18 år siden

Tiden healer , verden går vider

Højskoleophold
Hanna Fink (...
9 år siden
Ferieafslutning
Hanna Fink (...
10 år siden
Romanskrivning!!
Pernille S. ...
9 år siden
En dagdog?
Kellany Bram...
10 år siden
Roligt forelsket..
Sophie Hatte...
11 år siden
Ensom og hvad så?
Josephine Lø...
9 år siden
Vindstille julefrokost
Olivia Birch...
9 år siden
Flæskesteg og brækkede ri...
Olivia Birch...
9 år siden
Guldbryllup
Hanna Fink (...
5 år siden
Sandhedens slag - 16.09.2...
Anna Gammelg...
1 år, 6 måneder siden
Drømme
Salomon
9 år siden
I aften ser vi Hobitten i...
Carsten Cede...
9 år siden
Nyt maleri
Jytte Westen...
8 år siden
I aften står den på sværd...
Carsten Cede...
9 år siden
starten på noget.
Liza Abildsk...
9 år siden
Det første og bedste 00
ChrisEQ
10 år siden
Så mange startsteder...
George Smile...
9 år siden
Felicidad mi amor! Felici...
Camilla Rasm...
10 år siden
Spøgelser på vikingemarke...
Carsten Cede...
9 år siden
Planlagde festival til la...
Carsten Cede...
9 år siden
Bedstemor på dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Tredje bog færdig
JesperSB
2 år siden
Verden holder vejret!
Marlene Gran...
11 år siden
i bad med Noa
Peter
8 år siden
Tillykke til mig...
Poul Brasch ...
9 år siden
Stilhedens tanker.
Line Ley Jen...
9 år siden
De fire vægge og pc'en.
Rudi Kouring...
8 år siden
Så er jeg i gang med en h...
Carsten Cede...
9 år siden
Jeg ønsker mig ord - nye ...
Olivia Birch...
9 år siden
Hvem tror vi, at vi er?
Bella Donals...
7 år siden
Romanprojekt, kunst, bog ...
Shirley Anke...
10 år siden
Dagen i dag
Salomon
9 år siden
Det er så uendlig længe siden jeg har skrevet kan jeg se , og jeg kan mærke savnet efter at få den forløsning som orden har det med at give mig det er som om jeg de sidste mange mrd har smidt en masse ned i en kasse , og nu kniber det med at lukke låget .det fylder op i mit hjerte i mit sind , giver mig uro ...raskløshed ..nu nu må orden havde frit løb .
Sidst , var det wagner ..manden der var min soulmate , manden der hele tiden havde undskyldninger for ikke at tilbringe tid sammen med mig og tiden gik ..og jeg havde sky klapper på ..jeg ville ikke se jeg ville kun følge mit håb mit evendlige håb ....og min engel vendte jeg ryggen ..hans ord hørte jeg ikke for jeg ville ikke høre ..jeg ville ikke se at jeg endnu en gang havde givet mit hjerte bort ...til en der kun, kunne knuste det. jeg falder gang på gang for de mænd der er fyldt med ord , men når ordene er sagt er de kun en stor tom skald som intet andet har at byde på ....og jeg har budt mig selv på det gang på gang , og efterfølgene har jeg måtte synke sammen samle 1000 stykker sammen af mit knuste hjerte ..kan jeg ikke snart lære det ...kan jeg ikke snart se det ...jo jeg har lært nu jeg vil havde lært af det nu ...men jeg ved også at det er den risiko jeg må løbe i mit håb om at gøre kærligheden til den vigtigste del i mit liv .
Tiden gik ....med tåre længsel , håb ..som langsom tonede ud som disen en tidlig sommer morgen der med solens varme forsvinder , og en ny dag viser sig , og igen tager man et skridt ud i den nye dag , som solen har åbenbart for mig igen ..ja verden gå vider ..og tiden heler ...skabet åbnes endnu engang og han ligges på plads der inde i min sjæl ...jeg er blevet en erfaring riger ...og jeg kan vælge at græder over smerten ved at få den eller jeg kan glædes over at havde fået lov til at få endnu et menneske ind i mit liv ..som har kunne lære mig noget om hvem jeg er og hvad jeg vil ....jeg kunne selvføldig også bare havde lyttet til min engel!Lyttet til hvad han forsøgte at sige mig med den varme han bragte mig med lyset ...nu forstår jeg det ..det var varmen i den kærlighed jeg søger han viste mig ...det var ægtheden af kærlighed .
Nu måneder efter , er smerten væk ..ansigtet har fortonet sig til en tåge , orden er glemt ...og han er borte ude af mit liv .
Jeg brugte tiden på at ånde igen på at mærke livet igen ..på at se foråret bryde frem ...at se himlen blive lyser igen ...glædes ved at lyset igen fylder dagene og mit hjerte og min sjæl , jeg brugte tiden til at le igen ...og se på de mennesker jeg holder af i mit liv og glædes ved deres nærvær og nyde deres tilstædeværelse i mit liv .
Min engel sage en gang til mig at "sanheden er svær at finde selvom det står lige foran dig, men når du ser den , og har set den i øjnen først da kan du vende dig og gå vider "..og det har jeg gjort .
Jeg vente mig mod dem omkring mig ....og der lige foran mig stod en der havde stået der længe som en varm og dejlig ven , en skrive ven gennem 4 år .
hans øjne var fyldt med smil , hans latter smittende en gribende vareme ..en varm hånd fyldt med blide kærtegen , kys der får mig til at miste fodfæstet ....og hele mit hjerte bobbler som den dyreste blødeste og sødeste champange , og han favner mig , han kysser mig , han ligger vær morgen ved min side nå endnu en smuk dag gryer , og når jeg mærker hans varme ...ved jeg han er den ...og jeg smiler og glædes jeg jubler ...ja ja jeg har gjordt det igen jeg har forelsket mig ...i Thomas , min Thomas ...og jeg har ikke smukke ord nok til at beskrive de smukke følelser han giver mig og de følelser jeg har for ham , men hver dag viser jeg ham dem, i ord og handlinger i kys og kærtegen .
Denne gang har jeg ikke sky klapper på , denne gang ser jeg det hele ...denne gang vil jeg se det hele ...om det er godt eller skidt , for jeg har lovet mig selv at aldrig mere vil jeg lade sorgen over at havde mistet kærligheden komme bag på mig , denne gang vil jeg tage fat ved nællens rod før jeg brænder mig på den .
For første gang i lang lang tid går jeg sommer i møde iklædt forelskelsen, og kærligheden klæder , og jeg nyder vært enste sekundt af det ...og jeg tager en dag af gangen ..jeg vil stille krav , jeg vil bøje af jeg vil gå ind i dette med vidt åbne øjne og alle sanser vagt!
måske er det dem måde man mærker den ægte kærlighed ...jeg tror , jeg håber , jeg ved ..at livet er skøndt og jeg lever det lige nu og her .

RosenQ

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Tiden healer , verden går vider er publiceret 23/05-2006 22:13 af RosenQ.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.