12 år siden

business as usual

Advarselsbokse og hulahop...
Victoria Wan...
8 år siden
Vent på mig
Halina Abram...
6 år siden
Prego og ikke for sarte s...
Racuelle Hei...
7 år siden
Hvor skal vi hen?
Liza Abildsk...
9 år siden
Jeg googler
Tine Sønder ...
10 år siden
It. Is. Yuge! YUGE, I tel...
Olivia Birch...
6 år siden
Glansbilledemennesker - K...
Kasper Lund ...
7 år siden
Er god start så meget at ...
Kellany Bram...
10 år siden
Hvad er sommer for mig?
Jønsse
7 år siden
Eksploderet spejlæg og 5 ...
Racuelle Hei...
4 år siden
Sommerregn
Regitze Møbi...
9 år siden
Makrel madder og fødsler
Racuelle Hei...
6 år siden
Før eller siden. Men det ...
Marlene Gran...
11 år siden
STÅR PÅ EN SKILLEVEJ
ingelnielsen
10 år siden
Modet til at turde
evan-noerfoh...
1 år, 2 måneder siden
Jeg udkommer
Lars Peter H...
3 år siden
dag nr. 4 på Fyldepennen....
Gaffa Brandt
10 år siden
Da jeg blev student
Olivia Birch...
7 år siden
Markedspladsen.
Ruth Christe...
7 år siden
Kommunikation!
Racuelle Hei...
8 år siden
Hvordan får man dog en sk...
K. S Ytting
7 år siden
Desværre.....
Halina Abram...
6 år siden
13 dage endnu... måske...
Michala Esch...
14 år siden
Galde med sukkerglasur og...
Olivia Birch...
8 år siden
Besvær med at finde rundt...
Bella Donals...
7 år siden
Tvivl.
ceciliemarie
11 år siden
Dejligt gensyn
Poul Brasch ...
11 år siden
Rich's og kaffebønner bla...
Camilla Rasm...
9 år siden
Mere tid. Mere alt.
Anja Lind An...
9 år siden
jeg er verden og verden e...
Ansu Orheim ...
1 år, 7 måneder siden
Kuk kuk, kuk kuk
Ansu Orheim ...
1 år, 8 måneder siden
Hund - hvad sker der...?
Michala Esch...
15 år siden
Længe siden - update <...
RachelBlack
7 år siden
Stilhedens nåle
Tine Sønder ...
10 år siden
At overliste en seksårig
Olivia Birch...
8 år siden
Udtrækssofa og ubarberede...
Victoria Wan...
8 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
7 år siden
Sikke en dag
Ruth Christe...
7 år siden
Dag nr. 5 på fyldepinden....
Gaffa Brandt
10 år siden
Romanprojekt, kunst, bog ...
Shirley Anke...
10 år siden
Kakao og alt for korte be...
Carsten Cede...
8 år siden
Vægttab og jobsøgning
Racuelle Hei...
5 år siden
Min Far er død
Poul Brasch ...
9 år siden
Slot, strand sol, skoldni...
Michala Esch...
14 år siden
Brunkager
Hanna Fink (...
8 år siden
Skorpioner
Tine Sønder ...
11 år siden
Hej igen min trofaste ven.

Long time, no see. Har endelig en fridag, og sidder lige og nyder en kop kaffe lidt stille musik, mens jeg får læsset af på dig kære ven.

Var til håndbold i går, for at se min datter spille. Hold da fast, det er ikke for folk med sarte nerver, eller for forældre, for den sags skyld. Jeg skal lige love for at de teenagetøser kan spille bold, og de går bare til den. Jeg kan godt se, at der ikke er nogen grund til jeg er nervøs på hendes vegne, når hun inden længe begynder at rende i byen. For hun kan sagtens tage vare på sig selv. Nu er hun selvfølgelig også rimelig høj i forhold til de øvrige, men hver gang hun havde bolden i angrebet var der to modstandere der forsøgte at stoppe hende, inden hun jernede bolden i kassen. Det var næsten som at se hendes i mor i de gamle dage, sådan som hun bevægede sig og ikke mindst fightede. De vandt da også over deres ærkerivaler, så glæden var stor efterfølgende.

Ellers går tiden mest med arbejde, hvor der har været så rigelig at lave den sidste måneds tid. Det har nu været mega spændende opgaver. For de fleste nød at holde efterårs ferie i sidste uge var jeg det meste af tiden i Bella centeret, til VM world. En kæmpe fest for it nørder vil de fleste nok sige, men for firmaet var det en oplagt mulighed for at komme i snak med eksisterende og potentielle kunder. Men det er nu hårdt for familielivet at være væk hjemmefra så længe. I de kommende to måneder venter der så en tur til London og en tur til Barcelona. Til gengæld har jeg så en fridag i dag.

Har snakket med min søster om, at vi laver en tur ud af det. Så vi alle tager af sted en uge til London. Så har jeg nogen der kan se efter ungerne, og vi kan alle få en weekend tur af det. De store er helt syge med London, og vil være fyr og flamme hvis det kan falde i hak.

