1Min yndlings dinosaur
Min bedste dinosaur er min flyveøgle. Han hedder Edward og han er... [...]
Blandede tekster
10 år siden

Puls: 2,3

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Ninna Kirkegård (f. 1994)
Min bedste dinosaur er min flyveøgle. Han hedder Edward og han er min bedste ven. Vi har det altid sjovt når vi leger sammen. Han er der altid for mig og svigter mig aldrig.
Edward han er min yndlings dinosaur.
Den absolut bedste.
Min absolut bedste ven.
Den eneste ene.

De andre synes jeg er fjollet når Edward og mig sidder sammen på den grønne græsplæne udenfor mens de sidder indenfor og tegner på deres blanke, hvide, fantasiløse papir. De tegner altid de samme dumme ting. En gul sol i hjørnet, den smiler med solbriller på. En blå rund sky selvom skyer slet ikke er blå, men hvide. De kan selv være fjollede det er jo dem der ikke kan se de rigtige farver. Jeg tager Edward i hånden. Han er blød og lidt våd. Det regner faktisk udenfor. Regnen er rar og kølig. Den omfavner mig altid og jeg bliver glad når det regner. De andre kan ikke lide regn fordi de ikke kan lide at få våde bukser. Jeg er ligeglad. Jeg får et kram af regnen og Edward får et kram af mig. Vi har vores egen krammeklub.
Vores hemmelige krammeklub.
Edwards og min krammeklub.

Jeg har flere dinosaurer derhjemme. Jeg har faktisk fire i alt. Edward, Rufus, Josefine og Rolf. Josefine leger jeg ikke så tit med for hun kan ikke lide at lege de vilde lege. Hun er en svanedinosaur. Hun er rigtig flot og lilla. Josefine er den fineste dinosaur jeg har. Jeg passer på hende det bedste jeg kan. Rufus og Rolf er også bedste venner. De ligner lidt krokodiller, men det er de ikke. De er forfædre til de krokodiller og alligatorer jeg har set i zoologisk have sammen med børnehaven. De andre gik hurtigt forbi, men jeg blev. De vinkede til mig. Pædagogerne fra børnehaven blev sure på mig og sagde at jeg var blevet væk fra dem. De havde ledt i tyve lange minutter. Jeg vidste godt at jeg ikke var væk og at det bare var noget de sagde fordi de ikke havde fået kaffe og røget smøger i lang tid. Det er noget de gør tit de voksne i børnehaven. Kaffe smager grimt og cigaretrøg lugter rigtig dårligt. Jeg kan ikke lide når de tager fat i min kind og siger at min tegning er flot. De laver dumme lyde og lugter ud af munden. I virkeligheden er det slet ikke min tegning, men Edwards. Han siger hvad jeg skal tegne og så gør jeg det. Det er ham der har talentet. Vi er et godt makkerpar.
Det bedste makkerpar.
Det er jo også klart for vi er gode venner.
Vi er bedste venner Edward og mig.
Bedste venner for altid.
Venner.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 19/11-2013 20:48 af Ninna Kirkegård (sillyanaserpent) og er kategoriseret under Blandede tekster.
Teksten er på 454 ord og lix-tallet er 22.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.