Intention


3 måneder, 26 dage siden 1 kommentar Blandede tekster løgn forstand tanke

1Kæreste dig (Brev)
Kæreste dig, · Til tider, har ferien føltes som en hel levealder, s... [...]
Blandede tekster
5 dage siden
1Intention
Døden hang over ham som en tro følgesvend. Den ville aldrig lade ... [...]
Blandede tekster · løgn, forstand, tanke
3 måneder, 26 dage siden
3Jeg har intet at dø eller leve for
Krydsforhøret har efterladt mit sind i bombardement, kaos og ruin... [...]
Digte
5 måneder, 26 dage siden
3Himmelrige
Vindens brise, som et forfriskende pust · Solens blændende smil, se... [...]
Digte
5 måneder, 28 dage siden

Puls: 16,4

Publiceret: 1
Afgivet: 5
Modtaget: 2
Maya Kirstine Strunge (f. 2001)
Døden hang over ham som en tro følgesvend. Den ville aldrig lade ham være alene, skønt han forgæves havde prøvet at ryste den af sig. Han var kommet til et punkt, hvor han havde vænnet sig til dens kølige, bitre tilstedeværelse. Han kiggede misbilliget på, hvad han havde gjort, vantroskab var tydeligt malet over hans magre ansigt. Han prøvede at benægte sandheden, afvise hans bestialske gerning, men det syntes at være umuligt. Med et slog det ham, han havde ikke en plan. Konsekvenserne for hans impulsive handling var ikke med i hans beregninger... Uskyldig. Han var uskyldig, da intet af dette var hans reelle intention. Hans ansigt genfandt kontrollen. En bølge af lettelse skyllede blidt henover hans forpinte tanker. Han havde intet at frygte, han var trods alt "bare" uskyldig.
Forfatterbemærkninger
Meget kortfattet tekst. Det er et stykke tid siden, at jeg sidst skrev noget, så dette var en øvelse til at komme i gang igen.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 25/05-2019 00:57 af Maya Kirstine Strunge (MayaStrunge) og er kategoriseret under Blandede tekster.
Teksten er på 130 ord og lix-tallet er 30.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.