11Skam
Dråben glider ned · rammer gulvet · plasker ud · du kigger op · skamfuldt... [...]
Digte · følelser
2 måneder, 7 dage siden
4Når gråt bliver sort
Mørket faldt ned over os · langsomt · men tydeligt · du prøvede at løft... [...]
Digte
3 måneder, 3 dage siden
5Kollaps
dine spydige sætninger · stak hul i mit tøj · efterlod huller · som du · ... [...]
Digte
6 måneder, 10 dage siden
6Solen er gået ned
Skil din læber fra hinanden, · åben din mund, · snak, råb, skrig, · bar... [...]
Digte · kaos, ulykke
6 måneder, 22 dage siden
7Himlen græder
Himlen startede som krystalblå, · med hvide vattotter, · det var nok ... [...]
Digte · mørke, stilhed
8 måneder, 1 dag siden

Puls: 23,7

Publiceret: 2
Afgivet: 6
Modtaget: 16
Line Steendahl (f. 2000)
Jeg kan se digitaluret spurte mod de sene timer, men mine følelser kan ikke følge med. Det hele hober sig op, en gigantisk bunke i mit hoved, det presser sig på, som banken i mod min skal, som er så skrøbelig, så skrøbelig. Det er endeløst, stopper det nogensinde?
Er dette virkelig livet? For er det så sådan her jeg vil leve? Det tror jeg ikke, faktisk så ved jeg, at dette ikke er måden jeg vil leve på, men hvordan bryder jeg ud? Hvordan kan jeg slippe væk, fra de monstre, som jagter mig dag ud og dag ind? Jeg tror ikke længere, at der er en måde at flygte fra dem på, men jeg må lære at tæmme dem, så dette cirkus kan forsætte, dog forsætte kontrolleret. Men hvordan tæmmer jeg dem? Jeg har fået flere værktøjer til det, lært hvordan man går ligeud, fremad. Men ingen har lært mig, hvad man skal gøre, når flere og flere monstre træder ind og ingen træder ud. Forlad nu lokalet, er det eneste jeg kan tænke om dem. Lokalet er fyldt, her er ikke plads til flere. Engang var de gæster, nu er de familie. Familie er der altid for dig, de er her altid for mig. Min familie er vokset til sådan en størrelse, at jeg nu ikke længere kan holde styr på dem. Hvem er hvem, hvem gør hvad, hvad gør mig til den jeg er, hvad starter tornadoen i mit hoved, hver gang jeg tænker lidt for meget? En tornado af frustration er det eneste jeg kan mærke lige nu. Det sitrer i mine fingre, kilder i mine tæer, og mit hoved føles tungt. En del af mig har lyst til at stoppe alt jeg foretager mig, ligge mig i seng, og sove indtil problemerne er opløst, som piller i et glas vand. Men dette er en umulig opgave - jeg kan ikke få tilladelse til at gøre netop det, som lyster mest. Netop dét er forfærdeligt. For jeg kan ikke længere mærke mine fingre, mine tæer er kolde og mit hoved er fløjet væk.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 06/07-2017 02:04 af Line Steendahl (Line S.V) og er kategoriseret under Blandede tekster.
Teksten er på 348 ord og lix-tallet er 26.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.