3Hjertesorger
Troede vores hjerter slog i samme rytme · Men tydeligvis var det ku... [...]
Digte
9 måneder, 28 dage siden
2Vrede
Det føles godt, når jeg har lukket vreden ud af min mund, og den ... [...]
Blandede tekster
1 år, 1 måned siden
4Dilemma
Jeg vil gerne være en del af det. · Men jeg gider ikke bruge min ti... [...]
Digte · social, dilemma, vennegruppen
1 år, 3 måneder siden
4Nu er der kun én
Der var engang tre piger. · De havde det altid sjovt sammen. · Hver d... [...]
Eventyr og fabler · overgangen, barndom, venner
1 år, 3 måneder siden
2Ensomhed
"At være alene er ikke så slemt, som at føle sig ensom" Noget jeg... [...]
Blandede tekster · identitet, ungdom, ensomhed
1 år, 8 måneder siden

Puls: 2,8

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 3
Allimac En (f. 2001)
Det føles godt, når jeg har lukket vreden ud af min mund, og den begynder at falme, for så føler jeg, at den har fået sin retfærdighed. Den har også brug for at stå frem for sig selv og dens holdninger. Men lige så snart der er en anden vrede, der lukkes ud mod min vrede, så hæver den sig igen helt op i det røde felt. Den går fra en lille mus til en kæmpe bjørn på et splitsekund. Dette angreb på min vrede får den til at føle sig overhørt. Den anden vrede vil ikke lytte til min, og kan ikke se noget ud fra dens synspunkter. De er begge to stædige, hårde og hidsige. Så for en stund lever de begge af at gro sig selv større. Den ene vrede fremhæver sig og bliver en smule større. Så fremhæver den anden sig og bliver en smule større. Og værst bliver det, når de to vreder fremhæver sig på samme tid, så de ikke kan høre hinanden, og gror sig så store, at de begge må flygte væk for ikke at eksplodere. Efter denne stund, begynder vreden at føle sig lille og trækker sig derfor ind i sit mørke hul dybt inde i mig, men på vejen derind støder den på det triste i mig, som står i vejen for det mørke skjul. Derfor må vreden først lukke det triste ud. Tristheden klemmer og presser sig ud gennem mine øjne og bliver til trillende tårer, der bevæger sig ned langs mine kinder og hals. Det hele går meget stærkt med at få tristheden ud, men for vreden går det langsomt. Den er stadig ved at gemme sig selv væk, og det er svært for den at komme ind i sit lille hul, da den stadig fylder så meget. Derfor kan jeg stadig mærke den på kanten til at komme frem igen. Den fik aldrig sin anerkendelse og blev derfor aldrig så lille, som den var til at starte med. Og for hver gang den forgæves må trække sig uden anerkendelse og retfærdighed, vil den være en smule større, end den var sidste gang den viste sig ude af sit skjul.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 27/04-2022 17:38 af Allimac En (Allimacc) og er kategoriseret under Blandede tekster.
Teksten er på 362 ord og lix-tallet er 26.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.