17 år siden

30. marts Stadig indlagt

15.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Tankemylder og dagene der...
David Hansen...
2 måneder, 2 dage siden
skulderklap
Jette Peters...
8 år siden
Så blev jeg et telt-menne...
Michala Esch...
16 år siden
Lommefilosofi og valg - K...
Kasper Lund ...
9 år siden
Om alt og intet
Lisa Brøndbe...
3 år siden
At være noget - at blive ...
Salomon
9 år siden
Er god start så meget at ...
Kellany Bram...
10 år siden
Det aktive...
Poul Brasch ...
11 år siden
Desværre.....
Halina Abram...
6 år siden
Første dag.
Neola
3 år siden
Ring the bells that still...
Bastian
11 år siden
Faldskærmsudspring - Kasp...
Kasper Lund ...
8 år siden
Bornholm, Bornholm, Bornh...
Michala Esch...
16 år siden
Hvordan får man dog en sk...
K. S Ytting
8 år siden
Positive tanker
Ace Burridge...
11 år siden
Dybbøl gartnerhjem
Martin Micha...
5 år siden
Hopeless..
MysteriousGi...
11 år siden
En dagdog?
Kellany Bram...
11 år siden
Hvad er sommer for mig?
Jønsse
7 år siden
Fredag den 30.marts 2007 Stadig indlagt.

Så snart jeg vågnede ringede jeg hjem, for at høre hvordan mine dyr, Steffi (hvalp på ½ år) og 5 inde katte, havde det. Else fortalte at hun havde taget Steffi’s kurv ud i gange, og at hun selv havde sovet i den fine stue så hun kunne høre hvis der blev noget, men da hun kom derover her til morgen, lå Steffi pænt i kurven og kiggede op. Else gav dem morgenmad og luftede Steffi. Så alt var godt derhjemme. Da jeg om morgenen skulle over på toilet, for det ville jeg selv, jeg havde bare stativet med, men jeg trådte i noget, da jeg gik derind. Jeg tog noget toiletpapir for at tørre det af mine bare fødder, og det var tyggegummi, hvor ulækkert, jeg smed det ud. Så gik jeg tilbage og faldt snart i en ny urolig søvn efter morgenmaden. Da jeg vågende skulle manden flyttes til en anden afdeling og jeg bad ham passe godt på sig selv, inden det var for sent. Så kom der nye ind på stuen, overfor en ung pige på bare 19 år, der havde store smerter i sin ryg.

Da lægen op på formiddagen kom, fik jeg at vide jeg i hvert fald ikke ville komme hjem, før en gang i næste uge, og at jeg ville blive flyttet til en anden afdeling, for den jeg lå på var modtagelsen for medicinske patienter. Da han var gået igen, ringede jeg til min broder Per og spurgte om jeg måtte låne hans datter, så hun kunne tag hjem og passe mine dyr i weekenden. Hun er 12 år og elsker dyrene. Men han havde en bedre ide, han ville kører ned og hente Steffi og tag hende med hjem til dem, og så ville de passe hende til jeg kom hjem. Jeg blev meget glad og sagde tak til tilbudet, men advarede ham om at hun jo kun er en hvalp og en krudtugle, men det skulle han nok klare, svarede han. Jeg smilte for mig selv, han skulle nok blive klogere. Så ringede jeg hjem og fortalte det, og Else blev også glad, det er dejligt at have en lillebroder, man altid kan regne med.

Så gik dagen ellers med at sove urolige søvne, blive vækket og få antibiotika og som jeg senere fandt ud af, smertestillende ind i droppet, medens jeg ventede på at blive flyttet over til den anden afdeling, men det blev jeg først hen på aftenen, hvor jeg blev kørt i sengen en lang tur nede i kælderen, og det var lidt uhyggeligt sådan en sen aften.

Da jeg endelig kom til afdelingen, vidste sig der var overbelagt og beskidt. Jeg kom til at ligge i ”Hvilerummet” der egentlig var beregnet til at de patienter der kom til ambulant behandling, skulle bruge det til venterum, nu var stolende i stedet sat ud på gange. I stuen lå en anden dame og hun stønnede af smerte, men jeg var ligeglad for jeg faldt igen i denne urolige og smertefulde søvn. Men jeg blev vækket klokken 4, for så skulle jeg igen have drops. Træls. Jeg håber alt er okay hjemme. Med det i tankerne lykkedes det mig igen at falde i søvn.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget 30. marts Stadig indlagt er publiceret 13/05-2007 19:52 af Alice Trauelsen.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.