6Forbudt kærlighed
Forbudt kærlighed · Jeg begyndte at småløbe, for tågen skræmte mig,... [...]
Noveller for børn/unge · kærlighed, kulturkritik
8 år siden
2Jeg ryster
Jeg ryster. Sveden løber i små perler ned ad mit ansigt, og lægge... [...]
Blandede tekster
9 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Emma Amalie Jensen (f. 1998)
Jeg ryster. Sveden løber i små perler ned ad mit ansigt, og lægger kolde spor på de blege kinder; burde jeg ikke at have det varmt? Alt omkring mig bliver sløret, selvom jeg hører adskillige skingre stemmer fra den anden side af den tynde dør. Jeg sætter mig, forsøger at gøre det forsigtigt, men lander med et bump på gulvet ved siden af sengen. Mine øjne stirrer på en tom hylde i reolen foran mig, eller stirrer de indad? Min krop fortsætter med at ryste, og jeg får svært ved at holde ryggen rank. Jeg synker sammen, langsomt, men på en eller anden vis også hurtigt. Pludselig ligger jeg ned på det kolde trægulv og mærker, hvordan kvalmen langsomt stiger op gennem min krop. Jeg forsøger at græde; hvis bare tårerne kunne strømme ud, så mit hoved kunne få fred, blive tømt. I stedet føles trykket pludselig større. Hvordan kunne du gøre det mod mig? En halvkvalt lyd undslipper min mund, og med ét slår mit hjerte hurtigere. Det løber, jeg sveder. Jeg fryser. Hvordan kan jeg ikke være nok? Hvorfor er hun bedre? Var hun overhovedet bedre? Jeg vil ikke høre svaret, nægter at tage flere slag fra dig. Men mig? Mine egne slag er helende og flytter smerten fra mit sammentrukne hjerte til de hænder, der rammer gulvet. Hårdt. Håret strammer, strammer om mit overfyldte hoved. Hvis jeg river det af, mon tankerne følger med? Jeg ville ønske, at det var så let. Men du sidder fast; tanken om dig og hende. Hvad er tillid? Tillid er intet, når svigt vejer højere i sidste ende. Du var den, der skulle beskytte mig mod min fortid, lære mig at tilgive. Men du er som alle andre i mit liv; svigt er intet for dig, for du ved, hvor du har mig. Du elsker hende ikke, det ved jeg, for du elsker mig. Men hvordan kan du forvente, at min kærlighed er gengældt, når du og hende er insekterne under min hud, der flår mig op indefra.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 29/04-2015 06:29 af Emma Amalie Jensen (Ranoutofsuggestions) og er kategoriseret under Blandede tekster.
Teksten er på 337 ord og lix-tallet er 23.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.