Vi væver jo bare
spinosi
8 år siden
Men det udelod jeg
Carina Malen...
5 år siden
Fjerde bog færdig, femte ...
JesperSB
2 år siden
Døde dun
Tine Sønder ...
11 år siden
Kærlighed til et andet me...
Shawn Cee (J...
8 år siden
at turde er at miste fodf...
Julie Vester...
10 år siden
Ptojekt SØNDAGSJAM
Martin Micha...
4 år siden
Dancer in the Dark.
Camilla Rasm...
6 år siden
P's liv, en skriveproces ...
Camilla Rasm...
10 år siden
Belvedere, #momlife & mis...
Racuelle Hei...
5 år siden
Er det noget eller det fo...
Maria jayash...
1 år, 1 måned siden
Nørrebroske minder.
Rudi Kouring...
8 år siden
Sidste udstillingsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
Juletid
Gittepigen
11 år siden
Forsømt
Tine Sønder ...
11 år siden
Drømmwn
Martin Micha...
5 år siden
Maler vinge billeder
Poul Brasch ...
9 år siden
Så er der nok snart...
Michala Esch...
16 år siden
Dejlig påske og stæren fl...
Mikala Rosen...
15 år siden
Anden dag på Fyldepinden
Gaffa Brandt
11 år siden
13 dag på fyldepennen. Er...
Gaffa Brandt
11 år siden
Advarselsbokse og hulahop...
Victoria Wan...
8 år siden
Jeg har en plan
Halina Abram...
6 år siden
Lokumsdyret
Regitze Møbi...
9 år siden
Dagen i dag
Salomon
9 år siden
D. 12.12.15
Racuelle Hei...
8 år siden
Shoppingtur til Randers.
Ruth Christe...
7 år siden
No name girl
8 år siden
Højskolehjemkomst.
Hanna Fink (...
10 år siden
Er der en mening?
Jønsse
8 år siden
I dag skulle det være.
Hannah White...
8 år siden
opdatering
Michala Esch...
21 år siden
En træls fredag
David Hansen...
1 måned, 20 dage siden
Tudefjæset - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Lad Mig Lige Stikke Hoved...
Kianna Kitte...
2 år siden
AT forløb
Coleen
10 år siden
En aften med oplæsning, v...
Olivia Birch...
9 år siden
Tag et lyn.
Regitze Møbi...
9 år siden
håb
Halina Abram...
6 år siden
Hvor skal vi hen?
Liza Abildsk...
9 år siden
11 dag på fyldepinden og ...
Gaffa Brandt
11 år siden
Sig appelsin - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
7 år siden
Mors dag shopping torsdag gik godt. Det var godt vi havde Camilla med for Christina og jeg var bedre til at finde tilbud til os selv ;)
Jeg fik brugt gavekortet fra Camilla og Jan i julegave... Kunne ikke vente helt til min fødselsdag, og så håbe at få Mikas album, så havde allerede allerede hjemmefra besluttet at det skulle gavekortet bruges til. Og så var der endda penge til overs, så fik også købt mig en nederdel :)
Til mor fandt vi en vase i Inspiration, en lille én som ikke skulle have de store buketter i, og vi blev enige om, at vi så kunne finde hende én enkeltblomst hver, som skulle symbolisere hver af os :) Og så fulgte der ovenikøbet bolcher med vasen ;) Så fandt vi en flaske hvidvin, en pakke servietter, og en af de dér dvd-formede gavekortbokse til en biograftur for to. Det hele blev så arrengeret i en fin kurv, Camilla havde derhjemme.

Lørdag, var Bo og børnene og jeg på stranden. Første strandtur i år :)
Udover badetøj havde vi taget net og spand med, og fangede da også lidt rejer, og mærkelige insektlignende dyr. Bundfiskende, som der ellers var nok af, var ikke til at fange. De var for hurtige. (rettelse 14/5: Nu er jeg da lige kommet i tanker om at det er noget gevaldigt vrøvl, at de ikke var til at fange... Bo og Lucas gik tålmodigt rundt i vandet i ca en halv time efter Helene og jeg var gået ind forat nyde varmen - og de fangede én fisk )

