3Den skamferede nymfe
Pigebarnet af dum og pap leger frelser i søens obskure remser. Li... [...]
Kortprosa
2 måneder, 14 dage siden

Puls: 5,0

Publiceret: 1
Afgivet: 0
Modtaget: 2
Gabrielle Kristensen (f. 2000)
Pigebarnet af dum og pap leger frelser i søens obskure remser. Lirer deres tanker om en opmarch af skavanker, der bag hjertets kar drukner i årenes roseate blodsdråber. Forvirrede fantaserer de om drømmescenarier for dødens solstråler danser straks på vandspejlets liljekonvaller. Barnet er pyntet til - sammenbundet og med et tapetseret indre. Hovedet hænger under korsets mutilerende lænker. Legemet er hans ejendom, hans avlsgård, barnets gravsted. Sjælen knæler foran Satan, transparent, svindende, men aldrig åndelig.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 11/08-2021 07:22 af Gabrielle Kristensen (Gabi1322) og er kategoriseret under Kortprosa.
Teksten er på 75 ord og lix-tallet er 48.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.