2Etiopien afsked
Afsked. · Den politiske tilspidsede situation i landet, den medfølg... [...]
Blandede tekster
4 dage siden
0Etiopien - Kejserens officielle fester
Fritz havde et godt navn i byen som en dygtig chef. Siden vores a... [...]
Livshistorier
13 dage siden
2Er der liv i universet
Erich von Daniken fra Berner Oberland her i Svejts, er en stor ti... [...]
Blandede tekster
27 dage siden
0Israel Palæstina konflikten
Hvis Gud ikke opfylder profetierne beskrevet i biblen, vil han he... [...]
Blandede tekster
1 måned, 4 dage siden

Puls: 59,6

Publiceret: 10
Afgivet: 24
Modtaget: 23
Inge Erhard (f. 1941)
Vi havde vores frie årlige flyvebilletter og sad i flyveren. Vi sad alle fire på første klasse. Vores ni årige søn sad ved siden af mig. Det så ud som om vi fløj forbi månen. Med en gang siger han meget højt: Hold dig fast mor, vi flyver ud i verdensrummet. Jeg kunne ikke andet end at le højt og hjerteligt. Min mand gjorde tegn til mig om ikke at le så højt. Det fik mig til at le endnu mere ved at betragte hans forklemte ansigt.
På en anden flyvetur fik begge børn et latteranfald ved at lytte til en komiker over radioen. Selvfølgelig skulle jeg også lytte. Derved måtte jeg le så meget at jeg var nød til at stå op og læne armene over ryggen på stolen. Vi sad på det bagerste sæde. Der gik ikke lang tid så sad alle passasererne og lyttede og lo og lo alt imens styvardesserne gik rundt med spørgende mine.
På en tredje tur kom jeg som den første ud af af første klasse med vores handikappede søn i rullestolen. En styvardesse gik forud med vognen hen imod en elevator. Alle passagerer fulgte efter som ællinger til en and.
Det så morsomt ud. Jeg klemte munden sammen og sagde ingenting. Da vi kom hen til elevatoren vendte damen sig om spærrede øjnene op og kommanderede: I skal ned af trappen. Vores handikappede søn nåede altså at blive den første i rækken.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 15/12-2017 19:46 af Inge Erhard (Inghard) og er kategoriseret under Smilebåndet.
Teksten er på 240 ord og lix-tallet er 23.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.