Kaffe


7 år siden 3 kommentarer Kortprosa parforhold livsanskuelse minimalisme

3Kaffe
"Er jeg ikke god nok til at lave den åndsvage kaffe, er det det, ... [...]
Kortprosa · parforhold, livsanskuelse, minimalisme
7 år siden
7Generation fucked up!
Er vi unge på den forkerte måde? · Navnet er Emma. · Alderen siger 19... [...]
Klummen · ungdom, frihed, tanker
8 år siden
2Kunsten, der ikke er på væggen
Motiver og citater fylder min krop med kunst · Blækket der går i ét... [...]
Digte · eksistens, minder
8 år siden
8Jeg rækker min hånd ud
Du stille pige · Hvorfor sidder du der i det fjerneste hjørne? · I mø... [...]
Digte
8 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Emma Holst (f. 1996)
"Er jeg ikke god nok til at lave den åndsvage kaffe, er det det, du siger?"

"Ja, jeg siger at din kaffe er dårlig - og det har den været længe."
   ...
   Peter sætter med ét koppen ned og rejste sig fra sofaen, rasende. Han gik med hastige skridt ud i køkkenet og diskuterede videre. " Jeg er så træt af den her kaffe. Hver gang der bliver lavet kaffe, bliver den dårlig. Hver eneste eftermiddag det sidste stykke tid har den smagt kedeligt. Af ingenting. Kedelig og intetsigende. " Han river kaffemaskinen ud af køkkenskabet mens hun sidder målløs og grædefærdig inde i sofaen. Hun mangler ord. Ved ikke hvordan hun skal reagere - eller om hun overhovedet behøver at reagere. Et eller andet sted er hun udmærket godt klar over at kaffen er dårlig. Hver gang hun laver kaffe, prøver hun at forbedre den, men den bliver lige kedelig hver gang. Hun kan ikke gøre mere - hun vil ikke gøre mere. Hun vælger ikke at sige noget og hørte at han bliver mere og mere vred. Han råber ude fra køkkenet " Nu laver jeg en kande kaffe og så ser vi om den er ligeså kedelig. " Hun tænker at han giver det en sidste chance og håber inderligt at kaffen bliver god - for hvad sker der, hvis kaffen er ligeså intetsigende og på en måde .. død.?

Han kommer ind i stuen med den ny lavede kaffe, de smager på den i tavshed, men den er lige så kedelig og intetsigende som de andre kander kaffe der er blevet lavet de sidste lange stykke tid. Det er slut - og de ved det begge to. Kaffen er død. De har begge gjort det de kunne. Ingen ville gøre mere for, at kaffen bliver god.

...

I vrede og skuffelse rejser Lene sig, taber sin kaffekop og kaffen løber ud på gulvet.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 17/09-2016 23:54 af Emma Holst (Emma Holst Magnusson) og er kategoriseret under Kortprosa.
Teksten er på 311 ord og lix-tallet er 19.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.