1Hvad skal der ske?
Jeg står der midt i det hele, alle de fornemme mennesker, en svag... [...]
Blandede tekster
10 år siden
3Tiden i livet
Det med tiden det er noget mærkeligt noget, noget vi går og tænke... [...]
Essays
10 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Anne-Dorte Kehlet (f. 1997)
Det med tiden det er noget mærkeligt noget, noget vi går og tænker på rigtig tit eller jeg går og tænker på det tit, prøv at tænk hvis man kunne gå tilbage i tiden og gøre noget om som man ikke ville have gjort. Man skal bare tænke på at hvis man kunne gøre det også gør noget om ville man ikke være den man er i dag eller måske ikke kende de samme mennesker. Jeg kan huske dengang jeg var lille, der synes jeg tiden gik langsomt og i dag føles det som om at et år kun er nogle måneder.

Jeg ved også at der er mange som går og tænker, når jeg nu det hele, det går jeg selv og tænker tit over. Men er det bare presset der ligger på en, alle lektierne man ikke kan nå at lave eller er det at man lige pludselige ikke har tid til sine veninder fordi man lige har fået en kæreste og ikke kan bestemme hvem der er vigtigst. Det kan også være at familien synes man ikke er hjemme nok, det har jeg selv oplevet da jeg gik i 8. Klasse. Jeg var aldrig hjemme, kun når vi skulle spise eller når jeg skulle.

Der er også vente tid, men havd er det egenlig lige det er, er det at man venter på noget eller på nogen? Ligesom når man venter ved tandlægen en tidlig morgen fordi man skal tilbage til efterskolen. Venter bare på at den eneste ene skal komme, jeg synes aldrig han kommer, hvorfor kommer han ikke? Ja det er noget mærkeligt noget det hele. Der er også fremtiden og fortiden, man bliver altid bedømt på sin fortid aldrig på det der kan ske i fremtiden, hvorfor? Man har måske lavet noget lort i fortiden og fortryder det rigtig meget men man bliver stadig dømt på det fordi det er det eneste folk kender dig for. Jeg har også gjort mange ting som jeg fortryder og det har vi nok alle sammen, men vi vil bare gerne ligge det bag os og glemme det, men de lader os ikke gøre det.

Jeg husker den gang hvor jeg havde tid til alt, mine venner, min familie og mine lektier. Nu synes jeg bare at det eneste jeg har tid til er lektierne og at jeg slet ikke har tid til at være sammen med vennerne. Det kan også godt være atlet bare er mig eller er det?

3 år til at mine venner og jeg bliver 18 år så skal vi jo til at have kørekort og arbejde eller gå i skole. Tiden flyver afsted og man kan slet ikke følge med i det der sker rundt om en. Det bedste øjeblik du kan have er, når tiden står helt stille, som om nogen har sat det på pause fordi du bare er sammen med den ene person, som du bare holder virkelig meget af. Det kan være din bedsteven eller måske en kæreste, det føles som om alt står stille du skal ikke tænkte på hvornår du skal hjem eller hvad folk synes.

Tid hvad er det for noget? Har vi overhovedet forstået hvad det er eller laver vi det bare være fordi det bare er noget der skal være der? Ens liv, ens tid og ens oplevelse. Din fødsel er starten, døden er målet, selvmord er at snyde lad spillet begynde. Den tekst ser vi mange steder, og der begynder man og tænkte over livet og tiden eller jeg gjorde i hvertfald.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 04/03-2014 11:47 af Anne-Dorte Kehlet (tøsenmedtanker) og er kategoriseret under Essays.
Teksten er på 589 ord og lix-tallet er 30.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.