Sommer
Hanna Fink (...
7 år siden
Det ender med en silhuet
Olivia Birch...
9 år siden
Juleferie :)
Michala Esch...
14 år siden
Så er jeg i gang med en h...
Carsten Cede...
9 år siden
En bid af hverdagen.
Hanna Fink (...
3 år siden
Ferieafslutning
Hanna Fink (...
10 år siden
Kære natbog (I)
Olivia Birch...
9 år siden
Cykelmareridtet og satans...
Carla Krogh ...
8 år siden
So many feelings on one t...
MysteriousGi...
11 år siden
Positivitet?
Luna Mø
7 år siden
Lidt om hverdage.
Hanna Fink (...
5 år siden
Forfra... Hvor længe kan ...
Gittepigen
11 år siden
Mette og musik
Halina Abram...
6 år siden
Ligegyldige værdier - Kas...
Kasper Lund ...
9 år siden
Tab og vind med samme sin...
Michala Esch...
16 år siden
For korte agurker
Regitze Møbi...
9 år siden
Aftengalde, og The rollin...
Kasper Lund ...
8 år siden
Om at spise æbler som Bor...
Olivia Birch...
9 år siden
Hund - hvad sker der...?
Michala Esch...
15 år siden
At træffe en beslutning
Baru
1 år, 8 måneder siden
More wants more
Tine Sønder ...
11 år siden
Aaaangst!!!
Camilla Rasm...
16 år siden
Lidt jul og juleferie
Michala Esch...
15 år siden
Bogfinke
Peter
9 år siden
En lidt hård weekend, kry...
xangelx
7 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
7 år siden
Mit lys brænder
Tine Sønder ...
10 år siden
Hjemkomst
Hanna Fink (...
9 år siden
Klods om benet
Jette Peters...
7 år siden
Sidste nyt.
Hanna Fink (...
3 år siden
Mails og tårer
Ace Burridge...
11 år siden
Livet kan være så nemt og enkelt, men når det kommer til stykket, så kan det være meget hårdt og svært.. man får nogle venner, men efter et stykke tid, så er de væk igen. man troede at man betød noget for en, nej.. det gjorde man ikke. man skulle bare lige tjekkes ud, måske fordi man så flot ud. dem som man skrev så godt med, var der altid for en, men lige pludselig så er de væk igen, fordi sådan er livet bare. vennerne kommer og går. dem som man stadigvæk har tilbage, er man bange for at miste, så man prøver, at holde fast i dem så længe, indtil at de måske siger stop, men det håber man selvfølgelig aldrig vil ske, fordi når en forlader en, så er der en masse smerte i ens hjerte. Der kommer en masse ar på en sjæl og de går aldrig nogen sinde væk igen, uanset hvor meget man så end prøver på at glæde personen, som forlod en.

Der er nogen som støtter en, men så er der også nogle som er til for at skabe uro og ballade. det kan ske, at man bliver svinet til, uden at man selv har gjort personen noget. og man aner ikke hvorfor man skal svines til på den måde? hvad er grunden til at folk kan finde på sådan noget, når man er uskyldig. ens hjerte går i stykker og ens dag bliver smadret total. man har lyst til at tage sit liv lige nu og her. når alting er så godt, hvorfor skal alt så blive til noget lort igen. man kunne ligeså godt sidde i sit eget hul og kigge på alle de mennesker, som har det så perfekt. man bliver misundelig, fordi andre har ikke problemer, men det passer ikke. der er mange mennesker, som går rundt og har problemer, men ikke alle fortæller om dem..

En gang sad man på en lyserød sky, når man forelsket, men den person som man var forelsket i, var ikke i en selv og gav ikke gengæld.. det er noget lort, hvis det skal komme til den sag. hvorfor skal alle falde for ens udseende? kan de ikke tænke på det indeni og ikke det udenpå? altså.. selvfølgelig må ens ansigt da godt være pænt og sådan, men det indeni tæller aller mest, hvis det var mig som skulle sige hvad der tæller mest. livet varer ikke evigt, så der er nogle ting som man må tænke over. man skal ikke bare finde venner, for at finde venner. jeg vil nok kun have venner, fordi så kan jeg snakke med dem om alting, altså ikke alt, men næsten. søger venskab, fordi jeg gerne vil lære mennesker at kende, nye personer. det er alt godt at prøve noget nyt.

Måske skulle man lade være med at kigge efter drenge og så heller se dem i virkeligheden. du aner jo heller ikke om de er dem som de udgiver sig for at være. det kan jo ligesom godt være en eller anden gammel mand, som har taget et billede fra nettet eller en andens profil og så lagt det ind som profilbillede. man kan nemlig aldrig stole på nettet og dets sikkerhed, jo altså.. kun hvis de har irl garanti. folkeregisteret register om det er den person som udgiver sig for at være den der står og så låser de oplysninger fast, så man ikke kan ændre dem. og man bliver vidst nok også sporet, hvis man har gjort ulovligheder. ikke for godt, men det er da godt, at vide hvor personen er henne, hvis han/hun er mistænkt for noget som man absolut aldrig nogen sinde skal gøre.

Hvorfor er der så mange player herinde? der er så mange drenge, som skriver at man er lækker og om de må få ens msn. som om man ikke er mistænkelig ved det første øjekast... kan ikke forstå, at drenge kan have to piger på en gang.. og hvorfor skal drenge være deres kæreste utro? det er noget lort, virkelig.. kan de ikke slå op først og så komme sammen med den pige, som åbenbart 'betyder' så ubeskrivelig meget.. drengene tænker altså næsten kun med pikken, når det angår piger. det handler hele tiden om sex, sex og atter sex.. kan I ligesom ikke tænke på følelser i stedet for? vi piger gider nemlig ikke at dyrke det med drenge som jer hele tiden. det er belastende, at skulle høre på, at I har lyst til en hvert eneste minut.. altså jeg siger ikke, at det er alle drenge, som er det, men ved at der er mange drenge som er sådan og det er noget pis.. kan ikke tænke jer om før at I gør noget som måske er forkert?

Dem som mobber burde faktisk komme i fængsel, fordi de sårer så mange mennesker og de kan godt finde på, at skære i sig selv eller begå selvmord. org, tanken gør mig helt trist. hvorfor er folk så ondskabsfulde? kan de ikke bare hold deres dumme ting og ord for sig selv i deres djævelske hoveder? ja.. bare smut med jer, som er så ondskabsfulde, så man ikke kan holde jer ud. et godt råd til idioter; ta' og skrid, hvis du har et problem med mig og mine meninger. jer andre; hvis der er nogle som mobber jer, så fortæl det straks til en voksen, en ven, eller familiemedlem. det er nemlig meget vigtigt, at mobning bliver stoppet i tide. håber at du kan bruge det her til noget og at det får dig til at være fornuftig, så du ikke gør fejl som du senere vil fortryde i dit liv..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Læs med og lær er publiceret 11/01-2012 11:25 af Julie Gry Carstensen (digterinden).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.