17 år siden

Så flytter hun.. :(

Eksploderet spejlæg og 5 ...
Racuelle Hei...
5 år siden
Sikke en dag
Ruth Christe...
7 år siden
Verdens smukkeste foto
Ace Burridge...
11 år siden
Hvordan får man dog en sk...
K. S Ytting
8 år siden
Helt ny og alt det dér
LizetteHE
11 år siden
heh, lægeerklærning, - en...
Kenny Raun (...
9 år siden
Yoga
Ida Hansen (...
7 år siden
Dejligt gensyn
Poul Brasch ...
12 år siden
Julestemning
Ruth Christe...
7 år siden
Mine tanker
Zein Ali (Bi...
3 år siden
Galleri partner
Poul Brasch ...
7 år siden
Fortiden er hård.
storm89
4 år siden
Karma is a bitch
caeciliaskov
7 år siden
Hverdag igen
Michala Esch...
11 år siden
En røverhistorie i toget
Anders Husma...
9 år siden
SSO - stress
RachelBlack
10 år siden
7
Halina Abram...
6 år siden
Lettet!!
Mille Larsen...
2 år siden
Noget om helte
Camilla Rasm...
7 år siden
ulovligheder
Sincedawnofm...
10 år siden
Kære natbog (IX)
Olivia Birch...
9 år siden
Et tomrum
Katrine Søre...
10 år siden
Hadet til ham der ødelagd...
Musenmia
5 år siden
Cykelmareridtet og satans...
Carla Krogh ...
8 år siden
Hvem fortjener blomsten?
Racuelle Hei...
8 år siden
Hjerne Tetris
David Hansen...
2 måneder, 22 dage siden
70år + 4 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Tror livet har fået stres...
Ace Burridge...
11 år siden
Hvor er min motivation?
Kasper Lund ...
8 år siden
Ballade med drillenissen
Carsten Cede...
9 år siden
Torsdag d. 3/8-2018
Smukke Emma
5 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
7 år siden
Hvem er først ?
Halina Abram...
6 år siden
Souvenir fra barndommen
Olivia Birch...
9 år siden
Slot, strand sol, skoldni...
Michala Esch...
15 år siden
Genboen.
Ruth Christe...
7 år siden
Mere tid. Mere alt.
Anja Lind An...
10 år siden
Uhm ... Efterårets kryb o...
Mikala Rosen...
11 år siden
Modtog bog fire og fem
JesperSB
2 år siden
Gamle skole
Nikitaolsen1
9 år siden
Brakvand
Marie Martin...
10 år siden
Husk at drømme en drøm i ...
Camilla Rasm...
9 år siden
Sidste Brev til Mor
Fru Flohr
1 år, 4 måneder siden
sulten
Sunstar31
9 år siden
13 dag på fyldepennen. Er...
Gaffa Brandt
11 år siden
Op på den hest!
Bastian
11 år siden
Hinkestenens anatomi
Olivia Birch...
9 år siden
Dagen i dag
Salomon
9 år siden
Svampe
Halina Abram...
6 år siden
Road to nowhere, dagens p...
Camilla Rasm...
7 år siden
Læseferie... næsten
Michala Esch...
11 år siden
Overgangen fra en hjerneh...
Camilla Rasm...
9 år siden
Sindsyg med klarsyn
Michael Nevs...
6 år siden
Søndag eller syndedag ?
Michael Nevs...
6 år siden
Selvudvikling et moderne ...
Bella Donals...
8 år siden
Masser af fest til mig :/
Michala Esch...
11 år siden
Skriveblokering og psykos...
David Hansen...
3 måneder, 28 dage siden
Det dér med dyr...
Michala Esch...
9 år siden
Fuglene
Hanna Fink (...
11 år siden
Vi pakker sammen
Ragnhild Bac...
10 år siden
70 år + 3 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Så er jeg endelig kommet hjem fra arbejde.. Ens dag er bare væk når man først har fri klokken 16.. Jeg får ingenting lavet.. Og det er også for dumt.. A har spurgt om jeg ikke kommer hjem til hende i aften, til noget hygge med film.. Men bliver nødt til at blive hjemme og få lavet nogen lektier.. Skal have skrevet engelsk stil.. Åhh.. Skal være sammen med Lo. imorgen.. Glæder mig.. Tror det bliver hyggeligt.. Dejlige pige..

