1. DEL - Jeg er min egen værdimorder - Kasper


6 år siden 2 kommentarer Filosofihulen hjertesorg erindringer død

7Tiden ankommer i morgen - KL
Jeg skriver, men uden at have en umiddelbar drivkraft. Jeg skrive... [...]
Filosofihulen · tiden, personligheden, livet
6 år siden
4Verden, den slås om ham - Kasper
Midt i en stormvejrssky, af sne · Igennem tågen, kan jeg se · En lill... [...]
Rim og vers · livsanskuelse
6 år siden
3Jobcentret - Kasper Lund
Blodtilførslen til mit ansigt var stigende, og stigende - en rødg... [...]
Essays · smerte, ondskab, humor
6 år siden
21. DEL - Jeg er min egen værdimorder - Kasp...
På den højdemæssigt mægtigste skyskraber, som kan observeres af a... [...]
Filosofihulen · hjertesorg, erindringer, død
6 år siden
5Flyv for satan mand - Kasper
Jeg sad ved din side - på en lys træstol. Jeg er ikke endnu klar ... [...]
Blandede tekster · død, cancer, gamle
6 år siden
4Filosofisk sludder - Kasper
Skyd mig, plant en velplaceret kugle i mine frontale hjernelapper... [...]
Blandede tekster
6 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Kasper Lund (f. 1993)
På den højdemæssigt mægtigste skyskraber, som kan observeres af alle - fra enhver lokalisation i byen, simpelthen på baggrund af dens enorme højdeskala - står jeg. Jeg retter mine våde pupiller nedad, skulende ned over byen, som fra højden ligner en af de mest højteknologiske myretuer - nogensinde. Jeg står bare, og holder i mine blege hænder - som er kølige, og nærmest cyanotiske - et fast greb om mine værdier.

Disse værdier, er ikke et umiddelbart udtryk for hvad jeg finder kvalitativt i tilværelsen, men værdierne er nærmere formtagende efter symboler af hvad jeg altid - og for ganske nyligt, har beskæftiget mig med. I min sorte plasticsæk, som i mine blåfarvede hænder hviler - er der plads til mange forskellige fysisk- værende effekter, som alle symboliserer et overordnet, samt objektivt billede af mig, som identitet, som individ, og som menneske generelt - men samtidig, så indeholder hver af disse objektive effekter - også integreret information om mit intellekt, min kreativitet, min viden, mine kundskaber, mine mål, ønsker og drømme. Alt dette - samlet i én sort sæk, hvilende i mine kridthvide, blege hænder, lige her - på den højdemæssigt mægtigste skyskraber i byen.

Jeg blot skuler - til stadighed, ned over byen, og jeg tænker bogstaveligt talt: "Hold kæft, hvor har de alle travlt med at jagte titler " - det tænkte jeg, og jeg må indrømme at jeg i den næste tanke, som efterfølger tanken, som jeg lige tænkte - også fik fremstammet til mig selv - inden for mine mørke mentale murer at "De alle sammen er nogle ængstelige, samt paniske eksempler på hvorledes en myretue fungerer. De alle er født ind i denne verden, garanteret som alle andre - i kærlighed. De bliver født ind i en verden som synes alt for stor i forhold til hvad deres simple babyerkendelser kan administrere - og inden de overhovedet når at fatte omkring alene omfanget af denne gigantiske verden - så er de alle iført logomærket firmatøj, og jakkesæt - med ansigtsbehåring, og de er alle døende. " Jeg tænker om de overhovedet erindrer hvorledes det føles at indånde den atmosfæriske ilt dybt ned i lungespidserne - og ilte blodet.

Samtidig tænker jeg, at jeg ingenting ved om at bevare et tilfredsstillende, samt tilstrækkeligt saturationsniveau - jeg indånder jo konstant nikotin, uden filter på. Og min viden rækker - trods alt der kan siges om min mangel på samme - til at jeg er klar over, at konstant, og indtil jeg enten dør af pulmonal cancer, eller dør af nikotinabstinenser - vil alle mine oxygenmolekyler, og nikotinen som jeg lukker ind, slås om en plads på det femstjernede hæmoglobinhotel - og svække mig. Jeg må tage mig til panden, og sande - at jeg endnu engang har "sidetracked" mig selv - og kommet uden for emnet. Derfor trækker jeg i den sorte sæk, endnu engang - som hviler i mine cyanotiske, blege hænder - og hælder indholdet ud ved min side, så jeg én genstand efter én kan smide mine værdier ud over kanten af denne - højdemæssigt mægtigste skyskraber i byen.

- Kasper

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 06/03-2015 11:39 af Kasper Lund (Dynamikken) og er kategoriseret under Filosofihulen.
Teksten er på 515 ord og lix-tallet er 55.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.