Jeg vil vide hvad der vil ske


1 år, 2 måneder siden 2 kommentarer Livshistorier

1Pinse Underet
Det skal ske i de sidste dage, siger Gud, jeg vil udgyde min Ånd ... [...]
Blandede tekster
4 dage siden
1Himmels fart
Klokken er slået og tiden er gået. · De som gik hjem kommer igen . · ... [...]
Livshistorier
15 dage siden
2Helbredelse gudstjeneste i Pittsburg
Vi fik arrangeret billetter med en Grey bus til Pittsburg og anko... [...]
Livshistorier
18 dage siden
1Israel i dag som i går
Jeremiah 31 - 31: Der kommer de dage, siger Herren, da jeg vil sl... [...]
Blandede tekster
1 måned, 15 dage siden
0Indien - ture ud i landet, afskedens time
Nu vidste vi med sikkerhed, at vores dage i Indien var talt. Vi o... [...]
Livshistorier
1 måned, 17 dage siden
1Indien - planer om fremtiden og et overfald
Planer om fremtiden · Efter jul og nytåret var over for anden gang,... [...]
Livshistorier
1 måned, 23 dage siden
2Påske og faste
Vi var kommet hen i april måned, luften flimrede for varme. Den s... [...]
Blandede tekster
2 måneder, 2 dage siden

Puls: 57,0

Publiceret: 12
Afgivet: 28
Modtaget: 14
Inge Erhard (f. 1941)
Vores første barn, en søn Fritzli, blev født med en fødselsskade som gjorde ham fuldstændig invalid fra fødslen. Kunne Gud vise os, hvad der ville ske med ham i fremtiden? Jeg besluttede mig til at spørge ham om det. Vi lå i de gamle høje senge, som vi havde fået af Fritz' forældre og som han havde malet og dekoreret pænt. Jeg lovede Gud, at hvis han ville vise mig, hvad der skulle ske med Fritzli, så ville jeg tro på det og jeg ville aldrig ændre min tro, lige meget hvor lang tid det ville tage, eller hvad andre sagde eller tænkte, jeg ønskede meget at få klar besked, lige meget om resultatet var godt eller dårligt. Længere kom jeg ikke i min bøn, et hav af ild eksploderede for mine øjne, og et stort lærred viste sig for fodenden af sengen. Jeg så Fritzli og mig selv på lærredet, vi stod foran trappeopgangen i det hus hvor vi boede. Jeg vidste, jeg var på vej i fysioterapi med ham, som jeg så ofte gjorde, tog jeg ham under armene og lod ham støtte på benene, mens jeg opmuntrende sagde: "Fritzli stå på dine ben". I det øjeblik kom der noget som lignede en spiral af elektricitet ovenfra. Den dækkede Fritzli til for nogle sekunder, sådan at jeg ikke kunne se ham. Da spiralen igen løftede sig, havde Fritzli fået et sundt legeme. Glædestrålende undersøgte han sine arme og ben, dermed var visionen færdig. Aldrig før i livet havde jeg oplevet noget lignende. Meget overrasket over det jeg lige havde set, lå jeg først et stykke tid i sengen og tænkte på det. Det var, som om jeg lige havde haft et besøg fra himlen og fået overrakt et meget stort budskab. Forsigtigt spurgte jeg Fritz, om han mente, jeg kunne fortælle ham det, hvis Gud viste mig, hvad der ville ske med Fritzli i fremtiden. Det mente han, jeg kunne. Jeg fortalte ham, hvad jeg lige havde set. Nu vidste vi med sikkerhed, at Fritzli ville blive sund og rask en skønne dag. Det lettede på trykket og fra nu af ville vi gøre det bedste ud af livet for os alle sammen, med Fritzli ville vi tage en dag ad gangen.
   Jeg plejede Fritzli hjemme i 26 år, af og til håbede jeg på, at Gud ville helbrede ham. Den dag han gik hjem til evigheden, vidste jeg, at det øjeblik var kommet, hvor spiralen dækkede ham til, sådan at jeg ikke kunne se ham.
   Der vil komme en dag, hvor jeg vil se, han får et nyt legeme. Det bliver når Jesus kommer i skyerne og tager sin brud menigheden hjem før de sidste skækkelige tider her på jorden. De som er gået forud får første et nyt legeme, derefter får vi som er her på jorden og som har antaget Kristus et nyt legeme. Det betyder, at der er en generation som ikke må dø. Det er beskrevet i 1 Korinter brev 15 - 51.
Forfatterbemærkninger
Enhver kan se, at alting spidses til i verden i dag, det er godt at vide, at det også er beskrevet og at vi kan undslippe de sidste skrækkelige tider. Jeg er overbevist om at tiden er meget nær.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 03/03-2023 20:08 af Inge Erhard (Inghard) og er kategoriseret under Livshistorier.
Teksten er på 500 ord og lix-tallet er 32.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.