spasserlortemøgmandagogdinmorerpissegrimogduerdum

Fra jam til pølsefest
Martin Micha...
4 år siden
Dobbeltmoralsk miljøforkæ...
Merida Dunbr...
5 år siden
Danmarks skønhed
Halina Abram...
1 måned, 26 dage siden
Oplæsning - Del 2
Syrene Hvid
6 år siden
Skulpturer blev færdige
Poul Brasch ...
12 år siden
Mine tanker
Zein Ali (Bi...
3 år siden
Yoga
Ida Hansen (...
7 år siden
Møde med Mette
Halina Abram...
6 år siden
Brakvand
Marie Martin...
10 år siden
Drama queen...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Kærlighed til et andet me...
Shawn Cee (J...
8 år siden
En enlig på besøg i julen...
Ace Burridge...
11 år siden
Livet tur-retur
denblaahund
9 år siden
Lykken er en svinerøv
Regitze Møbi...
9 år siden
Enfant Terrible
Tine Sønder ...
11 år siden
Skavanker
David Hansen...
3 måneder, 17 dage siden
Tag et lyn.
Regitze Møbi...
10 år siden
Hej, jeg elsker dig
Ansu Orheim ...
3 måneder, 12 dage siden
Gladiator skrivekursus?
Ida Hansen (...
5 år siden
Et åbent hjerte
Ansu Orheim ...
1 måned, 17 dage siden
Felicidad mi amor! Felici...
Camilla Rasm...
11 år siden
Modtog bog fire og fem
JesperSB
2 år siden
Hjemkomst
Hanna Fink (...
9 år siden
I korte glimt...
Marlene Gran...
11 år siden
Skulle klippe en af min hunds kløer idag. Klippede den alt, alt, aaaalt for langt ind fordi han reagere på en eller andens hund gøen udenfor. Nåh men det blødte KONSTANT fra neglen.

Kæmpede med det i ca 30 minutters tid mens jeg febrilskt forsøgte at få fat på dyrlægen. Intet held overhovedtaget. Jeg gjorde alt i min fulde magt for at få det til at stoppe med at bløde, det lykkedes mig!

Men tro da fanden at hunden slikkede det størknede blod væk så blodet bare piblede frem fra neglen igen, var helt bange og ringede til min far som sagde jeg skulle prøve at skylle poten i koldt vand så blodkarene ville lukke sammen.

Men nej! Det gjorde de ikke! Jeg så at overboen var hjemme og spurgte ham om han på nogen måde kunne hjælpe mig med at stoppe min hunds blødende pote der bare piblede blod fra neglen konstant.

Han hentede straks gazebind og en slags blod stoppende vætske. Det hjalp lidt, men så heller ikke mere, det fortsatte med at bløde, dog ikke ligeså meget heldigt, så sagde "Ja, jeg starter bilen op nu og så kører vi over til dyrlægen, nu!" Jeg tog fat i hundens sele, blodige håndklæde og efterlod badeværelset som mere eller mindre havde kommet til at ligne slaget ved Dybbøl Mølle med blodig toiletmåtte og toiletpapir.

Vi kom til dyrlægen 2 minutter senere og de gik straks igang, men Solo, som normalt altid kan vende alle situationer til sin fordel med et nuttet udseende lå og så hjælpeløst i min favn og alle folk næsten naaaawede i kø over den skadede lille hund der gemte sit hovede under fars kæbeben. Folk gav straks plads og ind gik vi.

Dyrlægen gik hastigt til værks med en eller anden slags Medi Gel der stoppede blødningen, dog måtte han kæmpe for det, for det blødte meget igen.

Endelig blev han færdig og Solomusen fik en dosis smertestillende og en gazemed en slags gummiklemme rundt om poten. Han fik to små godbider men skulede ondt mod dyrlægens assistent.

Dyrlægen berømte mig dog for at have holdt hunden, istedet for at have sat ham ned på briksen, så han lå med ryggen i armene så han nemmere kunne komme til at fikse neglen og forbinde poten.

Jeg ville gerne give min overbo 100 kr for hans hjælp, han sagde "Baah, behold du den selv. Hvor ville vi være i den her verden hvis jeg tog imod den, du har sgu skovlet min bil fri for sne og været så venlig at skovle rundt om den, behold du pengene!" SÅ efter 725 kr senere og en dyrlæge der var mega venlig at ikke lægge akut-tillæg i regningen.

SÅ kørte han mig hjem igen og jeg stak ham en af mine special øl, for den havde han mere end vel fortjent! Han ville først ikke men kunne ikke dy sig.

Så tjekkede jeg lidt til Solo og gik mega ultra lettet til arbejdet. Stakkels, stakkels Solo ligger nu med krave, men den virker ikke til at være til stor gene for ham, heldigvis. Men hans "støvle" er røget af, prøvede at putte den ind i en kondom så den ikke ville blive våd når jeg gik ud med ham efter jeg kom hjem. Men det bløder ikke mere, heldigvis! Så nu kan jeg gå lettet i seng vel vidende om at han ikke bløder mere, og jeg rengjorde eftermælet af slaget ved dybbøl mølle før jeg gik på arbejde.

Godnat og sov godt, og I skal endelig ikke tro jeg er en dårlig hundeejer, for Solo har det bedre end det fleste af jer! :D

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget spasserlortemøgmandagogdinmorerpissegrimogduerdum er publiceret 21/12-2010 01:15 af Patrick Bolvig Mohr (fjerpennen).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.