15 år siden

Tiden healer , verden går vider

70år + 4 dage
Peter Munk (...
7 år siden
Kære natbog (VII)
Olivia Birch...
6 år siden
13/07/2016: UFO
Cecilie Revs...
5 år siden
Citrontræ
Halina Abram...
4 år siden
AT forløb
Coleen
7 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
7 år siden
Forårsnadver til online-u...
Camilla Rasm...
6 år siden
Sikke en dag
Ruth Christe...
5 år siden
Apatiske gentagelser - Ka...
Kasper Lund ...
6 år siden
Dreamtime tæller får, dow...
Camilla Rasm...
4 år siden
4 år føles som i går.
Jønsse
4 år siden
Fucking nympho - Kasper L...
Kasper Lund ...
5 år siden
Mandag kære mandag.
Malene Hahn
5 år siden
Så blev det gjort.
Ace Burridge...
7 år siden
Kære natbog (XX)
Olivia Birch...
6 år siden
Sommerregn
Regitze Møbi...
7 år siden
Besvær med at finde rundt...
Bella Donals...
5 år siden
Min første dag på fyldepe...
Wonderadult
9 år siden
Skrivende
Michala Esch...
3 år siden
Fødselsdagsweekend.
Michala Esch...
13 år siden
Jeg skal have en lille pr...
SoffiG
7 år siden
Tanker
Luxuryline
6 år siden
And they say, the worst ...
Julie Vester...
8 år siden
Jeg skrev en tekst jeg sk...
Regitze Møbi...
7 år siden
Min datters smukke sang
Ace Burridge...
8 år siden
Lange dage giver lange pa...
Neola
6 måneder, 11 dage siden
Dagen er tiltaget med 4 t...
Hanna Fink (...
6 år siden
Kære natbog (IX)
Olivia Birch...
6 år siden
Genboen.
Ruth Christe...
5 år siden
11 dag på fyldepinden og ...
Gaffa Brandt
8 år siden
Kære natbog (V) - at være...
Olivia Birch...
7 år siden
Helt ny og alt det dér
LizetteHE
9 år siden
Det er så uendlig længe siden jeg har skrevet kan jeg se , og jeg kan mærke savnet efter at få den forløsning som orden har det med at give mig det er som om jeg de sidste mange mrd har smidt en masse ned i en kasse , og nu kniber det med at lukke låget .det fylder op i mit hjerte i mit sind , giver mig uro ...raskløshed ..nu nu må orden havde frit løb .
Sidst , var det wagner ..manden der var min soulmate , manden der hele tiden havde undskyldninger for ikke at tilbringe tid sammen med mig og tiden gik ..og jeg havde sky klapper på ..jeg ville ikke se jeg ville kun følge mit håb mit evendlige håb ....og min engel vendte jeg ryggen ..hans ord hørte jeg ikke for jeg ville ikke høre ..jeg ville ikke se at jeg endnu en gang havde givet mit hjerte bort ...til en der kun, kunne knuste det. jeg falder gang på gang for de mænd der er fyldt med ord , men når ordene er sagt er de kun en stor tom skald som intet andet har at byde på ....og jeg har budt mig selv på det gang på gang , og efterfølgene har jeg måtte synke sammen samle 1000 stykker sammen af mit knuste hjerte ..kan jeg ikke snart lære det ...kan jeg ikke snart se det ...jo jeg har lært nu jeg vil havde lært af det nu ...men jeg ved også at det er den risiko jeg må løbe i mit håb om at gøre kærligheden til den vigtigste del i mit liv .
Tiden gik ....med tåre længsel , håb ..som langsom tonede ud som disen en tidlig sommer morgen der med solens varme forsvinder , og en ny dag viser sig , og igen tager man et skridt ud i den nye dag , som solen har åbenbart for mig igen ..ja verden gå vider ..og tiden heler ...skabet åbnes endnu engang og han ligges på plads der inde i min sjæl ...jeg er blevet en erfaring riger ...og jeg kan vælge at græder over smerten ved at få den eller jeg kan glædes over at havde fået lov til at få endnu et menneske ind i mit liv ..som har kunne lære mig noget om hvem jeg er og hvad jeg vil ....jeg kunne selvføldig også bare havde lyttet til min engel!Lyttet til hvad han forsøgte at sige mig med den varme han bragte mig med lyset ...nu forstår jeg det ..det var varmen i den kærlighed jeg søger han viste mig ...det var ægtheden af kærlighed .
Nu måneder efter , er smerten væk ..ansigtet har fortonet sig til en tåge , orden er glemt ...og han er borte ude af mit liv .
Jeg brugte tiden på at ånde igen på at mærke livet igen ..på at se foråret bryde frem ...at se himlen blive lyser igen ...glædes ved at lyset igen fylder dagene og mit hjerte og min sjæl , jeg brugte tiden til at le igen ...og se på de mennesker jeg holder af i mit liv og glædes ved deres nærvær og nyde deres tilstædeværelse i mit liv .
Min engel sage en gang til mig at "sanheden er svær at finde selvom det står lige foran dig, men når du ser den , og har set den i øjnen først da kan du vende dig og gå vider "..og det har jeg gjort .
Jeg vente mig mod dem omkring mig ....og der lige foran mig stod en der havde stået der længe som en varm og dejlig ven , en skrive ven gennem 4 år .
hans øjne var fyldt med smil , hans latter smittende en gribende vareme ..en varm hånd fyldt med blide kærtegen , kys der får mig til at miste fodfæstet ....og hele mit hjerte bobbler som den dyreste blødeste og sødeste champange , og han favner mig , han kysser mig , han ligger vær morgen ved min side nå endnu en smuk dag gryer , og når jeg mærker hans varme ...ved jeg han er den ...og jeg smiler og glædes jeg jubler ...ja ja jeg har gjordt det igen jeg har forelsket mig ...i Thomas , min Thomas ...og jeg har ikke smukke ord nok til at beskrive de smukke følelser han giver mig og de følelser jeg har for ham , men hver dag viser jeg ham dem, i ord og handlinger i kys og kærtegen .
Denne gang har jeg ikke sky klapper på , denne gang ser jeg det hele ...denne gang vil jeg se det hele ...om det er godt eller skidt , for jeg har lovet mig selv at aldrig mere vil jeg lade sorgen over at havde mistet kærligheden komme bag på mig , denne gang vil jeg tage fat ved nællens rod før jeg brænder mig på den .
For første gang i lang lang tid går jeg sommer i møde iklædt forelskelsen, og kærligheden klæder , og jeg nyder vært enste sekundt af det ...og jeg tager en dag af gangen ..jeg vil stille krav , jeg vil bøje af jeg vil gå ind i dette med vidt åbne øjne og alle sanser vagt!
måske er det dem måde man mærker den ægte kærlighed ...jeg tror , jeg håber , jeg ved ..at livet er skøndt og jeg lever det lige nu og her .

RosenQ

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Tiden healer , verden går vider er publiceret 23/05-2006 22:13 af RosenQ.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.