3Frakken
Jeg ser hende stadig på gårdspladsen, med den store frakke svøbt ... [...]
Kortprosa
1 dag, 9 timer siden
5På vej
På sporet · af muligheder · ideers legeland · autopilotens død · hjernegy... [...]
Digte
17 dage siden
2Vandhund
Jeg kan godt blive urolig hvis der går for lang tid imellem, for ... [...]
Kortprosa
29 dage siden
5Gå vild
Alting har en ende · en slutning · noget der · giver plads · til · nye · veje... [...]
Digte
1 måned, 7 dage siden

Puls: 53,4

Publiceret: 9
Afgivet: 33
Modtaget: 29
Ulla Hexibru (f. 1956)
Lynene står i glimt, vinduesviskeren kæmper. GPS'essen viser fremme. På bilradioen advarer de mod al unødig udkørsel. Ja, men jeg er ikke unødig. Der holder mange biler ved kirken. Sorte paraplyer danser i en rapsodi i mol. Jeg har ingen paraply, jeg må klare mig med den blåmelerede regnfrakke. I trav passerer jeg biler, gravsteder, og mennesker. Bårebuketten balancerer jeg henover min venstre arm mens jeg galopperer. Regnens kolde stråler, på mine nylonstrømpeben, giver gåsehud helt omme i nakken. Jeg når kirkedøren, der står min svigerinde. "Hej Karen", siger jeg stakåndet: "Min kondolence".

Min bror og jeg. For længe siden, greb jeg hans bolde og slog ham i skak. Vi havde, en far, en mor, og en barndom. Vi byggede huler og spiste fedtemadder med salt. Dengang i tresserne, dengang jeg var lillesøster, dengang vi legede stopbold og cyklede i skole. Indtil vi en dag blev voksne, alvorlige og vrede, indtil nu.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 04/04-2022 12:08 af Ulla Hexibru (heksemutter) og er kategoriseret under Kortprosa.
Teksten er på 153 ord og lix-tallet er 32.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.