7Tatovering
du sidder lige · der · på indersiden · af mit venstre · øjenlåg · som en in... [...]
Digte
6 år siden
11Den onde historik
der kommer stadig lidt af din sæd ud af mig · som en provokerende d... [...]
Digte
6 år siden
9ToTo
helt bevidst · lukker jeg dig ind · igen · fordi et knust hjerte · bare e... [...]
Digte
7 år siden
3Mano nella mano finale
og han klemte hendes hånd · fuld af noget · hun ikke forstod · hendes h... [...]
Digte
7 år siden
10Forduftet
og flygtigheden var · i din duft · den er også væk nu
Digte · kærestesorger
7 år siden
7Du må aldrig glemme hvad jeg hedder
og han kaldte hende ved navn · hendes ører blev som fyldte af sympt... [...]
Digte
7 år siden
6Hvad kommer efter 6
og han sad bare · der · som en forpulet bagtanke · hev hendes samvittig... [...]
Digte
7 år siden
7Endegyldigt
du spurgte ikke om tilladelse · til at efterlade våde spor på min k... [...]
Digte
7 år siden
7Du er det ultimative
du bliver mit ultimatum · fordi jeg vil · dig som det sidste af altin... [...]
Digte
9 år siden
7Lommesmerter
og bløder lidt efter dit svar · du og jeg i opløsning · aldrig mere · s... [...]
Digte
9 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Fiemus Hammerum (f. 1968)
Hun havde selvtillidens styrke, i det lange blonde hår og kroppen der var smækker med uendelige lange velformede ben. Netop hjemvendt fra et år i London hvor hendes selvtillid var blevet styrket endnu mere. Og dog. Arbejdet i baren havde givet mange komplimenter, ja selv et frieri (!). Men hun valgte at lege med chefen, som selvfølgelig var gift. Hun troede at med sex fulgte kærligheden og han ville uundgåeligt blive hendes tilsidst. Kreativiteten var enorm. Når alle havde forladt baren kunne de små eventyr begynde. En sen aften kunne det være "find mig" legen. Hun bad ham sætte sig på en stol. Kyssede ham inderligt for så at bede ham om at lukke øjnene. Hviskede genert dog lidenskabeligt i hans øre: jeg ligger spor til dig, af det tøj jeg tager a' og du vil finde mig helt nøgen ventende skælvende og dirrende. Han elskede hendes små opfindsomme lege eller.......hans manddom elskede det. Sorgen var stor og knusende da hun erfarede at han legede med andre af de søde bartendere og aldrig havde tænkt sig at forlade sin kone, hverken for hendes skyld eller for alle de andres skyld!

Men ja, hjemvendt. Desillusioneret, men med stoltheden intakt, det var jo ikke kun hende som havde været chefens legetøj. En forståelse for at sex og kærlighed ikke nødvendigvis hænger sammen i scoringens øjemed lå trygt i bagagen, den knaldrøde kuffert. Drømmen om en karriere indenfor medieverden skulle forfølges og et kursus som hed "Medieskolen" virkede oplagt. Hun blomstrede, flirtede med kvinder og mænd, afsatte overalt sit sexede aftryk i sindet. Ulykkelig kærlighed fulgte efter hende som en trofast hund i snor. Screentest med nedringet kjole og brysternes øverste kurver lokkende med løfter om hedt og hurtigt elskov. Intim koncert "i burde forbydes lårkort" stoltheden lyste fra hendes bløde inderlår hvor sangeren havde skrevet sin autograf og navnet stoppede meget meget meget tæt på hendes.......

Hun følte spotlysets ånde og var begærlig efter mere. En kendt tekstforfatter skulle holde foredrag på skolen. Hun forførte hans blik på stedet og de aftalte at hun skulle være hans assistent, jep....bare lige sådan (!). De mødtes hos ham. Han havde lavet hummersuppe. Han ville vente lidt med at snakke "forretninger". Skulle igang med tekster til et kendt komikerpar. Han havde brug for hende. Hun var lykkelig, tænkte at nu var hendes yndige fod indenfor, nu skulle de store ting i hendes liv begynde. Han tog hende SERIØST.

De snakkede, lærte hinanden lidt at kende. Aftalte et nyt møde og så skulle de igang med de der tekster. De mødtes hos ham. Han havde lavet bøffer. Medium stegt. De spiste, grinede og SÅ troede hun virkelig at de skulle igang.

Han spurgte om de ikke skulle se en film. Tv'et stod sjovt nok i hans soveværelse. Han lagde sig i sengen, hun satte sig på gulvet med sengen som ryglæn. Hun var pludselig ved at græde. Han sagde at han svedte, om det gjorde noget hvis han tog sine bukser af?! Hun rejste sig, styrtede ud af soveværelset, tog sin taske og løb løb løb løb........ Desillusionens salte tårers flod, tykke og sorte af mascaraens påsmurte letsindighed.

Daddy's ord bankede i hendes hovede. Der er to måder at komme frem i livet på.. Enten på et lagen....eller ved at bruge hovedet. Hun besluttede at hendes medfødte naivitet og troen på det gode i hvert enkelt individ måtte justeres og måske forevigt pakkes ned i den knaldrøde kuffert.

Desillusioneret på to måder. Hun lærte meget i London og på Medieskolen.

Sex giver ikke kærlighed men kærlighed giver sex
   Sex er "kun" sex hvis der ikke er kærlighed

Dette er hendes lærdom. Hendes oplevelser. Hendes gamle liv.

Hun valgte at tro på sig selv, ikke pga. et udfordrende sexet ydre som fik mændene til at kigge og forudindtaget mene at hendes hovede var tomt. Men fordi hun fandt styrke i erfaringernes lussinger. Fremtiden syntes lys for hende den dag.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 03/05-2013 10:01 af Fiemus Hammerum (FieMus) og er kategoriseret under Kortprosa.
Teksten er på 655 ord og lix-tallet er 27.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.