Når uheld forvandles til held



1Israel i dag som i går
Jeremiah 31 - 31: Der kommer de dage, siger Herren, da jeg vil sl... [...]
Blandede tekster
15 dage siden
0Indien - ture ud i landet, afskedens time
Nu vidste vi med sikkerhed, at vores dage i Indien var talt. Vi o... [...]
Livshistorier
17 dage siden
1Indien - planer om fremtiden og et overfald
Planer om fremtiden · Efter jul og nytåret var over for anden gang,... [...]
Livshistorier
23 dage siden
2Påske og faste
Vi var kommet hen i april måned, luften flimrede for varme. Den s... [...]
Blandede tekster
1 måned, 2 dage siden
1Indien Kashmir og Butan
Børnene og jeg rejste til Kashmir i to måneder i den varme tid, d... [...]
Livshistorier
1 måned, 11 dage siden

Puls: 50,0

Publiceret: 13
Afgivet: 28
Modtaget: 19
Inge Erhard (f. 1941)
Vores yngste søn fik blære over hele kroppen som 15 årig. En børnesygdom som jeg ikke kan huske hvad den hedder. Han var lige kommet over det, da han fik det hele engang til, et allergisk udslag sagde lægen, det var meget slemt. Han var også lige kommet over det, da han blev syg med høj feber. Igen gik turen til lægen, feberen gik ned med antibiotika. Heldigvis stod julen for døren, og dermed også juleferie fra skolen som han godt kunne trænge til.
   Vi tog i kirke juledag, vores søn blev hjemme. Da vi kom tilbage fra gudstjenesten, havde han den mest udsædvanlig historie at fortælle. Efter vi var taget af sted, havde han måtte hoste meget slemt, et stykke tid havde han ikke kunne få luft. Han trak en klump slim op fra papirkurven næsten så stor som en tennisbold.
   Videre fortalte han, at han for et par dage siden havde haft en drøm, hvor han blev spurgt, om han ville give sit liv til Jesus. Da han ikke ville dø nu, havde han sagt nej. Natten efter drømte han den samme drøm om igen, og denne gang forstod han den rigtig og gav sit liv til Jesus.
   Overrasket stirrede jeg på vores halvvoksne søn og kom i tanke om et bibel vers. Den som prøver at redde sit liv vil miste det, og den som giver sit liv ( til Jesus ) vil beholde det. Jesus egne ord. Gud ske lov og tak.
   Kun Gud vidste, hvilke planer han havde for en halvvoksen dreng, da han kaldte på ham. I dag arbejder han indenfor et større svejtser firma og kan videre give af sine Gud givne talenter til at forbedre leve standarden rundt om i verden. Han er heller ikke bange for at åbne munden om sin tro, når situationen er rigtig.
   Hvorfor beskylde Gud for alt muligt - når han har en god plan for hver enkelt. Det er et frit valg, og det er det påsken handler om. Jesus gav sit liv for os og står for døren og banker på, hos dem som åbner kommer han ind og viser os sin plan som går ud på, at gøre os med ansvarlig i sit rige.
   Se han kommer i skyerne, og hvert øje skal se ham, også de som har gennemboret ham, og alle jordens folkestammer skal jamre over ham. Jeg er Alfa og Omega. Åbenbaringen 1, 5 - 8.
Forfatterbemærkninger
Det er den slags oplevelser som er med til at give livet indhold og mening.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 02/04-2019 14:23 af Inge Erhard (Inghard) og er kategoriseret under Livshistorier.
Teksten er på 403 ord og lix-tallet er 25.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.