spasserlortemøgmandagogdinmorerpissegrimogduerdum

13.09.2016
Marianne Mar...
4 år siden
Tilrettet sofabord
Peter
6 år siden
Første dag på Fyldepennen
Liza Abildsk...
6 år siden
Dagen tiltaget 5 timer og...
Hanna Fink (...
7 år siden
Gud hader dig, og især mi...
Kasper Lund ...
5 år siden
11.09.2016
Marianne Mar...
4 år siden
Tilbage for en kort bemær...
Kasper Lund ...
4 år siden
En brutal årstid
Olivia Birch...
6 år siden
Drømmen om huset ved have...
Ruth Christe...
4 år siden
Blæksprutte arme og mange...
Racuelle Hei...
2 år siden
Titte bøhh
Racuelle Hei...
6 år siden
Den årlige kaosdag - Kasp...
Kasper Lund ...
5 år siden
De ligger der.
Ruth Christe...
4 år siden
Fremtid og nutid
Lisa Brøndbe...
3 måneder, 6 dage siden
Fra en kasse til skjerme
Halina Abram...
3 år siden
Lidt om livet.
Hanna Fink (...
4 år siden
sulten
Sunstar31
6 år siden
Sommerbuket
Hanna Fink (...
8 år siden
Det at blive mand
Ace Burridge...
8 år siden
11 dag på fyldepinden og ...
Gaffa Brandt
8 år siden
Kommunikation!
Racuelle Hei...
6 år siden
Svampe
Halina Abram...
3 år siden
19-03-17
Hannah White...
4 år siden
Man kan nok ikke give mød...
Ace Burridge...
8 år siden
Skulle klippe en af min hunds kløer idag. Klippede den alt, alt, aaaalt for langt ind fordi han reagere på en eller andens hund gøen udenfor. Nåh men det blødte KONSTANT fra neglen.

Kæmpede med det i ca 30 minutters tid mens jeg febrilskt forsøgte at få fat på dyrlægen. Intet held overhovedtaget. Jeg gjorde alt i min fulde magt for at få det til at stoppe med at bløde, det lykkedes mig!

Men tro da fanden at hunden slikkede det størknede blod væk så blodet bare piblede frem fra neglen igen, var helt bange og ringede til min far som sagde jeg skulle prøve at skylle poten i koldt vand så blodkarene ville lukke sammen.

Men nej! Det gjorde de ikke! Jeg så at overboen var hjemme og spurgte ham om han på nogen måde kunne hjælpe mig med at stoppe min hunds blødende pote der bare piblede blod fra neglen konstant.

Han hentede straks gazebind og en slags blod stoppende vætske. Det hjalp lidt, men så heller ikke mere, det fortsatte med at bløde, dog ikke ligeså meget heldigt, så sagde "Ja, jeg starter bilen op nu og så kører vi over til dyrlægen, nu!" Jeg tog fat i hundens sele, blodige håndklæde og efterlod badeværelset som mere eller mindre havde kommet til at ligne slaget ved Dybbøl Mølle med blodig toiletmåtte og toiletpapir.

Vi kom til dyrlægen 2 minutter senere og de gik straks igang, men Solo, som normalt altid kan vende alle situationer til sin fordel med et nuttet udseende lå og så hjælpeløst i min favn og alle folk næsten naaaawede i kø over den skadede lille hund der gemte sit hovede under fars kæbeben. Folk gav straks plads og ind gik vi.

Dyrlægen gik hastigt til værks med en eller anden slags Medi Gel der stoppede blødningen, dog måtte han kæmpe for det, for det blødte meget igen.

Endelig blev han færdig og Solomusen fik en dosis smertestillende og en gazemed en slags gummiklemme rundt om poten. Han fik to små godbider men skulede ondt mod dyrlægens assistent.

Dyrlægen berømte mig dog for at have holdt hunden, istedet for at have sat ham ned på briksen, så han lå med ryggen i armene så han nemmere kunne komme til at fikse neglen og forbinde poten.

Jeg ville gerne give min overbo 100 kr for hans hjælp, han sagde "Baah, behold du den selv. Hvor ville vi være i den her verden hvis jeg tog imod den, du har sgu skovlet min bil fri for sne og været så venlig at skovle rundt om den, behold du pengene!" SÅ efter 725 kr senere og en dyrlæge der var mega venlig at ikke lægge akut-tillæg i regningen.

SÅ kørte han mig hjem igen og jeg stak ham en af mine special øl, for den havde han mere end vel fortjent! Han ville først ikke men kunne ikke dy sig.

Så tjekkede jeg lidt til Solo og gik mega ultra lettet til arbejdet. Stakkels, stakkels Solo ligger nu med krave, men den virker ikke til at være til stor gene for ham, heldigvis. Men hans "støvle" er røget af, prøvede at putte den ind i en kondom så den ikke ville blive våd når jeg gik ud med ham efter jeg kom hjem. Men det bløder ikke mere, heldigvis! Så nu kan jeg gå lettet i seng vel vidende om at han ikke bløder mere, og jeg rengjorde eftermælet af slaget ved dybbøl mølle før jeg gik på arbejde.

Godnat og sov godt, og I skal endelig ikke tro jeg er en dårlig hundeejer, for Solo har det bedre end det fleste af jer! :D

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget spasserlortemøgmandagogdinmorerpissegrimogduerdum er publiceret 21/12-2010 01:15 af Patrick Bolvig Mohr (fjerpennen).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.