20 år siden

blandede bolcher

Forberedelse til eksamen
Annabell Nie...
7 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
8 år siden
sulten
Sunstar31
7 år siden
Spoken Word Festival 2014...
Kenneth N. C...
7 år siden
Vi pakker sammen
Ragnhild Bac...
8 år siden
Næsen i en bog.
Ruth Christe...
5 år siden
Mit første blogindlæg
Nikoline Bus
4 år siden
starten på noget.
Liza Abildsk...
7 år siden
Det vildeste liv
Christian Ba...
7 år siden
Tankers paradis?
Katrine Søre...
8 år siden
En stille bøn
Bastian
9 år siden
Merhaba, online-ulve
Camilla Rasm...
6 år siden
Human tetris
Tine Sønder ...
9 år siden
Tvivl.
ceciliemarie
9 år siden
Road to nowhere, dagens p...
Camilla Rasm...
5 år siden
Israel
Salomon
6 år siden
Da Mikkel på en måde fik ...
Olivia Birch...
6 år siden
Morgens musik
Halina Abram...
4 år siden
skulderklap
Jette Peters...
5 år siden
sov lidt længe
Kenny Raun (...
6 år siden
Udstilling i Havnsø Havn.
Hanna Fink (...
6 år siden
Næste stop: normalitet
Syrene Hvid
2 år siden
Hvem sætter temaet?
Olivia Birch...
6 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
5 år siden
Jeg er ingen namedropper
Olivia Birch...
6 år siden
Kun ti dage til konfirmat...
Michala Esch...
3 år siden
Her i Weekenden skal jeg på radio kursus i forbindelse med mit job på Limfjordsbroen, lære at betjene skibsradio jeg forventer at blive temmelig nedslidt denne weekend for lørdag aften er der fest i hundeklubben og jeg er ikke god til at holde mig tilbage tage hjem, men måske får Lea lettere end hun plejer ved at få mig med hjem, ***MEN TVIVLER***

Slutspurten i ombygning af kælderen er sat ind det er også **kun et år siden jeg startede såå loftet er næsten pudset færdigt så bliver det pludselig klar til afslutning med glasvæv og malling. Måske bliver det før jul vort multirum (tv værksted bryggers hobby vaske festlokale) bliver færdigt.

Ellers går livet sin gang i lørdags var jeg dommer ved hundekonkurrence i sæby det var ikke let det var overfor et hvalpehold og nogle af hundeførene var børn og måske er det lettere at bedømme nogle hunde der kan lidt mere.

Næste år skal jeg afslutte min uddannelse som hundedommer hvis jeg skal dette samtidig med at gå med egen hund er jeg nødt til at gå til hundekonkurencer i anden kreds (vælger øst jylland) for at få alle livets tilbud med både som hundedommer og hundefører.

Søndag aften i dejligt klart vejr benyttede jeg mig af terrasens badekar kiggede på aftenens stjerneskud 8 stk så jeg så hvis ikke verden er blevet bedre må jeg vel have ønsket forkert. Jo for resten der er absolut godt nyt.

BEDSTE NYHED fra min (C)pjat vendinde AG hun har fundet en aflastningsfamilie til hendes søn hvilket jeg er vildt glad ved engang fik vi i vores familie dette svære ?? om det skulle være OS, men følte ikke vi magtede så det er bare vildt skøndt der er fundet en løsning AG er meget begejstret over famillien som har været hendes hjemmesygeplejerske gennem lang tid og familien var ikke blevet spurgt men var selv kommet med forslaget såååå dettt er bare dejligt.

Nikolaj's skolestart er gået over alt forventning han ser ud til at trives leger med mange nye børn som mødes både her og der.

Charlotte (10 år) bruger pludselig flere aftner om ugen i juniorklub så meget tid vi andre bliver lidt stressede over om hun samtidig når lektierne men hun er en dejlig åben meget social pige med stor vægt på hendes venner.

Louise 12 år vores stille hjemmepige dygtig med hoved og hænder har heldigvis mange aktiviteter ud af huset (fodbold håndbold spejder blokfløjte) for ud over disse hygger hun sig herhjemme.

Lea (kone) som jo overraskende nok har fået hendes frihed efter mange års job på Bates (sækkefabrik) nyder nu livet herhjemme har flyttet om i stuen bruger livet på julegavekøb nissefremstilling og hendes nyeste hit bolchefremstilling sammen med børnene så alle er vi fuldt optaget af at spise bolcher men produktionen går hurtigere end vi kan sutte mmmmm**SKØNT

Iaftes satte Charlotte tænderne i sådan en stadig lun bolche den klistrede sig fast i hendes tand da hun ville have den fri røg tanden med ud aldrig før er en rokketand røget ud så hurtigt ***(håber det var en rokketand?)

Sidste nyt i morges på vej ud af døren mødte jeg Louise (12år) netop vågnet hun var i sjælent godt morgenhumør sprøjtede vand efter mig sagde hun skyldte mig fra i går så hun fik lige et smæk op af trappen dejlige grinende pige.

Resten af ugen er gået fint med at revse ungerne og få tæsk af konen ***SMIL

Slut herfra Charlotte skal hentes børnens sengetid er nær Lea er til spejdermøde forberede julestue sååå det er mig der er på herhjemme.

Gid livet smiler til jer

håber vi ses

SNART

Knus Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget blandede bolcher er publiceret 22/11-2001 21:15 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.