4Et lille uddrag om tilgivelse
Jeg kan stadig se dem. · Børnene i kælderen, · kvinderne for enden af... [...]
Digte · sorg, svigt, tiden
1 år, 3 måneder siden
2Underby
Et eller andet sted, så ved jeg godt at det er forkert. Midt på m... [...]
Blandede tekster
1 år, 3 måneder siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Hannah White (f. 1999)
Et eller andet sted, så ved jeg godt at det er forkert. Midt på marken, i motorvejen, i natten, med ham hvis alder er dobbelt min egen. I natten, under asfalten, vi mærker de forbipasserende. Ham, hvis kærlighed består af blodige spejle, en gammel stivelse. Ham, hvis umenneskelige kadaver er krodylt ækel. Og smuk i selv samme skal.
Ham der forklarer mig hvorfor væggene skriger, mens han stryger mit hår.
Han viser mig, hvorfor det er okay, at det ikke er.
Er plads til den mås der gror ud af vinduerne i hans bil, det burde fjernes med sprit. Mosset der langsomt og sikkert snirkler sig ud på foruden og lader os være alene, i stjerner. Dets grønne arme, der trækker mig ind, og gror stikkelsbær på mine ribben. Varmer mit uendelige sind, og lader min skimmelsvamp suge tårer. Jeg går i et med sædet, og ser tiden sluge slyngplanterne ind, på gps'en.
Lygterne kaster lange øjne, og lader røgen fra hans smøgere male mine lunger grønne. Kaffen vander bærrene og gør dem syrlige, så andre storme kan knuses i mine røde krøllede ar. Så alle de mænd kan drukne i hans bil-jungle. Jeg tøver ikke, når han brækker nakken på duen og inviterer mine kolde blege ben ind i et kram. Jeg tøver ikke, når han puster røg i mit sind og lader det dø i hans arme.
For jeg ved, at jeg er hjemme i stodderens klamme hjulkarat.
Jeg ved han er der under asfalten.
jeg ved jeg er i live når kulden gnasker og skrigene nærmer sig.
Jeg ved han puster frost på mit vindue, så jeg kan skralle tapetet af, og endelig sove.
Forfatterbemærkninger
Uden længere erfaring i mennesket, har jeg lært at drømme. Det er vildt at noget så smådt som ord i min egen notosbog, kan overtale mig til dette. Springe ud fra en vippe og dele min sparsommelige erfaring med verdenen. Drømme kan føre en længere, og de vil føre mig hele vejen.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 17/03-2017 14:22 af Hannah White (Anne Mohr) og er kategoriseret under Blandede tekster.
Teksten er på 278 ord og lix-tallet er 29.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.