1Sokkerne
Hun løb i blødt sand, det var køligt og verden susede forbi. Jord... [...]
Kortprosa · drøm, ord
1 måned, 28 dage siden
1Dybet...
Livet er et kaos. Rod, farver, og absolut kaos... Hun ryger, jeg ... [...]
Kortprosa · splittelse, hjælp, smerte
1 måned, 28 dage siden
3Mit sted...
En vejrtrækning, luft der strømmer ned i mine lunger. Duften af b... [...]
Blandede tekster
8 måneder, 29 dage siden

Puls: 12,6

Publiceret: 2
Afgivet: 6
Modtaget: 0
Lea Jespersen (f. 2000)
En vejrtrækning, luft der strømmer ned i mine lunger. Duften af brune blade, og sensommer. Græsset føles glat og kompakt mellem mine fingre. Mit sæde af perfekte grønne strå er unaturlige. Jeg er omgivet af plader, plader af jern og træ. Når jeg kigger op, ser jeg kun himmel, og store bløde skyer. Tanker i et tankespind, der blæser med vinden til den anden ende af jorden. Et net, hvidt som sne, rug som reb. Sæder, sæder med usynlige ansigter der smiler, som den sol der er over mit hoved. Høje stammer der omringer mig, deres lange grene strækker sig over mig. Og prøver at stjæle varmen. Alene mutters alene, på et sted som ellers altid er fyldt op. Gamle sko mærker i græsset, og jern kæder der stadig rædsler fra sidste gang en ramte i nettet. Grin og råb, der stadig hænger i luften fra sidste gang der var liv her. En fugl i det høje kalder på mig, siger jeg må gå. For nu må det være dens tur til at nyde et sted hvor ingen bor, men alle har været. Jeg rejser mig og følger den malede snorlige hvide streg til den ender...
Forfatterbemærkninger
Jeg har prøvet at forklare en fodbold bane, i følelser, lyde, lugte, og syn... håber i kan lide den

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 23/08-2018 12:59 af Lea Jespersen (mobi123abc) og er kategoriseret under Blandede tekster.
Teksten er på 196 ord og lix-tallet er 19.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.