Audition i onsdags.. Hehe.. Bare tanken om det, får mig til at smile.. :) Tror det gik okay.. Men ved det hundme ikke.. Kommer derop en halv time før jeg skal på.. Havde lovet Lo. at være der, inden hun skulle på.. Sårh.. Ja.. Jeg bestemte mig til at synge "Se min kjole".. Det måtte være det..
Jeg kommer ind for at synge før tid, da hende der skulle op efter Lo. ikke er mødt op.. Så jeg springer til.. Fantastisk at se instruktørene igen.. De er nu nogen herlige mennesker.. Men de kigger på min medbragte seddel.. Ser på min priotering af roller.. (1: Birolle, 2: Danser, 3: Kor, 4: Solistrolle).. Spørger mig om jeg stadig gerne vil være med hvis jeg bliver danser.. Ja, selvfølgelig.. Hvis jeg nu bliver danser OG får et par replikker.. Hallo, smarte.. Ja, selvfølgelig.. ;)
M, den ene instruktør, spørger smilende om jeg stadig gerne vil være med hvis jeg får en rolle hvor jeg skal dø, samtidig med jeg siger en smertende lyd.. (Sidst år skulle jeg dø - hvilket jeg mildest talt stank til).. Grinte bare og sagde ja.. Og at jeg nok skulle øve mig noget mere..
Da jeg havde sat solistrolle som det nederste, sagde de at jeg jo ikke behøvede at synge.. Men at jeg selvfølgelig gerne måtte, hvis jeg ville.. Sagde at jeg da godt kunne, men at det jo ville gå ud over dem.. De vidste selv hvordan det lød fra sidste år.. Herefter kigger de lidt på hinanden og bliver enige om at jeg ikke behøver at synge.. Tak.. Hehe..
Men de siger alligevel til sidst at jeg da altid kan synge "Æblemand".. Hvilket jeg så gør.. De ligger herefter flade af grin.. Tak for gutter.. Ihh altså.. Jeg går sagte ud af rummet..
Min makker til skuespil ankommer.. Det viser sig så at han har spillet stykket på sin efterskole og havde hovedrollen.. Så den scene vi skal fremvise, kan han stort set udenad.. Fedt nok.. Så kan jeg så stå der og se smart ud.. Arj, tror det gik fint nok.. Rart nok at vi kendte hinanden i forvejen.. Det gjorde ligesom det hele lidt nemmere.. Kemien var der ligesom eller hvad man siger.. At jeg så vælger at tage den ene rekvisit på det forkerte ridspunkt, er en helt anden ting.. Men jaja..
På et tidspunkt i scenen, skal jeg falde om, fordi jeg bliver puffet til.. Under mig fald bliver der pludselig hvisket, eller nærmere råbt faktisk, fra M.. "Newotak" (mit navn sidste år).. Her er jeg fald af grin.. Og har svært ved at samle mig igen.. Men det lykkes.. Åhh..
Arj, jeg tror det gik okay.. De virkede ganske tilfredse..
Så kom dansen.. De har "hyret" en koregraf, som er samme årgang som mig inde på skolen.. En rigtig sød fyr.. Bj.. Han er alletiders.. Jeg havde været så dum at skrive på sedlen at jeg har gået til dans i 6 år, så de forventede at jeg nærmest var proffesionel.. Erhm.. Det var for 5 år siden eller sådan noget..
Men dansen var slet ikke så svær.. Slet ikke overhovedet.. Så det gik godt.. Synes jeg i hvert fald.. Han sagde også at han var imponeret..
Men nu må vi se.. Frygter så meget at jeg får et brev.. (De sender breve ud til dem, som ikke kommer med).. Vil bare SÅ gerne være med.. Jeg har den fordel at jeg var med sidste år og at det er mange 8. klasser der har meldt sig i år og dem vil de helst ikke have med.. Men der er alligevel 25 der skal vælges fra.. Gruer hver dag jeg kommer hjem, at der skal ligge et lille fint blå brev til mig.. Men nu ser vi.. Hvis jeg kommer med, så bliver det nok som danser.. Det er også helt fint.. Vil bare gerne være med.. Please...

Ude at spise og i biografen med Jf og Ka igår.. Åhh.. Bare SÅ hyggeligt.. Men puuh.. Vi spiste meget mad.. Men det var også fordi at man kunne få en 3 retters menu for 149 kr.. Det er billigt.. Men desserten kunne vi selvfølgelig ikke spise.. Det er klart.. Vi tvang dog lidt is i os.. Det skulle spises.. :)
Vi når lige at komme ind i biograf salen inden forfilmen begynder.. Vi havde bestemt os til "Helt Vildt".. Premiere igår, men på trods af det, blev den vist i den mindste sal..
Vi sad som de eneste unge mennesker.. Ellers var der børnefamilier.. Sjovt nok, når det nu er tegnefilm.. :)
Forfilmene begynder.. Tegnefilm, tegnefilm, tegnefilm.. Legesager.. Vi spekulerer nu over om vi måske er lidt malplaceret.. Men hvad pokker.. Det går nok..
Det ender da også med at vi var dem der grinte mest.. Og højest.. Hehe.. Den havde nogen sjove passager.. Men mindede også lidt for meget en gang imellem om Løvernes Konge og Madagaskar.. Men meget sjovt.. Vi morede os i hvert fald.. :)
Ka har næsten lige fået nye støvler, som hun har købt i genbrug.. De er allerede blevet limet 2 gange.. Da vi mødes med hende igår, kommer hun gående lidt halv sjovt.. Det første hun siger da hun kommer er "Ja, det her er jo ikke fedt vel" og løfter foden.. Hendes ene støve er endnu en gang gået i stykker.. Så hele det bagerste stykke af hendes højre støvle sidder og flapper.. Ved simpelthen ikke hvad hun lignede når hun gik.. Gik sådan halvt og haltede.. Men på en eller anden måde slæbte hun også foden.. Utrolig morsomt.. Men man skulle nok lidt have været der, for at kunne dele morskaben..

