Forladt dog ej glemt


1 måned, 4 dage siden 1 kommentar Digte

1Forladt dog ej glemt
Det sidste stille åndedrag forsvinder lydløst ud i rummet. Holder... [...]
Digte
1 måned, 4 dage siden
2På vippen
Mine tæer stikker ud over vippekanten. · Jeg stirrer ned i den dybs... [...]
Digte
1 måned, 9 dage siden

Puls: 9,5

Publiceret: 2
Afgivet: 0
Modtaget: 2
Trine Sølund (f. 1988)
Det sidste stille åndedrag forsvinder lydløst ud i rummet. Holder vejret. Venter utålmodigt, håbefuld og rædselsslagne på næste åndedrag. Men det kommer ikke. Virkeligheden indhenter forestillingen og det frygtede øjeblik er her. Alt stopper, selv tiden, omendt bare et sekund. Et paradoks af skamfuld fred og sorg rammer. Alt er sort indeni. Alt bliver stille.
Tiden fortsætter udfortrødtent. Det ene sekundet tager langsomt det andet. Dagen ender.
Ser grædende ansigter. Kan ikke skelne dem. Kan ikke rumme dem. Må væk.
Livet føles som en drøm man gerne vil vågne fra og drømmen føles som en virkelighed man gerne vil blive i. Alt er sort indeni. Hvornår skal man egentlig grine igen ? Og af hvad dog?
Det kommer uventet, velkendt og forlettende - grinet. Det sorte indre bliver nu til en rund sort kugle med en lysende blå ring om. Årene går. Græder og griner. Den sorte kugle er der stadig men nu omkredset af alle regnbuens farver. Forladt dog aldrig glemt.
Forfatterbemærkninger
Bearbejdning af sorg

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 11/06-2024 22:18 af Trine Sølund (Hverdagsdigte2024) og er kategoriseret under Digte.
Teksten er på 162 ord og lix-tallet er 26.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.