I lørdags sad vi og så video optagelserne fra tvillingernes fødselsdag. Det meste havde jeg selv optaget, men der var også en del de store havde filmet. Tvillingerne synes som altid det var evigt sjovt at se sig selv på tv, men jeg må indrømme jeg blev sgu lidt overrasket da jeg så mig selv på skærmen. Jeg har aldrig synes det var specielt sjovt hverken se eller høre mig selv på film. Måske var det et lille wake-up call, for da jeg så optagelsen blev jeg klar over, hvor meget jeg har ændret mig det sidste års tid. Specielt fordi vi startede med at se tvillingernes et års fødselsdag, så jeg havde lige set ”sammenligningsgrundlaget”. Bevares, jeg er selvfølgelig blevet et år ældre i mellemtiden, men det retfærdiggør slet ikke så meget jeg er svundet ind og faldet sammen. Jeg håber i hvert fald ikke forfaldet forsætter i samme takt, så kommer det sgu til at se sort ud.

Det er egentlig utroligt hvor meget man blive lullet i søvn af se sig selv hver dag, og der ved ikke bemærker den gradvise ændring. Synes jo når jeg ser mig selv i spejlet, at det er de samme blå øjne jeg ser, den samme knækkede næse og det flækkede øjenbryn, der altid minder mig om en våd bytur i rekruttiden, der endte galt. Fantastisk som tiden flyver af sted, husker det som i går, hvordan vi under en tur i Jomfru Ane gade kom i klammeri med en håndfuld af de lokale. Noget værre rod, og efterfølgende sneg vi os ind på kassernen ved at springe over hegnet, for at komme ind uden at blive opdaget inden stue eftersyn og morgen appel. Selvfølgelig lige en fredag, hvor der var samlet parade for hele regimentet, så både KC (Kompanichefen) og NK (Næstkommanderende) var rundt for at inspicere tropperne. Til alt held var det NK der tjekkede vores deling, da han så mit forslåede fjæs udbrød han tørt. ”For satan mening ……, det er meningen De skal være klar til at indgå i paraden. Ikke se ud som paraden er gået hen over Dem.” Og så beordrede han mig i løb over på infirmeriet. Havde det været KC, var han flippet fuldstændig ud. Bevares, jeg slap ikke for et efterfølgende krydsforhør på hans kontor og en ”belønning” i form af weekendvagter. Men han gjorde det hele med hans sædvanlige tørre humor og sagde, at jeg skulle sørge for at tage med de rigtige i byen, Smeden og HC. Underforstået at var der slåskamp, så var det de to bedste. Hvilket nok var rigtigt. Nå ja, så sluttede han også lige af med beskeden, at jeg nok havde brug for 12 måneder længere til at lære det hele. Hvilket var hans måde at indstille mig til sergent på.

Nå, det burde ikke være kommet som nogen overraskelse for mig, at jeg er blevet lidt slidt. Lægen sagde næsten det samme, da jeg blev tjekket for nogen tid siden, at jeg skulle passe mere på mig selv, og tage det lidt med ro. Det er så en lettere sagt end gjort, men jeg prøver da. Men renovering af huset er et projekt uden ende. Er endelig færdig med det grove arbejde i kælderen, og er næsten tilbage på planen. Gulvet er støbt med varme, vand, kloak osv. Skal i gang med fliserne på badeværelset og i bryggerset. Og værelserne mangler isolering af væggene. Så der er mere end rigeligt at lave endnu.

Tja, desuden er jeg (igen)blevet enig med Maria om, at vi kun er venner. Egentlig temmelig udramatisk, men selvfølgelig med lidt tårer. Det var ved at blive lidt yoyo agtigt, cirka hver fjortende dag ændrede hun mening – så kunne vi være kærester, så kunne vi ikke. Jeg kan nu godt forstå hendes tvivl, men for et par uger siden blev vi enige om, ikke at forsøge igen. Jeg havde egentlig troet jeg ville være trist og ked af det, men jeg føler egentlig mere lettelse. Nok fordi jeg inderst inde ved, at det er den rigtige beslutning.

Vi har joket lidt med, hver at oprette dating profiler, dvs. at jeg skulle så skrive Marias og hun ville skrive min profil tekst. Faktisk mailede hun mig teksten til sjov og meget anderledes profil i går – som egentlig ramte rigtig godt. Men jeg kan slet ikke forestille mig på net dating, og synes slet ikke har noget at byde på i øjeblikket. Mit liv er som en gammel overfyldt kuffert – spændt til bristepunktet med alt muligt, så bare en sok mere for den til at springe op. Hmm, forhåbentlig en skidt sammenligning, for det vil jo være det samme som at sige, at det er ”ragelse” der fylder op i mit liv – hvilket jeg bestemt ikke føler det er.

Nå, jeg har lovet at kvittere med et forslag til Maria til gengæld. Tror det jeg ved præcis hvad det skal indeholde :-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget business as usual er publiceret 24/10-2011 16:41 af JetLi.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.