3Sammen i sang
Sammen alene og hver for sig, · synger vi højt, græder vi stille, · d... [...]
Rim og vers · sang, anderledes, sammenhold
2 måneder, 8 dage siden
4Fortid
I brune kasser findes spor af det som var. · I dette dyb har tiden ... [...]
Digte · minder
4 måneder, 11 dage siden
4I stilhedens ensomhed
Om eftermiddagen når mørket begyndte at omslutte verden og alt ud... [...]
Kortprosa
4 måneder, 15 dage siden

Puls: 9,8

Publiceret: 1
Afgivet: 1
Modtaget: 3
Line Louise Hansen (f. 1988)
Om eftermiddagen når mørket begyndte at omslutte verden og alt udenfor var blåt og sort var da stilheden var størst. Det var da intetheden kom snigende og ensomheden overrumplede hende. Hun var blevet vant til at være alene, så det kunne stadig overraske hende, hvordan denne følelse nærmest kunne slå hende omkuld. Sådan havde det været i en rum tid nu. Først var det sorgen som fyldte, men siden havde ensomheden taget over. Hun havde vidst, at han ville forlade hende. Hun vidste, at han havde fundet fred, men dette dækkede ikke savnet. Ikke kun savnede hun ham, hun savnede tosomheden og hun savnede at han havde kendt hende. Han havde kendt hende som ingen før, og i sit stille sind foruroligede hun sig i stilhedens ensomhed over sin egen forsikring om, at ingen ville kunne gøre ham det efter.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 23/01-2020 07:04 af Line Louise Hansen (Line L. Hansen) og er kategoriseret under Kortprosa.
Teksten er på 140 ord og lix-tallet er 33.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.