20 år siden

Sådan :o) akupunktur

3. Side - I'm back!
Sweetypie93
5 år siden
Ophold
Hanna Fink (...
6 år siden
200
Jette Peters...
8 år siden
life's hard, it's harder ...
Julie Vester...
10 år siden
Karrusel
Sincedawnofm...
10 år siden
Tændt...... mega tændt.
Danze
6 år siden
Vægttab og jobsøgning
Racuelle Hei...
6 år siden
Tiden er går
Halina Abram...
6 år siden
Påske
Hanna Fink (...
10 år siden
En slange i huset
Anastasia
11 år siden
Galde med sukkerglasur og...
Olivia Birch...
8 år siden
Arbejdet kalder - Kasper ...
Kasper Lund ...
8 år siden
Dagen idag virker langsom
Kellany Bram...
11 år siden
Søster Jenna var i fjerns...
Poul Brasch ...
11 år siden
Skizofreni, en status eft...
David Hansen...
1 måned, 28 dage siden
Eksamensangst og mit nyes...
Merida Dunbr...
5 år siden
Surkål
Vina Frank (...
4 år siden
Tudefjæset - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Lokumsdyret
Regitze Møbi...
9 år siden
Kære natbog (X)
Olivia Birch...
9 år siden
Stil, grill og musik
Martin Micha...
4 år siden
13/07/2016: UFO
Cecilie Revs...
7 år siden
I'm back!
Gittepigen
10 år siden
Påske
Hanna Fink (...
8 år siden
I aften ser vi Hobitten i...
Carsten Cede...
9 år siden
How it all began...
Shirley Shei...
8 år siden
køb Bananer
Ruth Christe...
7 år siden
Dybbøl gartnerhjem
Martin Micha...
5 år siden
Anden bog started
JesperSB
3 år siden
Dagen er tiltaget med 3 t...
Hanna Fink (...
11 år siden
Tilstand - stilstand
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Overskud & hænder på coke
Racuelle Hei...
9 år siden
if Vejhjælp
David Hansen...
1 måned, 23 dage siden
Farvel Bornholm
Jytte Westen...
9 år siden
Er du lesbisk
Jønsse
8 år siden
Tiden
Zein Ali (Bi...
3 år siden
Glædelig Jul til alle på ...
Poul Brasch ...
9 år siden
Vent på mig
Halina Abram...
6 år siden
Dancer in the Dark.
Camilla Rasm...
6 år siden
Måske nattøjsdag
Hanna Fink (...
11 år siden
Efterdønninger
Hanna Fink (...
9 år siden
Efterskrift
Hanna Fink (...
7 år siden
Tankemylder og dagene der...
David Hansen...
1 måned, 12 dage siden
At se tilbage
Simone Krist...
9 år siden
Helbred 2
Hanna Fink (...
8 år siden
Åh ja mere det føles så g...
Maria jayash...
11 måneder, 4 dage siden
Lettet!!
Mille Larsen...
2 år siden
Kære natbog (XVI) – ingen...
Olivia Birch...
8 år siden
23 år - derfor naiv - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
Søndag eller syndedag ?
Michael Nevs...
6 år siden
Hej igen :o)

Nørj, det er længe siden jeg har følt en god energi i kroppen :o) jeg har været til en akupunktør. Hans nåle virker....og han kan åbenbart sin ekspertise. Han kunne finde mine tarm-punkter, hovedpine-punkter, slim-punkter, fugt-punkter, stress-pubkter og mit immunforsvar er allerede styrket *GG* sådan føles det.

Jeg har lyst til at tage i svømmehallen og bruge min krop ! Det er første gang i lang tid, at jeg har den følelse. Ja, jeg tror på at immunforsvaret kan gå ind og blive styrket. Jeg fik noget total vitamin-kur. "Breakthrough" hedder det - og bruges af sportsfolk, folk i kemoterapi og stressede mennesker. Så er der noget til tarmene "NDS Probiotic 500 - tarmflora bakterier i pulverform" - det skal jeg tage med tom mave, før natten. En anden blomstermedicin "Optima 5 - højaktive urteekstrakter fremstillet af koldekstraktion" m. kamille, artiskok, pebermynte, kvan og ingefær. Jeg skal afsted igen d. 23 dvs. om en uge, hvor vi gør det med 3 dages mellemrum til den tid. Fedt :o) det er spændende. Jeg kunne mærke virkningerne med energien der gik igang allerede på briksen. Ja, selv hovedpinen blev væk....underligt og fantastisk.

Jeg har meldt ud til ham, at jeg i den næste halve år vil fokusere på mit helbred og energi. Så det er starten ;o) jeg skal nok blive sej og frejdig igen. Yes. Min tidligere elsker, som dengang var gift er kommet til byen. Jubbii....han ringede til mig. Jeg blev bare total glad :o) dejligt og rart at høre hans stemme igen. Nu får vi se om vi har tid til at ses, men det håber jeg. Jeg følte mig bare så glad og tryg ved at høre ham. Glad :o) fri og let. Det er nok akupunkturen, men det er også glæden :o) Ja, så tænker jeg...hvad med Jakob ? Jamen, i forhold til Jakob er Jakob en ny kapitel. Og vi er sammen nu. Jeg er glad for ham, men jeg kan også føle en glæde ved T-manden, hvor jeg føler det er én der kender mig, gør mig glad, inspirerer og giver med og modspil. Han lærte mig sgu meget :o) virkelig. Men nu bor han jo ikke her mere, så...sådan er dét. Ja, måske har vi noget som vi savner i hinanden. En gang elskede vi hinanden....det er sikkert :o) Jeg gad bare ikke lege madmor, tøjvasker og rengøringskone, som hans, nu, X-kone gjorde. Nope - det var lige et nummer for meget på dén måde. Så begynder kravene...nej nej nej....her er det stadig glæden ved at mødes vi kan have. Om jeg vil kysse med ham ? Jeg kunne godt finde på det. Men han skal også lige have løbet hornene af sig.....jeg har på fornemmelsen at hans 3 aftener allerede er lovet ud. Men jeg insisterede på, at denne her gang skal han give sig tid til mig :oP *GG* nu får vi se :o)

Aj, hvor er jeg glad for at have energien til at skrive igen :o) fedt !

