17 år siden

A beautiful ballerina

En velfærdsengel søges i ...
Regitze Møbi...
9 år siden
Så mange startsteder...
George Smile...
9 år siden
Hjemkomst
Hanna Fink (...
9 år siden
Tømmer lige rygsækken.
Neola
3 år siden
Skraldenyt
Hanna Fink (...
7 år siden
Kender I det?
Hanna Fink (...
10 år siden
Min røvfattige søster
Flickarocks
9 år siden
Fransk gummi
Tine Sønder ...
10 år siden
Markedspladsen.
Ruth Christe...
7 år siden
Fucking nympho - Kasper L...
Kasper Lund ...
8 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
6 år siden
Kommunikation!
Racuelle Hei...
9 år siden
Hurry up!
Julie Vester...
10 år siden
Gode karakterer og en for...
Camilla Ahle...
5 år siden
Vand
Halina Abram...
6 år siden
1 ex er det værste, men 3...
Martin Micha...
4 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
7 år siden
More wants more
Tine Sønder ...
11 år siden
P's liv, en skriveproces ...
Camilla Rasm...
11 år siden
Hvordan?
Halina Abram...
6 år siden
Jeg skal have en lille pr...
SoffiG
10 år siden
Lidt jul og juleferie
Michala Esch...
15 år siden
Første dag.
Neola
3 år siden
Onsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
Tag et lyn.
Regitze Møbi...
10 år siden
Genboen.
Ruth Christe...
7 år siden
Once upon a time
Morten Aske ...
10 år siden
Tillykke til mig...
Poul Brasch ...
9 år siden
Hold mig i hjertet for en...
Kasper Lund ...
8 år siden
Min drømmedagbog! Del 1.
Winnie Leth ...
8 år siden
Kære natbog (XVI) – ingen...
Olivia Birch...
8 år siden
Det at tænke positivt
Ace Burridge...
11 år siden
Det åbne øjeblik - Kasper...
Kasper Lund ...
8 år siden
Kære natbog (IX)
Olivia Birch...
9 år siden
Faldskærmsudspring - Kasp...
Kasper Lund ...
8 år siden
Første kritik godt modta...
Bella Donals...
8 år siden
Den Mørke Tid
Fru Flohr
1 år, 5 måneder siden
Det var det. Så er min gymnasietid slut. Vi har fået opgivet vores eksamensfag. Kemi og oldtidskundskab. Old er fint nok - min lærer skal bare være sød. Men kemi er bare noget lorte lort. Ved simpelthen ikke hvad jeg gør. Jeg er død. Jeg kan ikke kemi. Overhovedet. Det bliver et helvede. Rb og jeg er de eneste to af vores lærers elever der skal op. Hvor uheldig kan man være altså. Lorte kemi. Og jeg skal ikke bruge kemi til noget som helst. Kunne de så ikke have sat mig op i samfundsfag eller et eller andet. Bare ikke kemi. Tak til undervisningsminsteriet for det.
Men jeg beholder mit 10-tal i psykologi. Så det kommer til at så på mit afgangsbevis i 3.g. Det er fedt nok. Nok også den eneste karakter jeg får i de højder. Så det er bare alletiders.
Men dumper kemi. Der er ikke noget at gøre. Tror jeg må have fat i Aj, hun er rimelig god til at forklare ting, og har ubeskrivelig meget tålmodighed. Det må være det. Jeg tror jeg isolerer mig fra vi får læseferie på torsdag indtil jeg skal op den 18. Og så kidnapper jeg Aj. Fuck det at hun skal op i mundtlig matematik. Det kan jeg ikke tage mig af. ;)
Arr. Det bliver ikke godt. Det er værre end fysik sidste år. Og det var slemt. God damit.
---

