Vandringsmanden

Prolog


10 år siden 2 kommentarer Uafsluttet Fantasy

2Vandringsmanden - Prolog
Mørket omslugte ham, som en kappe af den ondskab, han i tidens lø... [...]
Fantasy
10 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Simon Rod (f. 1997)
Mørket omslugte ham, som en kappe af den ondskab, han i tidens løb havde givet sit liv for at bekæmpe. Han var sendebuddet, løgneren og tyven. De tre ting kombineret til den person som intet navn havde, men som alligevel havde fået verdenskrogene til at hviske et ord. Vandringsmanden.
   Folk havde i tidernes løb hørt dette ord i forskellige udgaver, messias, frelseren, den kommende og hvad verden vil give lysets bære. Der var dog endnu ingen der havde hørt det sande ord. Dog gik der et eventyrsagn blandt børn. - Den som kommer, han vil ikke komme med lyset som følgesvend. Mørket vil være hans fjende, men han er slagmarken - Det sagn, som gennem tidernes løb har ændret tidernes gang. Leget med menneskers sind, og fået dem til at ofre sig i troens erkendelse. Men ingen eller intet vil kunne stoppe Det. Det som var på vej mod menneskehedens verden. Det, som kunne stoppe alt tankegang ved blot at blinke. Det, som end ikke Vandringsmanden kunne stoppe.
   Nu stod hans hylster blot på dette fortabte sted. Men hans ånd ville leve videre mellem menneskene. Det var hans aftale med Den. Den som lover.
Forfatterbemærkninger
Jeg har endnu ikke givet den samlede historie en titel, da den må komme med historien...

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 21/01-2014 19:03 af Simon Rod og er kategoriseret under Fantasy.
Teksten er på 194 ord og lix-tallet er 25.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.