7Vreden
jeg ved · ikke · hvor den · kommer fra · - vreden - · men når · den gør · er de... [...]
Digte
8 år siden
3Hvorfor er jeg ikke dig?
Mine ben vipper op og ned og spreder bølger af bevægelse i den el... [...]
Blandede tekster
9 år siden
5Plysdyr
Forestil dig en kvinde midt i 30'erne, hverken høj eller lav, tyn... [...]
Noveller
9 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Christina Agerboe (f. 1992)
Mine ben vipper op og ned og spreder bølger af bevægelse i den ellers rolige sofa. "Hvad er der?", spørger han med en blanding af bekymring og irritation i stemmen. "Ikke noget", svarer jeg smilende og kigger op fra min bog, "Jeg har nok bare fået for meget sukker". Mine ben vipper videre, og tankerne forsøger desperat at forføre min opmærksomhed. Jeg lukker bogen og kravler over Jonas for at komme ud, undskylder og siger et eller andet med, at min blære ikke er særlig sej. Jeg går ind i soveværelset, åbner face og søger, selvom jeg ved med mig selv, at jeg ikke bør. Tjekker placeringer, statusopdateringer, billeder. Især billederne af dem begge. Åbner forummet og gentager proceduren. Åbner instagram og gentager proceduren. Jeg stiller computeren på sengen, trækker den store, sorte hættetrøje op over de lidt for skæve bryster og kigger mig i spejlet. Først forfra, så fra højre side, så venstre, og forfra igen. Døren ind til soveværelset åbner, og min krop laver et lille spjæt. "Hvad laver du?", spørger han mere irriteret end før, "Skulle vi ikke se film?". "Jo. Undskyld", siger jeg og følger med ham ind i stuen igen.

...

Musikken og de mange øl tvinger min krop og mine følelser i bevægelse. Lokalet er mørkt og selvom der er fyldt, er der alligevel tomt. Jeg bevæger mig med vuggende krop ud på dansegulvet, lukker af og i, og mærker alt smelte sammen og blive et med de dunkende rytmer. Jeg mærker et pres på min storetå, og en undskyldende mumlen langt væk fra bringer mig tilbage. Musikken stopper og igennem den iskolde stilhed skærer lyden af dig, der udtaler hendes navn, hendes navn, hendes navn, hendes navn... Min mave krøller sig sammen, og jeg løber alt, hvad jeg kan, mod nærmeste udgang.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 06/10-2014 01:13 af Christina Agerboe (Frk.Agerboe) og er kategoriseret under Blandede tekster.
Teksten er på 298 ord og lix-tallet er 30.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.