En aften med oplæsning, v...
Olivia Birch...
5 år siden
For korte agurker
Regitze Møbi...
6 år siden
Tilbage for en kort bemær...
Kasper Lund ...
4 år siden
Prego og ikke for sarte s...
Racuelle Hei...
4 år siden
Hvordan?
Halina Abram...
3 år siden
Anne Linnet i Det Kongeli...
Kianna Kitte...
3 år siden
Advents legen....is no mo...
Kianna Kitte...
2 år siden
Skraldenyt
Hanna Fink (...
4 år siden
folkeskolegensynsfest
Peter
7 år siden
Eftertanker
Hanna Fink (...
1 år, 1 måned siden
Biluheld....
Kianna Kitte...
1 år, 10 måneder siden
Min tur til London...
Kianna Kitte...
2 år siden
En sludder, hvis du kan l...
Racuelle Hei...
5 år siden
Guppy, vintertid, stjerne...
Mikala Rosen...
8 år siden
Drømme
Salomon
5 år siden
Da jeg lærte at skrive
Olivia Birch...
6 år siden
Er syg...og venter spændt...
Sylvia Ebbes...
7 år siden
Tudefjæset - Kasper Lund
Kasper Lund ...
4 år siden
Sig appelsin - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
4 år siden
Når man ikke kan gengælde...
Kianna Kitte...
3 år siden
Velkommen, efterår!
Josephine Lø...
6 år siden
Sidste udstillingsdag
Hanna Fink (...
6 år siden
D. 12.12.15
Racuelle Hei...
4 år siden
Den lille dreng, er mig.
Kasper Lund ...
5 år siden
Ensom og hvad så?
Josephine Lø...
6 år siden
Op på den hest!
Bastian
8 år siden
Morgenstemning og ord
Kathi12
6 år siden
Små og store fremskridt p...
Michala Esch...
2 år siden
En hel sindssyg travl wee...
Kianna Kitte...
2 år siden
De første år
Camilla Grub...
7 år siden
Sommerbuket
Hanna Fink (...
7 år siden
13 dag på fyldepennen. Er...
Gaffa Brandt
7 år siden
Kreativiteten Længe Leve....
Kianna Kitte...
3 år siden
Enfant Terrible
Tine Sønder ...
8 år siden
Hey dagbog, - Selv om jeg ikke vil rådgive, vil jeg dog fortælle dig et par ting som jeg har tænkt over. Først vil jeg lige sige..hvorfor siger folk altid at de vil give et godt råd? er det ikke mig der bestemmer om rådet er godt? Det vil jeg dog mene..folk burde lade være med at rådgive, med mindre de bliver spurgt..det havde jeg sådan lyst til at sige til en anden et andet sted..men jeg gjorde det ikke. Hvorfor råd? jeg mener man kan ikke give råd, da de bunder i livserfaringer, og ens livserfaringer bunder i en selv og ens eget syn på livet, og hvad man mener er sandt..omkring livet og verden...dette er ikke altid sandt for den næste, ergo er det den næste, der bestemmer om rådet er godt eller dårligt. Et råd kan være direkte dårligt for den man siger det til, - fordi det slet ikke harmonere med vedkommenes livopfattelse..her snakker vi ikke om, hvilket type pære der er bedste at bruge, eller om en given vare holder..selv om der også der indgår smag og behag.

Men det jeg ville sige var, at jeg ikke på noget tidspunkt vil sige, at kærlighed ikke kan vare ved hele livet igennem..Jeg ved godt at denne opfattelse af kærlighed kan være sand for andre, de har måske selv vadet i det,..mange mangler even til at elske andre end dem selv..ja det lyder negativt, men det er mere en konstatering.

For mig vil kærlighed altid vare ved, den forsvinder aldrig,..måske har jeg et utroligt stort hjerte, eller en bedre evne til at elske, - eller blot et andet syn på livet..jeg finder kærligheden som den mest centrale kvalitet for mennesket..Og finder at even til at kunne elske alle er vigtigt, uanset hvad. Selvfølgelig kan man ikke elske alle, men dem ens hjerte kan indeholde..dem man kan sympatisere med..kan man godt beholde i sit hjerte hvor end de er, og hvorlangt der er imellem afstands mæssigt eller tidsmæssigt.

Og skulle de være væk af ens synsfelt, for evigt eller blot en tid, - så kan man huske på de gode stunder man havde med dem,..på det man ser i dem...istedet for at se andres svagheder..så se deres styrke...og behold den kærlighed du ser..hvis du evner det!

Jeg vedkender mig gerne at jeg elsker flere mennesker :) dette betyder ikke at man dermed kan opfordre til utrohed..nej, at elske og at bolle med folk er 2 forskellige ting...hvis hjerte pladsen kan benyttes, så hold fast i dem alle..og vid samtidig, at der kun var 1 der valgte dig..en der ville have dig...hvis det var sådan for dig..men en valge du så..og hold fast ved det. Ikke vakle, og tænke at græsset er grønnere andre steder..for det er det ikke...ægte kærlighed, er ikke nødvendigvis den samme kærlighed man føler for alle..men ikke destu mindre, er den det samme værd hvis den er ægte. Dette kan også siges sådan, at man kan elske folk for noget forskelligt.

Jeg siger ikke at man skal blive i sit forhold, uanset hvad der sker..kærlighed i forhold kræver gensidighed. Dette er et vigtigt punkt, - vold knækker dette genside kærligheds forhold.

Igen, dette betyder ikke at man ikke stadig kan elske vedkommende for det, man oprindelig så i vedkommende...men i dette tilfælde har man ikke blot øvet vold på vedkommende,..men også på tilliden, kærligheden, og vedkommende selv...osv...kærlighed kræver tillid, denne "tillid" forvinder blandt andet hvis man udøver vold. Dette er ikke tilliden til at vedkommende kan finde ud af at købe sukker, eller at være der til tiden..men tilliden på kærligheden som det der samler og binder forholdet.

Jeg kunne sige meget mere om det, og jeg har højest sandsynlig udeladt mange af mine tanker omkring kærligheden...men det kan være nødvendig at holde den vedlige..dette må folk dog selv finde ud af hvordan de bedst gør over for deres partner.

Men at kunne ofre noget af sig selv, for at give det som en gave...er ikke afvejen...uden at tænkte på om man nu får nok tilbage..kærlighed er uselvisk...og nogen invistering. Stakkels dem der ikke kan føle det, ikke kan mærke glæden...men det er ikke dem og deres meninger om kærligheden's som en let for gængelig størelse man skal lyttte til..man skal aldrig tro på sådan noget...eller affinde sig med middelmådighed..fordi man dog kender det bedst...man skal ville det, turde det...gribe efter det...man gange kan man ikke..men er det dog ikke forsøget værd?

ja forhold kan iøvrigt virke fint uden kærlighed, - dermed må jeg også nødvendigvis sige, at det gælder om at finde en der har samme kærligheds niveau eller forventning som en selv..dette betyder dog ikke at man ikke selv kan elske vedkommende for nogle kvaliteter, men kærlighed og forhold er ikke ens betydende.

Dette var nattens tanker omkring kærlighed, - noget jeg håber at jeg kan hoppe ind i, i næste år...hvem ved, det ser lyst ud pt..selv om jeg har spået at ingen, nogen sinde ville kunne mønstre kærligheden overfor mig.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Kærlighed er publiceret 30/12-2004 04:09 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.