Mit hjerte er blevet grumset

Skulpturer blev færdige
Poul Brasch ...
11 år siden
Livet tur-retur
denblaahund
9 år siden
Guds blinde øje.
Ruth Christe...
7 år siden
Kaos tur hjem...
Anastasia
12 år siden
Overspisning
Miriam Lidbe...
6 år siden
Clairvoyant Medie
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Onsdag - dagen profilen h...
Annabell Nie...
10 år siden
Kære natbog (XIV) - fande...
Olivia Birch...
9 år siden
Lettet!!
Mille Larsen...
2 år siden
Aktivering. Nu skal jeg s...
Gaffa Brandt
11 år siden
Overskud & hænder på coke
Racuelle Hei...
9 år siden
Skrivende
Michala Esch...
6 år siden
Da jeg blev student
Olivia Birch...
7 år siden
Start?
Christian Ba...
9 år siden
Pink banko med Racuelle
Racuelle Hei...
9 år siden
Forbi ....
Halina Abram...
6 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
7 år siden
Yoga
Ida Hansen (...
7 år siden
Nyt år
Martin Micha...
4 år siden
At træffe en beslutning
Baru
1 år, 9 måneder siden
Gud taler til alle
Salomon
9 år siden
råb
Halina Abram...
6 år siden
Hypergrafi
Camilla Rasm...
16 år siden
Hvad Naja kan.
Camilla Rasm...
11 år siden
Atomer & molekyler - nu p...
Mikala Rosen...
11 år siden
Bornholm2
Michala Esch...
16 år siden
Dagen jeg gav op
ToreB
6 år siden
70år + 4 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Kære far ❤️
Musenmia
5 år siden
Farvel Bornholm
Jytte Westen...
9 år siden
En hvid rose og strøtanke...
Camilla Rasm...
9 år siden
De første år
Camilla Grub...
10 år siden
Apatiske gentagelser - Ka...
Kasper Lund ...
9 år siden
AAArh øv... Udsalg på LAMB, finder de feeeedeste Hoodies/cardigans, 3 stk. i alt 3800kr (på grund af de lave valutakurser...) Meeen syntes ikk jeg have råd til trøjer til 1500, men ville ha den billige af dem så... 500. Logger ind, og finder ud af at man kun kan købe LAMB hvis man bor i USA... Pis... Den trøje havde gjort mig lykkeligere... 'Alt' Gwen Stefani designer er smadder fedt. Er fasineret af hendes stil. Men ingen trøje til mig... Desværre. Meget desværre. Desperat efter noget nyt. Noget FEDT. Men er ingenting i de butikker jeg har været inde og kigge i på det sidste. Ingen smadder fed cardigan der bare siger PANG...

Til fest i går. Ude i en af de mange små byer herude. Derude hvor dl. lm. tl osv bor. Alle tågerne som er helt fantastiske. Og de var der næsten alle sammen igår. Det var så fedt. Smadder hyggeligt (hvad sker der for mit brug af ordet smadder idag?... stooop)
De lagde an på mig. Alle dem jeg sådan egentligt aldrig rigtig har snakket med. Fordi jaa, jeg har vel været genert. Ikke god nok. Men igår var de flinke. Ikke så skræmmende som de nogle gange har været.
Th skulle være kommet, for at være sammen med tl. Det gjorde han ikke alligevel, af ukendte årsager, men det var faktisk fint nok. Rart bare at være afsted uden ham. Som jeg jo er ret tit, men ja, you know what I mean.
Underligt som de alle sammen snakkede med mig, lagde an, dansede, osv. Jeg var smuk og jeg duftede godt og ih hvor var jeg egentligt sød osv. Nogle der lige skulle nusse mig på ryggen et par gange, ha et ekstra kram eller sådan et eller andet...
Sjældent at jeg bogstaveligtalt bliver HEVET ud på danse'gulvet (det var på græs) Det var udenfor og ja. Så sad vi der smadder tæt på bænkene med vat tæpper og kolde fadbamser...

Dl var der. Snakkede med ham, og vi satte os over for os selv med en øl. Snakken var mere sober(staves øøøh ja... ÆDRU for fanden...) end sidste gang. Lidt snak om jaaah, men ikke noget jeg kan sætte ord på. Var fuld. EJ, tager det tilbage nu når jeg tænker over det, snakken var ikke ædru. Vi diskuterede om dl's hus er rødt eller orange og om hvorfra jeg ved hvornår han har fødelsdag. Mindre følelsesladet den her gang. Lidt om festival, lidt om det ene og det andet. Om han har fået scoret, om jeg stadig har min dumme kæreste osv.

Tog tidligt hjem, for Be skulle spille fodbold. 1 var klokken vel. Så jeg forlod dl efter kort diskution om han måtte kysse mig på munden. Det måtte han ikke, men jeg fik et kindkys og han fik også et. Og et langt kram. Han dufter så godt, af fransk pis kalder han det. Men jeg havde lyst til at kysse ham. Alt for meget da han spurgte om han ikk måtte. Fangede mig selv i at tænke om det nu også ville være SÅ forfærdeligt med bare liiige et kys. Men gjorde det ikke.
Mit hjerte er grumset. Føler mig ikke ret ren indeni længere. Sårer jo både dl og th hvis det går galt. Og også alligevel. Har det som om at jeg smadrer og sarbotere alt godt jeg kommer i nærheden af. Alt der er værd at beholde smider jeg væk. For det er lettest. Det er nemmest at adskilde tingene ved bare at ødelægge det. Så forsvinder følelserne og det bliver koldere. Isdronning bliver jeg desværre nok aldrig.
Mit hjerte blev nu mest grumset da jeg kom hjem og lagde mig i sengen. For jeg skrev til ham. Dl. Spiller på flere heste, sparker på flere heste, vælter heste. Skrev at det havde været hyggeligt at tale med ham igen, og at han måtte ha en god aften. Afsluttede smsen med et 'kys'
Og han skrev tilbage, engang senere. Og så kom grumsen. Ondskaben. For han snakkede om at det ville være rart at se mig. At hans seng var for stor lige der. At alt muligt. At han bare ville ligge og holde om mig, kigge på mine smukke øjne. At han havde lyst til at køre ud til mig, at han var vild med mig. At han ville drømme om mig. Give mig et kys. Ville alt muligt. Og jeg ville jo det samme. Delvist. Så skrev søde ting tilbage. Dumme ting tilbage. Grumsede ting tilbage.
Og nu græder jeg..... Enormt ked af det hele. Jeg leger jo for fanden med hans hjerte. Er så egoistisk. Egocentreret. Alt skal handle om mig. Jeg får alt til at handle om mig. Og det går ikke. Vil ikke ødelægge ham igen. Ikke skille hans hjerte mere ad. Tror jeg allerede det er blevet for mange gange. Ikke kun af mig, men bare sådan i det hele taget. Derfor han holder sig fra det hele. Derfor jeg burde holde mig fra ham.
"Guess I knew it all the time, that he was on your mind. I never had a change. I'm not the one for you...." spiller medieplayer så mens jeg sidder her og græder.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Mit hjerte er blevet grumset er publiceret 11/06-2006 13:14 af Stella Hvidemann (Stella).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.