Sladrehanken


4 måneder, 13 dage siden 3 kommentarer Kortprosa singleliv beostær

1Skal vi lege doktor?
Det var lang tid siden de havde hengivet sig til hinanden, for hv... [...]
Noveller · børneleg, voksenleg
1 dag, 4 timer siden
2Lad der være lys
Det var fint vejr udenfor denne eftermiddag. Specielt ude på land... [...]
Noveller · brandstiftelse
7 dage siden
1Olie helvede
Søren følte fabrikslivet truede med at blive hans undergang. Dag ... [...]
Noveller · fabriksarbejde
1 måned, 17 dage siden
9Vanens magt
Du har fyldt så meget · men nu skal vores veje skilles · for du er ej... [...]
Digte · vaner, forkærlighed
1 måned, 21 dage siden
4Ordspinderen
"John, ryd så op på dit værelse!" sagde moren der bar rundt på va... [...]
Noveller · poltergeist
1 måned, 23 dage siden
3Skudår
Baggrunden for skudår blev fundet tilbage i Romerriget, hvor jord... [...]
Blandede tekster · ungdommelig, anderledes
1 måned, 25 dage siden
4Usikre tider
Camilla tog håndklædet fra håret og hang det fugtige håndklæde på... [...]
Noveller · kærlighedslængsel, usikker omverden
1 måned, 27 dage siden
5Bitter kaffe
Kaffen duftede ikke længere ung. Nu lugtede den doven og bitter. ... [...]
Noveller · bitter kaffe, venskab
1 måned, 29 dage siden
5Julen har bragt - Ny Komplet Version
Der var koldt udenfor, men det var jo også december, selv om man ... [...]
Romaner · venskaber, utroskab
2 måneder, 25 dage siden

Puls: 80,3

Publiceret: 17
Afgivet: 117
Modtaget: 61
David Hansen (f. 1972)
Elisabeth savnede liv i lejligheden og købte derfor en beostær med tilbehør hos et ældre ægtepar i Den Blå Avis. Annoncen beskrev fuglen som begavet, social og snakkesalig. Fuglen var fem år gammel så den havde stadig nogle gode år tilbage i sig. Ude i det fri kunne en beostæren blive op til ti år gammel. Så det var ikke til at sige om den ville leve længere eller kortere, når den levede i fangenskab, men hun tog chancen med Biver.

I dagene fremad erfarede hun hurtigt at hjemmet blomstrede op nu da hvor Biver havde fået fast plads i stuen på skænken, for der blev fløjtet og snakket lystigt fra buret fra morgen til aften. Om aften når hun ønskede ro, så skulle hun bare dække buret til med et lille tæppe, så blev der ro i lejeren havde hun fået forklaret. Og det virkede til hendes glæde, for ellers var det ikke til at se tv om aften uden at blive forstyrret.

Veninder blev inviteret hjem, og der blev hygget i stuen over kaffe og kage, mens Biver grundlagde hyggen i baggrunden. Alle synes Biver var fantastisk og varmede hjemmet.

Selv om der var dømt glade dage i boligen så savnede hun stadig en form for nærvær fra en mandsperson, så Elisabeth begyndte at date for at finde en soulmate. Hun datede på livet løs, indtil et dilemma opstod. Skulle det være Jens eller Ulrik som hun skulle spendere sin fremtid med. Jens var begavet, havde en normal kropsbygning, var nede på jorden og læste meget. Ulrik gik op i sin krop, pumpede jern i fitness og virkede som en fast form for støtte, som mange kvinder forlangte af mænd, og så kunne han godt lide at rode med biler.

Valget mellem de to var svært, så Elisabeth besluttede sig for at forføre dem enkeltvis inde i stuen over en kop kaffe. Sex var trods alt vigtigt i et længerevarende forhold. Hun startede med Jens som havde læst kamasutra. Stuens luft sydede langvarigt af synd og sluttede aldeles tilfredsstillende for dem begge. De blev enige om at ses igen meget snart.

Ugen efter forførte hun muskelbundtet Ulrik der hellere ville have en Tuborg Classic frem for en kop kaffe. Hun tændte på hans mandlige stærke hænders berøring, da han kærtegnede hendes ansigt og hals. Han kyssede lidenskabelig der hvor hånden havde været, og forsatte sin rejse til navlen og ned efter. Det fremstod tydeligt at han var i god form for hun erfarede at hans stamina var i top, og hun tog lystigt imod ethvert kærtegn og stød. Da de var færdige med at udforske hinanden, fløjtede Biver lystigt mens de trak i tøjet og aftale at mødes en anden gang.

Sexoplevelsen mellem de to mænd var forskelligt, og hun kunne lide hvad de begge havde at tilbyde. Valget var svært. Måske skulle hun afprøve en tredje part inden hun besluttede sig. Det var ikke fordi hun var kræsen eller en tøjte, men tvivlen imellem de to splittede hende.

Hun besluttede sig for at invitere Markus hjem fra en tidligere date, som var meget ekstrovert og åben. Han så ikke værst ud og gik op i sit helbred og udseende, var tålebar at snakke med i længere tid og havde mange holdninger om diverse ting i livet. Han var kreativ anlagt, havde en svaghed for at digte, skrive historier, virkede ærlig, varm og meget empatisk. Hans stemme var beroligende og Elisabeth kunne indtil videre godt se sig sammen med ham. Rigtig meget endda.
   Hun skænkede kaffen i deres kopper og sukkede "Åh ja."
   Det fik Biver til at vågne op.
   "Åh ja, Jens, åh ja Ulrik!" skræppede Biver. Elisabeth fik kaffen galt i halsen og blev ildrød i hovedet.
Forfatterbemærkninger
Min fortolkning af en klassiker.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 15/12-2023 15:54 af David Hansen (David H) og er kategoriseret under Kortprosa.
Teksten er på 621 ord og lix-tallet er 35.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.