Ved vejs ende


5 år siden 4 kommentarer Blandede tekster parforhold erkendelse uafvendelighed

6Henfaldne dage
Morgenernes punktvise kulde · Smog der bølger i varmen · fra den fors... [...]
Digte
5 år siden
8Sprød natur
Sorgens karavane · salter din kind · Den varme tunge · fanger smagen · af... [...]
Digte
5 år siden
7Giftblanderske
Farver håret · Sprayer huden · Suger lungerne sorte · Injicerer botox. ... [...]
Digte · incest, selvhad, misbrugt
5 år siden
3Barndommen er et sted
Mit fritidshjem. Først husker jeg ikke andet, end at det lå på de... [...]
Livshistorier
5 år siden
4Et sted midt på sommeren
Hvor solen kysser min krop · Mærker mig med sine læber · Hvor havet b... [...]
Digte
5 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Olivia Birch (f. 1970)
Egentlig vidste hun godt, at det ikke var ham.
I store menneskemængder blev han altid borte fra hende. Det var som om han smeltede sammen med og blev umulig at skille ad fra alle dem som intet betød. Hun spejdede efter ham, tiltagende forlegen, fordi han var væk; gik i et med den anonyme hob, hvis ikke de hele tiden rørte ved hinanden eller havde øjenkontakt.

Han var begyndt at undre sig, fordi hun klamrede sig til hans arm i myldret, på stationen eller i lufthavnen. Når de skulle nå flere ting og ikke havde tid nok, gav det bedre mening at skilles og dele opgaverne mellem sig. Alligevel insisterede hun på, at de gjorde tingene sammen.
For ellers var han alt for svær at finde igen.
Der var også det med hjertet. Som blev, hvor det var. I knusende ro, når hun endelig fik øje på ham, ikke uden en vis lettelse. Maven fik aldrig mere besøg af de sitrende sommerfugle. Forventningerne lå som indtørrede knoglerester spredt ud over deres forhold.

Og der var drømmen. Hun drømte, at hun trængte til en mand. Til at en mand trængte til hende. Trængte ind i hende. Hun flød i det grønlige, sommervarme vand, som fyldte hele bevidstheden og pludselig var han der. Var inde i hende. Undskyldende. Næsten som i en vittighed. Ups! Jeg gled vist op i dig. Lidt forlegen, fordi han tog hende og hun ikke rigtigt havde sagt ja. Han havde lyst, men det skulle ikke virke, som om han satte sin vilje igennem, uden også at lytte til hendes behov. Og de sank nøgne mod bunden, låst sammen i akten, han øverst, men uden at de havde aftalt, at det var nu de skulle prøve. Panikken greb hende. Hun måtte op og have luft, for selvom de havde talt om, at det kunne være dejligt at elske i havet, havde de ikke aftalt at gøre det lige nu. Under vandet. Og hun havde ikke taget nok luft ned i lungerne som var ved at sprænges, mens han tyngede hende nedad og hun mærkede den bølgende sandbund skrabe blidt mod ryggen. Hun så forbi hans krop og mod lyset over vandet. Få mig op herfra, tænkte hun.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 25/03-2015 12:13 af Olivia Birch (Humlebi) og er kategoriseret under Blandede tekster.
Teksten er på 369 ord og lix-tallet er 25.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.