Inde i mit hoved har vi fået ferie. Der er ingen der gider at lave noget mere. Og det er lidt dumt, eftersom vi skal aflevere AT på torsdag og snart igang med SRO. Men gider ikke mere. Virkelig slet ikke overhovedet. Vi har rådighedsdage fra nu af til torsdag, så vi har heller ikke så mange timer. I fredags det samme. Engelsk de to første timer. Dumt at jeg mødte op. Det handlede om årsprøven, og det skal jeg ikke til. Så det var godt tænkt Anne. De sidste to timer havde vi AT, men vi gad ikke så vi gik hjem 11.30. Ups. Vi blev enige om at det var okay, når vi har 8 timer til at lave det i næste uge. Vi holder måske fri imorgen. Vores lærer kommer ikke, og hun sagde at vi selv måtte bestemme om vi ville arbejde hjemme eller på skolen. Vi mangler ikke særlig meget, så tror godt vi kan nå det tirsdag. Skal have snakket med min studiegruppe. Men det kunne være lækkert.
---

Der var studiefest i onsdags. Det var fedt. Åhh, det var godt. Holdte forfest og hvor var det festligt. Endnu en gang gik det op for mig hvor meget menneskerne omkring mig betyder. Det var fantastisk. Mc og B ville gerne have haft mig med derud hvor de skulle, og de ville jeg faktisk også rigtig gerne. Men der havde jeg snakket om at jeg holdte forfest, så det kom jeg ikke. Mega ærgeligt. De to er nok de bedste at feste med. Lækkert.
Men ind til festen kom vi. Til gigantisk kø - som sædvanlig. Aj, Li, Sa og Na var blevet hentet af Aj's mor, da der ikke var plads i taxaen. Så stod i kø med Ka. Hun er så sjov. Hun blev så hidsig. Ak ja. Skubbede og ved ikke hvad. Ihh. Men endelig kom vi ind, efter en god lang snak med dørmændene om at de var nødt til at lukke os ind. Ja, man kan vel ikke gøre for at man har charme. ;)
Mødte dejlig mange mennesker derinde. Dansede og sang. Lækker lækker. Ka tog tidligt hjem, da hun skulle arbejde. Fandt B, Mc og T (en dejlig dreng fra B's klasse). Dem hægtede jeg mig ubevidst på resten af aftenen. Og det var fantastisk. Mc og T flirtede som bare pokker, og mig og B synes de skulle være sammen, men det lykkedes aldrig. Pokkers. De ville ellers være så fine sammen. :) Men deres flirten gjorde at jeg blev ladt alene med B det meste af tiden. Dejlig dejlig. Og vi dansede som sædvanlig. Han er min absolut favorit dansepartner. Elsker det. Og er sindsyg glad for den dreng. Han er så frygtelig sød: "Anne, du er en fantastisk pige. En lille ballerina er du". Fik også fortalt Mc at jeg var glad for B. Godt klaret Anne. Så nu ved hun det. Hun synes vi skal være sammen. Men ja. Jeg ved det ikke. Han er bare sød mod alle. Og sådan er han bare. Lidt træls at han ikke skal med til festival. Men det er fint. Nu må vi se. Jeg er i hvert fald bare rigtig glad for ham. Øv. Men det er på en sjov måde. Jeg føler mig bare rigtig godt tilpas i han selskab. Ihh. Herlige knægt.
Hæs og med kvalme vågnede jeg torsdag morgen. Puuh.
Og fantastisk som min skole er, er vi de eneste som skal i skole fredag, men som alle andre holder fri torsdag. Genialt. Nok også derfor vi ikke rigtig gad noget som helst fredag.
---

Har ikke rigtig snakket med Je siden sidst. Kun en lille smule. Og det er også fint nok, tror jeg. Jeg har svært ved at se noget som helst med ham lige nu. Jeg tror det bliver svært til festival når jeg ser ham. Svært at se ham med en masse piger. Tror også det er bedst at jeg ikke ser ham inden festival. Jeg har fået noget afstand fra ham. Men jeg ved et eller andet sted godt at det hele vil kokse sammen til festivalen. Men så vil jeg hellere vente med det til der end at jeg ser ham inden og der kommer en masse op i mig. Det kan jeg ikke lige nu. Jeg ved det ikke. Men nu må vi se. Kan stadig ikke rigtig finde ud af det.
---

Skal op og ha ryddet op. Skal i biografen med min søster og mor i aften og se "Kunsten at græde i kor" - den bog jeg skrev 2. års opgave over. Bliver næsten nødt til at se den, når nu jeg nu har skrevet om den. Den har bare at være god.

Take care..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget A beautiful ballerina er publiceret 20/05-2007 12:07 af Thisisme.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.