Hans var her i går og besøgte mig hele dagen. Vi hygger os sådan, når vi drikker kaffe, ryger, mens vi hører musik og snakker ...henslængt på hver sin sofa. Fra total alvorlige snak til kæmpe latter ! :oD Herligt ! Idag kom han igen....ja, jeg er hjemme endnu med min influinza. Også kom han med et fedt billed af ham og mig :oP som han siger, vi ligner et par der har været sammen i 30 år... :oD *hahaha* søde er vi, ihvertfald med et kæmpe smil :oP Der var også et billed af Tøsen og mig, hvor vi også smiler vildt meget :o) bare forfriskende dejligt. Tænk at det har kunnet ladet sig gøre med al min sygdom.... :o) jo jo....jeg kan smile - trods alt ;o)

Så nu er de kommet på køleskabet, til de andre billeder af familie og venner. Det er noget nyt jeg er begyndt på :o) nu skal folk frem :o) alle dem jeg elsker at være sammen med.

Hvor er det dejligt at mærke enrgien der langsom vender tilbage :o)

Ok...imorgen, så skal jeg til svømning, istedet for ACA-mødet.

Tirsdag: svømning om morgenen
Onsdag: rydde op
Torsdag: sikkert ses med T-manden, og ellers i biffen
Fredag: svømning
Lørdag: slappe af hjemme, rydde op, gøre rent
Søndag: svømning
Mandag: svømning
Tirsdag: akupunktur og ACA-møde

Jeg snakkede med Jan i lørdags. Han har nu fundet sig en kæreste i Kbh. - om jeg blev ked af det ? Helt ærligt ? Helt helt helt ærligt ? :o) nope...kun glæde. Hun lyder "rigtig". Han gav mig også gode råd omkring mig selv, min kæreste og ja, mine "forandringer i luften". Så det er bare så fedt :o)jeg har sagt og besluttet at jeg vil begynde til en psykolog - som en personlig træner - for mit videre færd i livet. Jeg skal have noget opbakning - og den må jeg til at betale mig fra :o) ja, nu skal jeg ikke basere det på gode venners input - men fokus på mig og hvad jeg SELV kan gøre konstruktivt ;o) er det ikke en sej plan ? ....jo :o) det er så. Og hvor er Jakob i al det ? Tjaa, som Jan sagde - måske er det bedre jeg får en afklaring omkring mig selv, før jeg melder ud med hvad jeg fornemmer for os. I går fortalte han mig om sit næste projekt. Et manuskript - ens storyline for en videoproduktion. Han har en kontakt, som han vil prøve med :o) jeg er glad for at han har skiftet fokus...ja ! :o) Det er så fedt, at han selv - åbenbart - kan se, at han ikke skal basere sit liv på mig - men sin egen virke :O) det er fedt. Sådan....så kan vi måske meget nemmere have et forhold der baserer sig på udvikling, inspiration og fælles glæde :o) Jeg blev meget opmuntret af hans beslutning, for det giver mere respekt fra min side - at han selv begynder på en skabelseproces. For han var lige ved at begynde at kede mig med hans søde, behage-syge adfærd - baseret på hans kærlighed....mig. Gaaaaaaaaaab - SÅ spændende er jeg sgu heller ikk´ :oD *Hahahahahaha* - næ...det er altså efter min opfattelse, HVAD vi skaber der er spændende.....og NU med min forvandlingsproces mht. energi og immunforsvar dvs. livskvalitet....SÅ kan det ikke andet end blive godt ;o) så har vi hver især nogen ting vi kan gå op i :o)

Skønt....

Noget andet jeg har bemærket, som jeg ikke har været omkring her. Jeg vil ikke ses med "mit par" - ikke til noget frækt. Jeg gider det simpelthen ikke :o) utroligt, men sandt. Jeg har det godt med min følelsesmæssige engagement i Jakob, som et rigtig lækkert fundament for min erotiske energi. Jeg har det SÅ godt, når jeg elsker med ham. Arbejder dejligt, stille, men kraftfuldt med mit underliv, når han smelter sig ind til mig. Det er så stærkt.... ;O) så alle quinder ! Få styr på musklerne dernede...det er virkelig skønt at have dem til større nydelse. Manden skal så også have dén indføling at tage det lidt med ro og mærke selv efter ...mmmh...tro mig - det er det værd ;o)

Og...det var et sidespring.... :oP *tihi* - jeg ville også lige tilføje....store beslutninger er igang med forandringerne. Jeg skal også til at gå til tandlægen...av ! Men NU er jeg også klar ;o) til dét.

FOKUS på mig og mit helbred - heehaa ;o)

Nå, tid til at smutte :o)

Qnuuuuz

~SommerFuglen~

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Sådan :o) akupunktur er publiceret 15/03-2004 21:44 af ~SommerFuglen~.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.