18 år siden

Det burde være FORBUDT!!!!

70 år + 3 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Operation
Halina Abram...
6 dage siden
På vej mod overfladen
Thor Rosenbl...
2 år siden
Apatiske gentagelser - Ka...
Kasper Lund ...
9 år siden
Hvor skal vi hen?
Liza Abildsk...
9 år siden
En røverhistorie i toget
Anders Husma...
9 år siden
Det at blive mand
Ace Burridge...
11 år siden
Nirvana
Ace Burridge...
11 år siden
Mine tanker
Zein Ali (Bi...
3 år siden
Skriveblokering og psykos...
David Hansen...
3 måneder, 27 dage siden
Anden dag på Fyldepinden
Gaffa Brandt
11 år siden
Human tetris
Tine Sønder ...
11 år siden
Der var engang.
Ruth Christe...
7 år siden
Sig appelsin - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
8 år siden
Mere medicin tak
David Hansen...
1 måned, 23 dage siden
!tdnevmO
Camilla Rasm...
15 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
10 år siden
Udgivelse - proces og drø...
Ansu Orheim ...
1 måned, 14 dage siden
Resume af projekt SØNDAGS...
Martin Micha...
4 år siden
10.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Endnu en - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Læseferie... næsten
Michala Esch...
11 år siden
Gensynsglædens pris - 08....
Anna Gammelg...
1 år, 8 måneder siden
Hvis jeg var en fisk ...
Halina Abram...
6 år siden
Flytning
Hanna Fink (...
7 år siden
Kære DagBob

Bob er naturligvis et fredeligt gemyt, og hvad mere er, så er han overordentligt åben og fri. Alligevel vil han da godt, her på disse spalter røbe, at han idag har lagt sidste hånd på et lovforslag som nok vil støde enkelte, men i det store hele nok vil glæde rigtigt mange.

Med dette forlag vil Bob rette op på et af vores samfunds allerstørste problemer, et problem der for alvor truer befolkningstilvæksten. Det er jo ingen hemmelighed at fødselstallet i mange år har ligget i underkanten af det bæredygtige, og tvunget folk ud i at hente assistance fra udlandet. Det vil Bobs forslag rette op på, omend det faktisk ikke er hovedformålet med lovforslaget.

Bob har besluttet, at det skal være forbudt at være lesbisk og lækker. Det er et omsiggribende og samfundsundergravende problem, og hvis ikke vi sætter ind nu med forbud, vil hele menneskeheden været truet af udryddelse.

"Hvordan dog det" kunne du spørge, og måske tilføje et "nu må du jo liiiige tage det roligt Bob". Til det kan Bob blot replicere "pft..." og følge op med et koket rul med øjnene, så det mest synlige vil være hvidt, hvilket er det generelle tegn på at man nu har fået nok af en anden parts uvidenhed.

Det er jo fordi du, kære læser, ikke ser det store billede. Det skal du ikke lade dig gå på af, det er ikke alle der har Bobs intellektuelle niveau, og det skal de heller ikke. Bob passer nemlig på os allesammen.

Problemet er jo ikke, at piger bliver kærester med piger. Det må de hjertens gerne, lige så vel som mænd gerne må være kærester med mænd...og får for den sags skyld.

Det problemet er, er at man (Bob) jo ikke ved hvem man kan flirte med, og hvem man ikke kan. Som nu idag eksempelvis, da Bob var på vej hjem fra job. Solen står højt på himmelen, humøret er i top, og det er det bedste flirtetidspunkt der findes. Nede ved busstoppestedet var der da også, meget belejligt, placeret to yndige unge piger, den ene vældigt meget mere yndig end den anden iøvrigt, udstyret med det dejligste grin, og nogle garanteret pæne øjne bag solbrillerne. Jubiiii....de skulle helt sikkert med samme bus som Bob, nåede han lige at tænke, da Bobs kommende kone begyndte at give sin veninde et knus. Hov...det var da ikke en del af planen...og et knus mere...nej nej nej...det er kun den mindre kønne der skal med bussen...øv altså..lorteliv. "Hun virker godt nok entusiastisk i sine krammere min nye kone", bemærkede Bob stille for sig selv, men slog det hen med, at hun jo i sagens natur var ked af ikke at skulle med Bob i bussen. I overført betydning kunne de mange knus derfor godt tolkes som et "hvor er jeg ked af vi aldrig lærte hinanden at kende" knus til Bob.

Da bussen kom blev Bob for alvor overrasket, bestyrtet, nedtrykt og deprimeret. Alt sammen på en gang, og udelukkende fordi hans kommende kone steg med op i bussen, hvilket naturligvis kun kunne betyde, at hun var lesbisk, og de mange knus ikke var til Bob, men rent faktisk til den anden pige.

Og her er det så at Bob for alvor bliver harm. Her har han stået og bygget en fremtid, et helt liv, op med denne engel, og så forlader hun ham til fordel for en anden kvinde, allerede før hun har mødt ham. Det er da strengt? Det er simpelthen for ringe, at folk kan tillade sig den slags, har de ikke noget hjerte?

Derfor er det altså, at Bob mener, at man bør forbyde kvinder at være lesbiske....hvis altså de er lækre. Ellers gør det ikke noget, så bare giv den gas, Bob er jo ikke urimelig :-D

Bob som statsminister!!!!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Det burde være FORBUDT!!!! er publiceret 08/06-2006 18:43 af ShopBob.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.