6Livsportalen
Fisse. Skede. Fødesprækken. Fangehullet. Containeren. Garagen. Lu... [...]
Kortprosa · tanke, eksistentielt, sanser
3 år siden
2Almissekontoret
Gamle gniere, kulturberigere og andet godtfolk. De er der alle. H... [...]
Blandede tekster · samfundskritik, meninger, magtesløshed
4 år siden
2En rusten kaktus fortæller sin livshistorie
Civerut, civerat · Vil du sutte paa mit bræt? · Ja, gerne · Jeg skuer i... [...]
Digte · kulturdebat, voldtægt, vandpibe
4 år siden
3Neaples afgik
Han greb standhaftigt om det brede skaft. Han flåede hasarderet t... [...]
Kortprosa · virkelighed, tiden, samfundskritik
4 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
John Skrit (f. 1969)
Han greb standhaftigt om det brede skaft. Han flåede hasarderet tilbage i glasurpinden således, at strengen næsten sprængtes. Den havde nået sit optimum. Paddehatten sprang frem fra sit skjul og fremstod nu som bedstemors glaserede hamburgerryg. Det liderlige begær drev hans motorik. Og ligeså forholdt det sig med hans pinlige hverdag. Han følte sig som en mægtig sultan. Men han var ulækker. Friktionen tærede på hans dunkende farsbrød. Margarinen lå i griberadius. Den gjorde godt. Spilleriet kunne fortsætte uhindret. For at tilfredsstille seernes anmodninger suttede han nu på sin smaragdring, mens hans blik nærmest borede sig ind i kameralinsen. Minutterne gik, og dukaterne tikkede ind. Uret slog, og klimaks var nær. Som et fuldt opladt magasin, trak hans syltede grankogler sig sammen og var nu klar til take-off. Vesuvio rystedes i sin grundvold, og hans tyndfede kødhylster var begravet i guldsne.
Forfatterbemærkninger
Af hjertet tak.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 16/06-2016 21:44 af John Skrit (JohnSPM) og er kategoriseret under Kortprosa.
Teksten er på 141 ord og lix-tallet er 43.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.