Hvad bilder du dig ind?


6 år siden 7 kommentarer Blandede tekster spænding intimitet lyst

3Jeg drak grådigt
Jeg drak grådigt, · af din lyssky generthed. · Træk dig rundt i magne... [...]
Digte · drak, smerte, begær
9 måneder, 17 dage siden
2Du er...
Du er min flamme. · Du er mit håb. · Alligevel er du ude for min rækk... [...]
Rim og vers
9 måneder, 22 dage siden
2Kvinden uden hukommelse
"Kom, sæt dig ned," sagde han og peger på sofaen, der stod foran ... [...]
Noveller · skæbne, skæbnefortælling, kærlighedslængsel
2 år siden
9Her sidder jeg med skjulte tåre
Mit hjerte er tynget med sorg · En dyb og kvalmende sort · Et lys i d... [...]
Digte · længsel, lys, melankoli
4 år siden
3Kære dagbog! Det at date
Min perfekte date, er ikke det tidspunkt, hvor HAN skal vise hvad... [...]
Blandede tekster · eventyr, håb, date
5 år siden

Puls: 5,5

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Winnie Leth Buch (f. 1983)
Han pressede mig op mod væggen og holdte mig fast, med sin veltrænede slanke krop, mens hans stærke muskuløse arme holdte mig i et jerngreb. Han havde placeret et ben mellem mine, mens det andet sørgede for, at han kunne holde balancen.

Vores øjne mødtes i et kort øjeblik, inden hans læber tog mine i besiddelse. Han kyssede mig grådig og brutalt, men hvor jeg dog nød det. Mine læber summede og det forplantede sig til resten af min krop. Det var jo det her øjeblik, vi begge havde ventet på så længe.

'Men det er forkert,' tænkte jeg, hvad der fik mig til, at trække mit hoved væk fra hans og der med at afbryde vores 'ellers' så hede kys.

"Hvad bilder du dig ind?" spurgte jeg lige med et, med vreden lysende ud af mine nøddebrune øjne. "Det er mere end hvad du kan tillade dig."

Begæret stod malet over alt på ham, godt krydret nu, med den uforstående mine der lige med et, kom krybende hen over hans 'ellers' så selvtilfredse og kønne ansigt og fik det 'ellers' så omhyggelig teater maske til at krakeleret som et gammelt maleri, der havde været udsat for lidt af hvert i årenes løb.

"Betragt det her som en mundtlig opsigelse." Jeg lagde forsigtig en hånd på hans brystkasse. "Du skal nok få en skriftlig tilsendt."

Jeg kunne se på ham, at mine ord, lige så godt kunne havde været fysiske lussinger. Han gav slip på mig og trådte et par skridt tilbage, hvad der fik mig til at vakle, men han gjorde ikke noget forsøg på, at gribe ud efter mig, da jeg bogstaveligtal faldt til jorden, da mine ben ikke ville bære mig mere, efter vores lille intime nærværelse lige før.

Han stod bare der og så på mig. Jeg vidste, at jeg havde fortjent det her. Det var også derfor jeg ikke bad om hans hjælp. Så der lå jeg så, som en ynkelig kludedukke, der ikke kunne få kontrol over sin krop.
Forfatterbemærkninger
Dette er endnu en scene fra min novelle. Hvad synes I? Skrevet i går d. 16 Jan. - 2016

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 17/01-2016 15:28 af Winnie Leth Buch (Miss-Leth) og er kategoriseret under Blandede tekster.
Teksten er på 335 ord og lix-tallet er 30.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.