11Afsked
Et smil fra himlen du sender ned · Vi mærke kan din kærlighed · En fa... [...]
Digte · døden, savn, kærlighed
6 år siden
6En gudmors digt på vejen
En lysende stjerne på himlen så klar · Et slag med vingerne prægtig... [...]
Digte · familie, følelser, livets gang
6 år siden
3Larmende stilhed
Stilhed fuld af larm som sætter sig som små mider og gnaver; æder... [...]
Blandede tekster · tanker, stilhed, reflektion
7 år siden
4Mørkets net
Et vådt knitrende lys. · En forbi flyvende dues hissende vingeslag ... [...]
Blandede tekster · eksistens, mørke, tanker
7 år siden
2Hvor blev det af; det kendte
Som en tåge der langsomt sniger sig ind til et bagholdsangreb og ... [...]
Blandede tekster · refleksion, livet, natur
8 år siden
9Lister
Lister. Ååh hvor jeg elsker lister! Hvor jeg dog elsker at hade d... [...]
Blandede tekster · hverdagen, livsrefleksion, selverkendelse
8 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Katrine Sørensen (f. 1996)
Det var en smuk sommerdag. En let brise fik min cremehvide kjole til at bølge blidt. Jeg kunne mærke solens stråler kærtegne min gyldenbrune krop og stoppede et kort øjeblik for at nyde, at sommeren endelig var over os.
   Mine øjne betragtede omgivelserne, der var blomstrende enge til begge sider og foran mig en lille halvtimes gåtur til byen, hvor vi skulle mødes.
   Den halve time føltes som et splitsekund, og jeg stod snart i byen. Rundt omkring mig sad folk og snakkede på caféer, gik med store is i hånden. De hyggede sig, nød at sommeren havde taget os i dens favntag og ladet sin varme kappe brede sig udover os.
   Jeg gik hen til springvandet, som var placeret midt i byen, og satte mig for at vente på dig. Min i årstidens anledning blomstrede taske veg ikke fra min side i al den tid, jeg ventede på dig.
   Jeg spejdede ud over mængden for at se om du var på vej, og der kom du gående. Iklædt en lang pink kjole, som skreg langt væk i kontrast til din blege hud, en stor sort solhat og matchende sorte solbriller som skærmede din sarte hud for solen. I hånden havde du ligesom mig en blomstret taske, som du holdt tæt ind til kroppen.
   Jeg rejste mig op og vinkede, mens jeg gik hen mod dig. Du sænkede solbrillerne en smule, så de krystalblåøjne lige kunne skimtes, og stak i et af dine store smil.
   Vi gav hinanden et kram, sagde ingenting, kiggede bare indforstået på hinanden og fortsatte henover torvet til den nærmeste café nu med taskerne ind mod hinanden.
   Vi satte os ved et bord udenfor caféen midt i mellem de andre borde, som var fyldt op med mennesker. Jeg bestilte 2 ice coffee, og da tjeneren gik ind efter vores bestilling, skubbede du ubemærket din blomstrede taske ind under bordet.
   Efter at havde siddet lidt og nippet til de forfærdelige drikke, kiggede jeg med et målsat blik på dig, hvorefter jeg langsomt skubbede stolen ud, holdt min taske tæt ind på kroppen og gik ind for at betale.

Stille og roligt gik vi hånd i hånd væk fra caféen, klokken var 5 minutter i 3. Den opmærksomme ville have lagt mærke til de manglende tasker, men det var en smuk sommerdag og folk nød det; fattede ingen mistanke, da to piger så forskellige som nat og dag luntede gennem gaden af glæde, men uden et ord.
Forfatterbemærkninger
Efter langtids skriveblokering

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 09/07-2014 19:36 af Katrine Sørensen (K. Bergmann) og er kategoriseret under Kortprosa.
Teksten er på 409 ord og lix-tallet er 37.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.