Je. er blevet smidt ud hjemmefra.. Lige for en gangs skyld.. I torsdags tror jeg det var.. Skrev til mig på MSN.. Hans mobil er lukket og den eneste der kan åbne den, er hans mor.. Sådan.. Altså.. Hun gør det hundme ikke nemt for ham.. Spurgte ham hvad han havde tænkt sig at gøre.. Anede han ikke.. Lige der var han hjemme ved Sø.. Der kunne han spise, men han vidste ikke hvor han kunne sove.. Spurgte til alle hans venner, som jeg lige kunne komme i tanke om.. Men det kunne han ikke, han kunne i hvert fald ikke komme i kontakt med dem lige der.. Sagde at han var velkommen her.. Det ville han ikke pga min mor.. Sagde at nu måtte han holde op.. Han skulle have et sted at sove og min mor ville aldrig forbyde ham at komme her.. Hun kan godt lide ham.. Han er nok ikke lige hendes yndlingsperson.. Men hun hader ham ikke..
Aner ikke hvor han er nu.. Man kan ikke skrive eller ringe til hans mobil, mens den er spærret.. Og han er ikke på MSN.. Sårh.. Det sidste jeg sagde til ham, var at han skulle ringe hvis han havde brug for det.. Så regner jeg med han gør..
Åhh.. Men det er bare så latterligt at hans mor har smidt ham ud.. Hun mener, at han bruger for mange penge.. Hvor latterligt er det ikke? Det smider man sgu ikke sit barn ud for.. Åhh.. Bliver så sur over sådan noget.. Det gør man bare ikke.. Ihh.. Altså.. Hun må lærer at tage vare for sit barn.. Hun kan ikke bare smide ham ud hver gang hun har problemer.. Uhh..
Håber han har det godt.. Hvor han så end er..

Snakker næsten ikke med N mere.. Han skriver aldrig.. Og gider ikke altid være den der skriver.. Føler mig så påtrængende.. Og gider ikke skrive, hvis han alligevel ikke gider snakke med mig.. Det er ham der har sagt at han ikke vil miste mig og stadig holder rigtig meget af mig.. Ja, rend mig da.. Ikke en skid.. Du kan da skrive til mig så.. Og så bare prøve at virke bare en lille smule interresseret i mit liv.. Ved godt han har kyssesyge og ikke har det så godt.. Men det kan vel da for hunde ikke hindre ham i at snakke med mig.. Altså.. Åhh.. Sådan noget irritere mig..
Jo, jeg vil være ked af at miste kontakten med ham.. Men gider heller ikke være den eneste der prøver på at holde den.. Synes lidt det må være op til ham lige nu, om vi skal snakke sammen.. Skriver ikke til ham.. (Hvis jeg kan finde ud af at holde det)..

Åhh nej.. Lige snakket med A.. Vi får nok ikke tid til at lave kemirapport sammen.. Og den fatter jeg absolut ingenting af.. Fedt nok.. Arr.. Ved ikke hvad jeg gør.. Ved ikke hvad jeg skal skrive i den.. Kan ikke finde ud af den.. Og har ingen noter fra vores tur til København med klassen.. Det skal vi også skrive rapport om i samfundsfag.. Ahhr.. Stress..

Søster flytter hjemmefra den 1. december.. :( Hende og mor har været ude og kigge på lejlighed i torsdags.. Og der fandt hun åbenbart lige den det skulle være.. Så til Randers med hende.. Langt væk, vil jeg nok lige mene.. Men hun skal selvfølgelig også begynde på skole deroppe til januar.. Så det er jo mest praktisk.. Men det blive underligt når hun flytter.. Trist.. Kommer til at mangle hende.. Øv.. :(

Nå.. Det var den engelsk aflevering jeg kom fra.. Må hellere komme igang..
God weekend..

Take care..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Så flytter hun.. :( er publiceret 04/11-2006 18:34 af Thisisme.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.