22 år siden

blandede bolcher

Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Dybbøl gartnerhjem
Martin Micha...
5 år siden
Kære natbog (X)
Olivia Birch...
9 år siden
Tvivl.
ceciliemarie
12 år siden
Taber-tangoen
Ansu Orheim ...
8 dage siden
Da Mikkel på en måde fik ...
Olivia Birch...
8 år siden
Hypergrafi
Camilla Rasm...
15 år siden
Undervisning
Hanna Fink (...
11 år siden
STÅR PÅ EN SKILLEVEJ
ingelnielsen
11 år siden
Vinter på vej
Mikala Rosen...
11 år siden
Øde strand - tidlig morge...
Mikala Rosen...
14 år siden
Fra jam til pølsefest
Martin Micha...
4 år siden
Romanprojekt, kunst, bog ...
Shirley Anke...
10 år siden
Markedspladsen.
Ruth Christe...
7 år siden
Påske
Hanna Fink (...
10 år siden
Kafferumlen - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
At skrive
Josephine Lø...
9 år siden
Hvorfor er jeg så ensom?
Neola
3 år siden
Sommerlandet
Hanna Fink (...
10 år siden
Barndomsdrømme - Kasper L...
Kasper Lund ...
7 år siden
11 dag på fyldepinden og ...
Gaffa Brandt
11 år siden
Tudefjæset - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Hej, jeg elsker dig
Ansu Orheim ...
1 måned, 14 dage siden
14.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Vent på mig
Halina Abram...
6 år siden
Hvor blev mit af?
roed
11 år siden
Her i Weekenden skal jeg på radio kursus i forbindelse med mit job på Limfjordsbroen, lære at betjene skibsradio jeg forventer at blive temmelig nedslidt denne weekend for lørdag aften er der fest i hundeklubben og jeg er ikke god til at holde mig tilbage tage hjem, men måske får Lea lettere end hun plejer ved at få mig med hjem, ***MEN TVIVLER***

Slutspurten i ombygning af kælderen er sat ind det er også **kun et år siden jeg startede såå loftet er næsten pudset færdigt så bliver det pludselig klar til afslutning med glasvæv og malling. Måske bliver det før jul vort multirum (tv værksted bryggers hobby vaske festlokale) bliver færdigt.

Ellers går livet sin gang i lørdags var jeg dommer ved hundekonkurrence i sæby det var ikke let det var overfor et hvalpehold og nogle af hundeførene var børn og måske er det lettere at bedømme nogle hunde der kan lidt mere.

Næste år skal jeg afslutte min uddannelse som hundedommer hvis jeg skal dette samtidig med at gå med egen hund er jeg nødt til at gå til hundekonkurencer i anden kreds (vælger øst jylland) for at få alle livets tilbud med både som hundedommer og hundefører.

Søndag aften i dejligt klart vejr benyttede jeg mig af terrasens badekar kiggede på aftenens stjerneskud 8 stk så jeg så hvis ikke verden er blevet bedre må jeg vel have ønsket forkert. Jo for resten der er absolut godt nyt.

BEDSTE NYHED fra min (C)pjat vendinde AG hun har fundet en aflastningsfamilie til hendes søn hvilket jeg er vildt glad ved engang fik vi i vores familie dette svære ?? om det skulle være OS, men følte ikke vi magtede så det er bare vildt skøndt der er fundet en løsning AG er meget begejstret over famillien som har været hendes hjemmesygeplejerske gennem lang tid og familien var ikke blevet spurgt men var selv kommet med forslaget såååå dettt er bare dejligt.

Nikolaj's skolestart er gået over alt forventning han ser ud til at trives leger med mange nye børn som mødes både her og der.

Charlotte (10 år) bruger pludselig flere aftner om ugen i juniorklub så meget tid vi andre bliver lidt stressede over om hun samtidig når lektierne men hun er en dejlig åben meget social pige med stor vægt på hendes venner.

Louise 12 år vores stille hjemmepige dygtig med hoved og hænder har heldigvis mange aktiviteter ud af huset (fodbold håndbold spejder blokfløjte) for ud over disse hygger hun sig herhjemme.

Lea (kone) som jo overraskende nok har fået hendes frihed efter mange års job på Bates (sækkefabrik) nyder nu livet herhjemme har flyttet om i stuen bruger livet på julegavekøb nissefremstilling og hendes nyeste hit bolchefremstilling sammen med børnene så alle er vi fuldt optaget af at spise bolcher men produktionen går hurtigere end vi kan sutte mmmmm**SKØNT

Iaftes satte Charlotte tænderne i sådan en stadig lun bolche den klistrede sig fast i hendes tand da hun ville have den fri røg tanden med ud aldrig før er en rokketand røget ud så hurtigt ***(håber det var en rokketand?)

Sidste nyt i morges på vej ud af døren mødte jeg Louise (12år) netop vågnet hun var i sjælent godt morgenhumør sprøjtede vand efter mig sagde hun skyldte mig fra i går så hun fik lige et smæk op af trappen dejlige grinende pige.

Resten af ugen er gået fint med at revse ungerne og få tæsk af konen ***SMIL

Slut herfra Charlotte skal hentes børnens sengetid er nær Lea er til spejdermøde forberede julestue sååå det er mig der er på herhjemme.

Gid livet smiler til jer

håber vi ses

SNART

Knus Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget blandede bolcher er publiceret 22/11-2001 21:15 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.