19 år siden

i familie med kronprinsen!

poop
Regitze Møbi...
9 år siden
Lad os sammen hylde nørdh...
Katrine Søre...
10 år siden
Sikke en dag
Ruth Christe...
7 år siden
How it all began...
Shirley Shei...
8 år siden
Overskud & hænder på coke
Racuelle Hei...
9 år siden
Kære natbog (I)
Olivia Birch...
9 år siden
Aloe Vera Gel og mandehør...
Victoria Wan...
8 år siden
Fuldkomment flyverskjul
Regitze Møbi...
9 år siden
Dobbeltmoralsk miljøforkæ...
Merida Dunbr...
5 år siden
Næste stop: skriverefugiu...
Syrene Hvid
5 år siden
Atomer & molekyler - nu p...
Mikala Rosen...
11 år siden
Karma is a bitch
caeciliaskov
7 år siden
Min første Fantasy novell...
JesperSB
3 år siden
Firserdate
Tine Sønder ...
11 år siden
Beskæring af roser
Hanna Fink (...
11 år siden
Og patterne er blevet læn...
Neola
3 år siden
køb Bananer
Ruth Christe...
7 år siden
Er kreativt værksteder me...
Simone Reinh...
1 år, 1 måned siden
Glaskuplen
David Hansen...
2 måneder, 17 dage siden
3. Side - I'm back!
Sweetypie93
5 år siden
Noget om helte
Camilla Rasm...
7 år siden
Flueknepperi- Healing
Bella Donals...
7 år siden
Hey now, hey now, don't d...
Camilla Rasm...
7 år siden
Under konstruktion
David Hansen...
1 måned, 7 dage siden
Havde den særeste drøm i nat. Drømte, at jeg sammen med min søster skulle på ferie med Frederik og Mary, fordi Frederik havde fundet ud af, at vi var hans kusiner eller grandkusiner eller sådan noget og ville lære os at kende. Så skulle vi alle fire køre i hver vores bil sammen med en masse vagter, så der ikke var nogen, som opdagede at det var os. Der var så lige noget lidt uhyggeligt midt i drømmen med en som smed en bombe i et butikscenter så vi alle skulle styrte ud så hurtigt vi kunne og gemme os bag nogle biler, men ellers handlede drømmen om at vi sad længe og snakkede med Frederik og Mary og så på et tidspunkt rejste Frederik sig op for at hjælpe nogle ældre damer med et eller andet og så faldt hans bukser ned og man så, at han havde nogle ret nussede, beskidte hvide underbukser på, og det var virkelig morsomt. Vågnede lige efter...
Det var da sært...Jeg interesserer mig ikke engang særlig meget for de royale... bare underligt...

Var til forårskoncert på skolen igår. Hyggelig aften. Vi sad en del og drak bagefter og endte så med at tage i byen, selvom det var torsdag. Kørte med en pige og to drenge derned, som jeg ikke kender. Ved ikke lige, hvordan jeg kom til det...men det er også lige meget. Den ene af drengene prøvede at få mig overtalt til at "lege tog i badet" sammen med ham og den anden. Han syntes vist selv, at han var sjov. Jeg syntes, at han var klam.
Det var ikke så meget ved i byen, næsten ingen mennesker. Tog med en veninde hjem og sove. Heldigvis skulle vi først møde klokken 12 idag, så vi kunne sove dejligt længe.
Nu ligger jeg herhjemme, helt alene en fredag aften. Er blevet møgdepri. Fire af mine bedste veninder sidder lige nu hjemme hos en af dem og ser film. Jeg havde bare ikke mulighed for at komme ind til dem. Hader at bo på landet...

Besøgte bedsteforældrene idag. Var faktisk rigtig hyggeligt. Lang tid siden jeg sidst har besøgt dem. Men det var samtidig også lidt deprimerende. Min morfar havde det dårligt. Det har han tit. Er blind og svag og kan ingenting selv. Og i dag snakkede han hele tiden om, at man burde indføre fysisk afstraffelse i skolerne igen, for det var noget der virkede dengang.
Gider slet ikke diskutere det med ham. Prøver bare at ignorere det.
Min moster kom også derind. Hun har lige forstrukket sit ben og er svimmel og træt hele tiden. Min mor var ikke meget bedre. Hun har problemer med kæresten og hans søn og det er tydeligt at mærke på hende, at det går hende på. Ville ønske, at jeg kunne gøre noget for at hjælpe dem alle sammen, men det kan jeg ikke. Ender bare selv med at blive deprimeret i stedet for.
Må prøve ikke at lade det gå mig på, især det med min mor. Hun må selv finde ud af sit liv, det er ikke mit ansvar, har jeg efterhånden indset. Også fordi det ikke er første gang, at hun kommer i tvivl omkring, om det er det rigtige hun har gjort, at flytte sammen med ham. Hun bliver jo nok sammen med ham alligevel.

Vil ikke spekulere mere på det. Har bare lyst til at tude. Har også tudet... Det er som om, at det altid hjælper mig. Så får jeg det ud og har det altid bedre bagefter. Kan faktisk godt lide at græde. Hvis bare der ikke er nogen, som ser det.

Tror jeg vil slukke for computeren og ligge mig under dynen og se "Pretty woman" for 117. gang...Den kan jeg sikkert blive i lidt bedre humør af. I må hygge jer derude...
ses

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget i familie med kronprinsen! er publiceret 15/04-2005 21:56 af wolf_eye.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.