Efter halvadnen time dér (vi kom sent afsted, så mere kunne det ikke blive til) kørte vi hjem igen, og skulle have besøg af Camilla og Jan, for at introducere dem for Bos nye spil King of Chicago (som han købte efter vi havde spillet det med Lene for et par uger siden). Det blev et laaaangt spil, og de kom først afsted kl halv 3...
Bagefter skulle vi lige finde ud af om blomsterbutikken oppe i byen havde åbent, selvom man jo næsten måtte regne med det på mors dag. Men det var ikke til at finde ud af nogen steder. Så vi aftalte at jeg tog derop med ca kvart i ti søndag, og så gav de andre besked, eller ville vi tage til Stenløse, hvor vi vidsate de havde åbent.
Der var åbent, men der var ikke rigtig nogle af mine søstre der kunne være helt på plads kl 10 som aftalt, så ungerne og jeg tullede bare lidt rundt efter at have købt ind. Og mens vi står dér foran blomsterbutikken, kommer mine forældre glad gående over vejen... Helene siger "Første mormor og morfar! Nu mangler vi bare at finde Christina og så Camilla..."
Busted! De bortførte så begge børnene for at de kunne vælge en mors dag blomst hver til mig :)
Imens kom Camilla og Christina. Og der var imellemtiden også kommet stor kø inde i blomsterbutikken. Da det endelig blev vores tur, og jeg sagde vi skulle have tre enkeltblomster (Camilla og Christina var allerede henne for at vælge deres - jeg havde valgt min) så hun ikke just glad ud. Hun gik med over til enkeltblomsterne (lige ved siden af disken) og så utålmodigt på os. Da vi var lidt lang tid om at blive enige om hvorvidt det var nødvendigt at blomsterne skulle matche (jeg sagde de ikke nødvendigvis skulle, for det var symbolikken der var vigtig, Christina sagde de skulle, hun synes det var synd at mor skulle have tre vidt forskellige blomster stående, Camilla var først på Christinas side, men blev hurtigt enig med mig) gik hun forståeligt nok videre til næste kunde. Endelig havde vi besluttet os for hver vores, og så sagde jeg da jeg fangede hendes øjne, at nu havde vi besluttet os. Så får jeg bare det sureste blik og den skarpeste tone, da hun svarer at nu er hun altså i gang med at ekspidere. Nå ok! Den unge pige (der vist var hendes datter) tager sig af os, pakker papir om hver enkelt blomst og lægger dem ud i den ene side af disken, mens hun taster prisen ind. Men sure blomstermor, der er ved at pakke buket ind i cellofan til anden kunde skal lige gå helt over i vores tre blomster og vender og drejer den dér buket oveni dem. Den ene af blomsterne, der havde lidt lyst tape på paoiret flyver op med buketten, da hun for tredje gang vender buketten oveni. Jeg tager den af, mens jeg sender hende et surt blik tilbage, og tager de andre to blomster og rækker til Camilla og Christina. Så næste gang bliver det ikke dér jeg køber mine blomster. Det kan da godt være et det ikke lige er enkeltblomster de tjener kassen på, men derfor kunne man måske godt have en vis interesse i at behandle alle kunder pænt, så de måske har lyst til at komme igen en anden gang. Men det gør jeg i hvert fald ikke.

Så ud og skynde os over i hver vores bil, inden mor der stadig går rundt ved blomsterativerne udenfor købmanden, ser os. Far fanger mig med et "HOV!" da jeg skal til at gå over vejen med børnene, til Jakopb-bilen. Forklarer ham, at mor ikke må se hvad vi har købt, og at vi nok ses derhjemme.
I barndomshjemmet går vi tre piger ud i haven og venter. Da de kommer hjem, løber Lucas og HElene ud og henter de blomster de har valgt med mormor og morfar, for at komme tilbage og give dem til mig. De er nu plantet ud i den del af haven, jeg ved bliver min :)
Kurven så rigtig fin ud, og min mor blev ved med at sige, at vi ikke var rigtig kloge. Tror også hun kunne lide idéen med de tre blomster der symboliserede hver af os (selvom de ikke matchede).
Vi satte os ind og spiste lidt frugt, før vi alle tre tog hjem igen. Fik ordnet det fint med blomsterene ude i haven.
Havde en rigtig hyggelig dag, med en masse havearbejde. Og da jeg rykkede ind, for at ordne herinde, var det at jeg faldt i staver over computeren. Har nogle drømme om at holde en hippie fest måske til min fødselsdag, måske bare henover sommeren. Så fik lavet mig en powerpoint invitation med en masse blomster- love- og peace-billeder jeg fandt på nettet :) Iiih! Det skal blive så sjovt!!

I dag kommer Susanne og vi tager ud og ruller en tur i det gode vejr. Det var noget vi gjorde meget før i tiden, før hun flyttede til København. Så det skal nok blive hyggeligt. Og godt at få rørt sig lidt :)
Men nu vil jeg så også løbe ;)

God pinsemandag!
Michala

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Mors dag :) er publiceret 12/05-2008 09:23 af Michala Escherich (Machula T.).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.