2Jeg vil vide hvad der vil ske
Vores første barn, en søn Fritzli, blev født med en fødselsskade ... [...]
Livshistorier
24 dage siden
1Joshua betyder Herrens sejr
Joshua videre førte det kald, · hvortil Moses i første omgang blev ... [...]
Blandede tekster
1 måned, 2 dage siden
1Med 80 +
Med 80 + er man ikke altid så fit, · med bøn forsvinder plagerne li... [...]
Rim og vers
1 måned, 8 dage siden
0Hvordan vi blev mistænkt for at være inform...
Vi kom tilbage til Svejts i året 1999 efter næsten 40 års udenlan... [...]
Blandede tekster
1 måned, 26 dage siden
2Livsfilosofi
Jeg er taknemlig for hver en god dag, · jeg lever uden større ubeha... [...]
Digte
2 måneder, 1 dag siden
3En Diamant
En skinnende lysende diamant, · var en sten før den blev sat, · i en ... [...]
Digte
2 måneder, 13 dage siden
2En diskussion om godt og ondt og den frie v...
En nybagt ung mand, som lige havde fundet vejen til troen, besøgt... [...]
Blandede tekster
2 måneder, 29 dage siden

Puls: 53,7

Publiceret: 8
Afgivet: 25
Modtaget: 16
Inge Erhard (f. 1941)
Vores første barn, en søn Fritzli, blev født med en fødselsskade som gjorde ham fuldstændig invalid fra fødslen. Kunne Gud vise os, hvad der ville ske med ham i fremtiden? Jeg besluttede mig til at spørge ham om det. Vi lå i de gamle høje senge, som vi havde fået af Fritz' forældre og som han havde malet og dekoreret pænt. Jeg lovede Gud, at hvis han ville vise mig, hvad der skulle ske med Fritzli, så ville jeg tro på det og jeg ville aldrig ændre min tro, lige meget hvor lang tid det ville tage, eller hvad andre sagde eller tænkte, jeg ønskede meget at få klar besked, lige meget om resultatet var godt eller dårligt. Længere kom jeg ikke i min bøn, et hav af ild eksploderede for mine øjne, og et stort lærred viste sig for fodenden af sengen. Jeg så Fritzli og mig selv på lærredet, vi stod foran trappeopgangen i det hus hvor vi boede. Jeg vidste, jeg var på vej i fysioterapi med ham, som jeg så ofte gjorde, tog jeg ham under armene og lod ham støtte på benene, mens jeg opmuntrende sagde: "Fritzli stå på dine ben". I det øjeblik kom der noget som lignede en spiral af elektricitet ovenfra. Den dækkede Fritzli til for nogle sekunder, sådan at jeg ikke kunne se ham. Da spiralen igen løftede sig, havde Fritzli fået et sundt legeme. Glædestrålende undersøgte han sine arme og ben, dermed var visionen færdig. Aldrig før i livet havde jeg oplevet noget lignende. Meget overrasket over det jeg lige havde set, lå jeg først et stykke tid i sengen og tænkte på det. Det var, som om jeg lige havde haft et besøg fra himlen og fået overrakt et meget stort budskab. Forsigtigt spurgte jeg Fritz, om han mente, jeg kunne fortælle ham det, hvis Gud viste mig, hvad der ville ske med Fritzli i fremtiden. Det mente han, jeg kunne. Jeg fortalte ham, hvad jeg lige havde set. Nu vidste vi med sikkerhed, at Fritzli ville blive sund og rask en skønne dag. Det lettede på trykket og fra nu af ville vi gøre det bedste ud af livet for os alle sammen, med Fritzli ville vi tage en dag ad gangen.
   Jeg plejede Fritzli hjemme i 26 år, af og til håbede jeg på, at Gud ville helbrede ham. Den dag han gik hjem til evigheden, vidste jeg, at det øjeblik var kommet, hvor spiralen dækkede ham til, sådan at jeg ikke kunne se ham.
   Der vil komme en dag, hvor jeg vil se, han får et nyt legeme. Det bliver når Jesus kommer i skyerne og tager sin brud menigheden hjem før de sidste skækkelige tider her på jorden. De som er gået forud får første et nyt legeme, derefter får vi som er her på jorden og som har antaget Kristus et nyt legeme. Det betyder, at der er en generation som ikke må dø. Det er beskrevet i 1 Korinter brev 15 - 51.
Forfatterbemærkninger
Enhver kan se, at alting spidses til i verden i dag, det er godt at vide, at det også er beskrevet og at vi kan undslippe de sidste skrækkelige tider. Jeg er overbevist om at tiden er meget nær.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 03/03-2023 20:08 af Inge Erhard (Inghard) og er kategoriseret under Livshistorier.
Teksten er på 500 ord og lix-tallet er 32.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.