En kvindes tilståelse


8 år siden 4 kommentarer Kortprosa virkelighed mennesker

6Hvor blev han af?
De sidste mange dage · Har været et mareridt. · Hvor blev den mand af... [...]
Digte · storm, erkendelse, alene
8 år siden
5Du var en tilfældighed
Det var nu egentligt lidt en tilfældighed, at du dukkede op. · Ja, ... [...]
Blandede tekster · minder, virkelighed, lykke
8 år siden
7Det gør ondt
Det gør ondt · helt ind i hjertet · men du ignorer det · du siger, at a... [...]
Digte · ensomhed, erkendelse, følelser
8 år siden
4En kvindes tilståelse
"Hvad er det pinligste du har prøvet?" Spurgte Stinna med mad i m... [...]
Kortprosa · virkelighed, mennesker
8 år siden
4Hendes perfekte krop
Jeg lod stille tungespidsen kærtegne hende små lyserøde brystvort... [...]
Blandede tekster · forelskelse
8 år siden
4Natasja
Hendes navn var Natasja. Hun havde blå øjne, brune øjenbryn, kort... [...]
Kortprosa · skuffelse, hjerte, forelskelse
8 år siden
10Sexgal
Jeg ligger her · i den lune seng · og prøver at skrive · et digt. · Et di... [...]
Digte · drømme
8 år siden
8Teksten uden titel
Mit liv, er et stort rod. Det er ikke noget nyt. Folk der kender ... [...]
Kortprosa · sort humor, spænding, filosofi
8 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Camilla Vibholm Kjeldsen (f. 1994)
"Hvad er det pinligste du har prøvet?" Spurgte Stinna med mad i munden. Jeg smilte skævt. Den var ikke svær, men på samme tid, er det dén pinligste tilståelse, jeg i hele mit liv måtte have begået. #3 en kvindes tilståelse. "Det pinligste jeg har gjort..." Stinna proppede sig med mad. "Jeg vil råde dig til at vente med at spise mere." sagde jeg og ventede på at hun havde tygget af munden. "Det pinligste jeg har gjort er, at tage i byen efter at have spist kinesisk." hun kiggede uforstående på mig. "Det lyder overhovedet ikke slemt. Jeg tror jeg har prøvet noget der er ti gange værre." Jeg tvivlede. Hun satte vinen op til munden. "Det pinligste jeg har prøvet er, at jeg havde spist kinesisk og tog i byen. Da jeg står på danse gulvet og gnidder min røv i et frækt tempo op af en fyrs skridt. Pludseligt skal jeg slå en lille prut, det gør jeg. Den var på ingen måder lille eller uskyldig. Efter lidt tid, det går op for mig, at der kom sovs med. Jeg havde det alle steder. Selv på hans bukser og på dansegulvet." hun fik vinen galt i halsen og fik tårer i øjnene af grin. "Sked du helt seriøst på ham?" Jeg nikkede, mens jeg hev efter vejret. "Blev han ikke sur?" Spurgte hun, da hun havde hendes grin nogenlunde under kontrol igen. "Nej, han var så fuld, at det aldrig rigtigt gik op for ham, hvad jeg ved af." vi faldet begge på gulvet af grin. Jeg fandt det morsomt, at alle mine bedste historier på den ene eller anden måde altid endte ud i noget med fyre og afføring. Det tog tid at samle sig igen, efter den historie. Stinnas var næsten lige så sjov. "Okay" startede hun. "Jeg havde været på date med denne her fyr, Niklas had han vist. Efter daten, endte vi hos ham hos ham. Om natten havde vi den mest fantastiske sex og han var hent igennem sød og jeg kunne virkelig se potientiale i ham. Dagen efter skulle han på arbejde. Han kyssede mig på panden og sagde, at jeg bare skulle smække døren efter mig. Han ville glæde sig til at se mig igen, hvilket jeg også gjorde. Efter han tog på arbejde, skulle jeg virkelig skide, så jeg løb ud på hans toilet og bliver helt lettet efter noget tid. Da jeg skulle tørre mig, var der ikke noget toiletpapir på rullen og der var ikke noget i sigte." Hun tog en slurk af vinen. "Var det bare det?" Spurgte jeg i en ironisk toneleje. Hun rystede på hovedet. "Jeg trak bukserne halvt op og listede mig så ud i køkkenet, hvor jeg vidste at der var noget køkkenrulle. Jeg tog det med og gik tilbage på toilettet. Da jeg skulle til at trække ud, virkede toilettet ikke. Jeg prøvede igen og igen og igen og intet virkede. Den ville bare ikke skylle ud. Jeg prøvede at bære vand fra min hånd over i toilettet, i et naivt forsøg på at skylle ud. Jeg prøvede virkelig alt, men intet hjalp. Så det endte altså med tog jeg mine ting og skred. Jeg har aldrig hørt noget fra ham og jeg vil heller ikke!" Hun var helt rød i hovedet. Jeg frydede mig, at jeg ikke var den eneste med pinlige historier, der omhandlede noget med afføring.
Forfatterbemærkninger
Denne tekst skal læses med humor og et glimt i øjet.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 19/11-2015 12:47 af Camilla Vibholm Kjeldsen (VibholmKjeldsen) og er kategoriseret under Kortprosa.
Teksten er på 568 ord og lix-tallet er 22.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.