Den forkerte kvinde


8 år siden 5 kommentarer Essays tanker forelskelse livet

5Den sygeste rutchetur
Den sygeste rutchetur i dit liv... Ja du har egentlig de ture åre... [...]
Essays · bipolar, mani, depression
8 år siden
5Den forkerte kvinde
Du lever i en verden fuld af perfekte mennesker. Men du føler ikk... [...]
Essays · tanker, forelskelse, livet
8 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Sofie Mortensen (f. 1994)
Du lever i en verden fuld af perfekte mennesker. Men du føler ikke, at du passer ind. Du finder altid de forkerte mænd... Finder du en sød mand, som du forelsker dig i, så bliver du altid skuffet. Du føler, at dit hjerte bliver knust hver gang, du troede at der skulle blive noget mere imellem jer.

Men du er virkelig enhver mands drøm. Det synes du selv... Men hver gang du finder en mand, som forelsker sig i dig, forelsker du dig ikke i ham. Du lader dig spille med på legen. Prøver at finde gnisten, men finder den aldrig. Den søde, omsorgsfulde og humoristiske kvinde du er, den forsvinder. Du bliver den meget voksne, alvorlige og vrede kæreste. Du kan bare ikke med de mænd.

Så dukker der en anden mand op. En mand du har snakket med længe... Du føler virkelig noget for ham, men du tvivler på at det bliver jer. Derfor havner du gang på gang i et forhold med en anden mand.

Men nu er det slut! Slut med at kæreste med de mænd, der bare alligevel kærester med dig, fordi ingen andre gider dem. Og det gider du? Nej det er virkelig ikke det værd! Det er det ikke!

Du nyder nu, at du er en fri kvinde. Virkelig en fri kvinde. Nu vil du vente på den eneste ene! Han må gerne være forelsket i dig, men du skal også være forelsket i ham!

Man skal ikke gøre ting i livet, for enhver pris. Det har du da trods alt lært. Du gider ikke længere, at være fanget i andres spind. Nu er det tid til, at vride sig fri - flyve væk som en fri fugl. Du føler virkelig, at du fortjener bedre. Nu vil du finde manden i dit liv!

På den anden side føler du dig egentlig ældre, end du egentlig er. 21 år? Du vil nogle gange gerne klæde dig, som en kvinde på 35. Din tøjstil er meget blandet. Nogle dage ligner du en på 25, dagen efter ligner du en på 40. Men denne gang valgte du trods alt, at fortælle optikeren om din alder, for nej, du skal altså ikke gå med konede briller! Du har heller aldrig været så glad for et briller! Du ligner hverken en teenager eller en gammel kone.

Folk tror du er gammelklog, med den viden du har. Men du elsker bare, at udforske verden på din egen måde. Er der noget du vil vide, så klikker du ind på google. Google er din bedste ven, ligesom mændene er... Du kan virkelig ikke undvære de mænd.

Men lige nu er der også, så mange andre ting i dit liv. Og manden skal nok komme, når skæbnen tillader det. Hold modet oppe. Kæmp for den mand du virkelig vil have! Du fortjener bedre...

Og så må han tage dig for den du er, eller lade være!
Forfatterbemærkninger
Mine livserfaringer

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 10/10-2015 23:48 af Sofie Mortensen (Sommerfuglepigen) og er kategoriseret under Essays.
Teksten er på 485 ord og lix-tallet er 18.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.