17 år siden

Brudt mit løfte..

Op på den hest!
Bastian
11 år siden
Vælg ikke tigeren, Martin
Olivia Birch...
8 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
7 år siden
Problemer?
EmmaBechh
10 år siden
At se tilbage
Simone Krist...
9 år siden
Udstilling i Havnsø Havn.
Hanna Fink (...
9 år siden
Pink banko med Racuelle
Racuelle Hei...
9 år siden
Dagen tiltaget 5 timer og...
Hanna Fink (...
10 år siden
Så her er jeg.......
Anonymusmama
6 år siden
Katten ude af sækken
Suree Lio (L...
11 år siden
Tanker
Racuelle Hei...
6 år siden
Spaden, og Distortion - K...
Kasper Lund ...
8 år siden
Farvel til ”vores udveksl...
Carsten Cede...
9 år siden
Om at spise æbler som Bor...
Olivia Birch...
9 år siden
Kakao og alt for korte be...
Carsten Cede...
9 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
7 år siden
De første år
Camilla Grub...
10 år siden
No, i will not keep calm....
Julie Vester...
10 år siden
Fra jam til pølsefest
Martin Micha...
4 år siden
Sidste udstillingsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
Fransk gummi
Tine Sønder ...
10 år siden
Fitness
Peter
11 år siden
Rocketman - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
råb
Halina Abram...
6 år siden
Hvorfor er det at aldrig holder mine løfter til mig selv?! Øv.. Eller har som sådan ikke brudt løftet.. Men så alligevel..
N skrev igår.. Faktisk lige efter jeg havde skrevet færdig herinde.. Havde sagt til mig selv at jeg ikke ville svare ham når han skrev.. Ikke den første gang han skrev.. Måske anden gang.. Eller tredje.. Bare så han ikke troede at jeg kun sad og ventede på at han skrev.. Men nej.. Skriver tilbage.. Ikke helt med det samme.. Men der gik ikke lang tid.. Ihh altså.. Dumme Anne.. Men vi skrev om alt muligt.. Og hvor var det rart.. Bare rart at kunne grine af ham over sms.. Ved ikke hvordan han gør.. Men han kan få mig til at grine når som helst.. Jeg behøver ikke en gang at se ham eller høre ham imens.. En enkel sms kan gøre det.. Mærkværdigt.. Irriterende også.. Vi var latterlige.. Mærkelige.. Alvorlige.. Latterlige igen..
Spurgte ham hvad der var sket med os.. Skrev at vi var gået fra at snakke sammen, faktisk hver dag, til næsten ikke at snakke sammen..
Svarede at han ikke rigtig vidste det.. Men at han bare ikke havde vidst hvad han følte.. Men at det jo ikke var mig der var noget galt med.. For han kunne mega godt lide mig og syns jeg var mega sød og sjov..
Så faldt jeg i søvn.. Gjorde han vidst også.. Så vi er ikke rigtig kommet videre med vores samtale.. Hmm..
Men det irriterer mig at en enkel sms fra ham, kan gøre så stor en forskel.. Uhh.. Hvor er det træls.. Vil gerne komme helt videre, så jeg bliver ligeglad med hans beskeder.. Så der ikke rører sig et eller andet i mig hver gang jeg hører hans navn eller når han skriver.. Vil komme videre så der ikke kommer gråd i min stemme hver gang jeg bliver spurgt om hvad der egentlig skete mellem mig og ham.. Hvorfor vi ikke længere er sammen..
Folk er ligeså uforstående som jeg.. De troede der var noget.. Kunne mærke jeg var glad for ham.. Var glade på mine vegne.. Men nej..
Jeg tror jeg droppe kærligheden.. Åhh.. Hvor er jeg da også pessimistisk lige nu.. Men ihh.. For hunde da også..

Jeg har helt glemt at fortælle om det nye mirakelmiddel.. Ved ikke hvad det hedder.. Men det er helt fantastisk.. Var nede i byen med Jo. i torsdags, hvor vi var i The Body Shop.. Vi prøvede sådan noget læbe noget.. Det skulle gøre læberne matte.. Og det gjorde det.. Men ikke nok med det.. De blev som silke.. Mmmh.. Det var helt fantastisk.. Jeg blev nødt til at eje dette vidundermiddel.. Til 120 kr.. Men hvad pokker.. Det var helt fantastisk.. Jeg var fascineret de næste 10 minutter og Jo. var ved at slå mig flere gange.. Men nøøj.. Det er.. Puuh.. Ja.. Fantastisk..
Jeg blev nødt til at dele min glæde da jeg kom hjem.. Min søster og mor var selvfølgelig ikke hjemme.. Så jeg ringede til Ka. og Jf.. Tog det med i skolen om fredagen.. Hvor den blev prøvet af adskillige mennesker.. Også To og Ra.. Som følte sig en lille smule for feminime, da de smurte denne flydende væske på deres læber..
Min glæde forsvandt dog en smule, da ingen af de andre synes at dele min den.. De mente at ens læber blev utrolig tørre og stive i det.. At det ikke var spor rart.. Hmm.. Så jeg beholdte bare min glæde indeni mig resten af dagen..
Synes stadig det er helt fantastisk.. Og det endnu mere fantastiske er at man også kan smøre det på huden, hvis nu den skinner.. Det er helt utroligt..
Jeg er dybt fascineret.. :)

Jeg må videre med engelsk.. Er snart færdig.. Wee.. :)
Take care..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Brudt mit løfte.. er publiceret 05/11-2006 12:33 af Thisisme.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.