1Hvad skal der ske?
Jeg står der midt i det hele, alle de fornemme mennesker, en svag... [...]
Blandede tekster
10 år siden
3Tiden i livet
Det med tiden det er noget mærkeligt noget, noget vi går og tænke... [...]
Essays
10 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Anne-Dorte Kehlet (f. 1997)
Jeg står der midt i det hele, alle de fornemme mennesker, en svag duft af vin og parfume i rummet, føler ikke rigtigt jeg høre til. han kommer nærmere, ham man aldrig troede ville komme,duften af hans sved og parfume gør en helt blød i knæene, det er som en drøm der går i opfyldelse.

Men nu vent lige hvorfor er jeg på en mark, toge og koldt, hvad er det der kommer i mod mig. Der er noget som løber imod mig,skal jeg løbe eller hvad skal jeg, jeg er bange sveden løber ned fra panden af angst. Jeg ved ikke om det er en forfærdelig drøm, eller om det sker i virkeligheden, det hele er lidt mærkeligt. Jeg kan stadig ikke se hvad det er, men jeg ved at jeg bliver nød til at komme væk.

Det begynder at lugte af bondegård, hvor er jeg henne, er det virkelig en drøm? Der er en stor åben lade, rød, gammel og er lige ved at falde fra hinanden så gammel er den. jeg bliver nød til at løbe igennem, hvor skulle jeg ellers løbe hen, jeg kan ikke se nogen udvej. Gulvet i laden er helt tørt og knaser når man løber på det, lidt ligesom at løbe på knækbrød bare uden at det knækker. Jeg ser enden på laden, men der er som om den bare bliver længere og længere, jeg føler mig utilpas, kan jeg aldrig noget sinde komme væk, hvad skal der ske?

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 10/03-2014 15:07 af Anne-Dorte Kehlet (tøsenmedtanker) og er kategoriseret under Blandede tekster.
Teksten er på 249 ord og lix-tallet er 32.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.