Mandagsmelankoli


8 år siden 6 kommentarer Kortprosa følelser virkelighed melankoli

6Mandagsmelankoli
Jeg vågner af en dansende flue på min pande. Jeg løfter brat min ... [...]
Kortprosa · følelser, virkelighed, melankoli
8 år siden
10Hverdagens hykleri
Selvom jeg har brugt den sidste time på at se dig dybt i øjnene, ... [...]
Kortprosa
10 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Lea Binta Kjelgaard (f. 1988)
Jeg vågner af en dansende flue på min pande. Jeg løfter brat min højre arm for at virre den væk, men rammer i stedet mig selv i næsen. Av for satan. Min t-shirt er i nattens løb blevet vredet så tæt rundt om min overkrop, at jeg næsten ikke kan bevæge mig. Mens jeg tungt løfter mig op på venstre albue, forsøger højre hånd at hive mig fri af trøjens klamren. Det lykkes næsten. Hvorfor skal morgener altid være så uoverskuelige?

Den nye dags bevidsthed bringer weekendens minder med sig. Det er gode minder, fyldt til bristepunktet med nærvær. Fire dage hvor vi begge fik genopladet vores batterier og nød at forestille os et liv uden forpligtelser. Vi sprang frokosten over og så Disney film kl. 02 om natten. Der var ingen der kunne fortælle os, at vores snakke var for intime, eller at min hånd på din arm var for insisterende.

Minderne er så fredfyldte, at det gør ondt. Dagene var så gode, at det virker ubærligt at de er ovre. Tanken om hverdagen ødelægger roen i mit hoved, og pludselig får jeg en kvælende følelse af, at det nærmest ikke har været det værd. Måske er det bedst, at vi ikke ses mere.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 03/08-2015 00:05 af Lea Binta Kjelgaard (Baturia) og er kategoriseret under Kortprosa.
Teksten er på 205 ord og lix-tallet er 27.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.