4En Hjemmelavet Kuvert
En hjemmelavet kuvert. · Sat sammen med tynd smal gaffatape,og · Titu... [...]
Blandede tekster
10 år siden
3To fortællinger
Når Hawk og jeg var sammen. Så var der digte på tale altid på et ... [...]
Blandede tekster
10 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Klaus Schøtt-Kristensen (f. 1961)
En hjemmelavet kuvert.

Sat sammen med tynd smal gaffatape,og
Tituleret til : Bedste på Jorden, Clyde.
Hun havde vanskeligt ved
Ord. Sprog. Tale. Eller måske nærmere:
Hun havde sit eget.

Kuverten er udsmykket med Marsvæsner, og
Afsenderen er Liza:
Fra din evig ven, Liza ( uden "e" i evige )
Men skriften er flot. Ja
Brevet der skal t y d e s
Og som ikke er aldeles helt analfabetisk
Men dog tenderer
Noget der ligner, lyder :

" Kære Clyde
Jeg syn..des at du er, er
O.tro..ligt dejlig.e ven over for mig. Jeg sætter meget stor..e pris over for dig fordi du har et dejligt varm.. kærligt hjerte og er så sød som dagen er lang. Jeg holder virkelig meget af dig Clyde det skal du vide..n. Du er en ven jeg altid har ønske.. mig i mit liv og en ven jeg vil holde fast på. Når jeg bliver rask med mit ben vil jeg gøre alt for at hjælpe dig. (Jeg behøvede nu ikke hjælp, men vi var nysseligen begyndt at gå i seng sammen.) Tak for at du vil være..r min ven og alt den søde kærlig.. hjælp du har g.rort for mig. Husk du er velkommen hér altid, hvor du kan føle dig tryg. ( Så vidt jeg ved, var hendes rigtige mand i sit redskabsskur med sin riffel, når vi elskede på deres stuegulv eller i deres dobbeltseng. Eller vi var på vej til det, og han kom hjem, og i græmmelse satte han sig ud i skuret med sin riffel. Jeg mener, hun vidste, at han var der med riflen. Og jeg mener bestemt, at hun vidste, at jeg vidste osv. Så ligefrem helt tryg var jeg aldrig dér.) Og du kan snak.. med mig, hvis der er noget. Helt sikker.. altid. Godt vi bor så tæt på hinanden. Alt kommer fra mit hjerte af til dig Clyde. Mange søde kærligste hilsner fra din evig.. ven Liza.
Siden er skrevet færdig, og der er ikke noget på den anden side. Det kom fra en ung, smuk kvinde med noget af det hidsigste blod, jeg har mødt i min tid. Hun var Liza. Jeg anede ikke, hvad hun ville den første gang, jeg så hende.
Forfatterbemærkninger
Jeg ser frem til at kunne benytte k u r s i v . Mvh fra k. s-k salsa

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 26/08-2013 20:09 af Klaus Schøtt-Kristensen (k. s-k salsa) og er kategoriseret under Blandede tekster.
Teksten er på 376 ord og lix-tallet er 15.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.