Splitte mine bramsejl!

Titte bøhh
Racuelle Hei...
9 år siden
Oktober
Camilla Rasm...
10 år siden
Små og store fremskridt p...
Michala Esch...
6 år siden
Under isen
Tine Sønder ...
11 år siden
Jeg vil starte en gruppe ...
Johannes Han...
4 år siden
Om at spise æbler som Bor...
Olivia Birch...
9 år siden
Gadens skæve eksistenser.
Ruth Christe...
7 år siden
13.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Ferieslut
Hanna Fink (...
9 år siden
Fremtid og nutid
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Den Søde.
Ruth Christe...
7 år siden
Dag 6 på Fyldepennen. Fes...
Gaffa Brandt
11 år siden
Jeg gør det snart
H.P Moeller
7 år siden
sov lidt længe
Kenny Raun (...
8 år siden
I aften ser vi Hobitten i...
Carsten Cede...
9 år siden
Barndomsdrømme - Kasper L...
Kasper Lund ...
7 år siden
Introduktion til mig
Anne Olsen (...
9 år siden
Kærlighed til et andet me...
Shawn Cee (J...
8 år siden
Skoddag
Suree Lio (L...
11 år siden
skulderklap
Jette Peters...
8 år siden
Hej, jeg elsker dig
Ansu Orheim ...
1 måned, 13 dage siden
Det grå hår.
Ace Burridge...
11 år siden
Messingmænd og mirakelkur...
Marlene Gran...
11 år siden
opdatering
Michala Esch...
21 år siden
Meningsforladt tankemylde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Onsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
Det fandme typisk, med de...
Racuelle Hei...
9 år siden
Før eller siden. Men det ...
Marlene Gran...
11 år siden
Update - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Storskrald
Hanna Fink (...
7 år siden
Det vildeste liv
Christian Ba...
9 år siden
Kære natbog (IX)
Olivia Birch...
9 år siden
Påske
Hanna Fink (...
10 år siden
Livet er en rejse
Salomon
9 år siden
Skavanker
David Hansen...
1 måned, 18 dage siden
Kender I det?
Hanna Fink (...
10 år siden
Once upon a time
Morten Aske ...
10 år siden
Vælg ikke tigeren, Martin
Olivia Birch...
8 år siden
Aloe Vera Gel og mandehør...
Victoria Wan...
8 år siden
Kære natbog (XI) – zombie...
Olivia Birch...
9 år siden
Spøgelser på vikingemarke...
Carsten Cede...
9 år siden
Der er godt nok fart på her!

Vi har mere eller mindre været sammen non-stop siden sidst.. Der er holdt fødselsdag for ham, hvor hans mor og hendes kæreste dukkede op til femi's vildt-middag.. Havde fået en levering fasaner hjemmefra, mums!
Den intro gik fint nok, super søde mennesker.. Da de valgte at takke af, fortsatte vi selv lidt.. Roomien, hans kæreste, Teak og jeg.. Der blev sat musik på, og der blev vugget til det, kysset og krammet og hygget.. Rummer osede bare af kærlighed da vi endelig kiggede på hinanden og gik i seng.. Det var magisk.. Det var i lørdags..

Søndag tog vi til Holbæk, op og sige Hej til Teak's far.. Men der gik jeg vist tør for held.. Da vi drejede ind af den lange indkørsel blev vi fulgt af en anden bil, Teak nåede kun akkurat at konstatere at x'en ikke var d er, før hun altså parkerede lige ved siden af os.. Æv! Det skulle vise sig at blive langt værre!.

Hun hilste dårligt på os, og da slet ikke på mig! Hun gik ind i stuehuset som den første og da vi kom ind sad hun hjemmevandt ved spisebordet og talte med familien.. Den måtte jeg lige synke to gange!! Dårligt havde jeg trukket vejret igen, før hun begyndte at hakke på Teak.. Om han nu havde husket det, og det, og bla bla bla.. De lød som et gammelt sølvbrudepar.. Og der stod jeg så med alle mine talenter, og så på.. Og gav op og kastede i stedet lidt kærlighed på hundene.. De snakkede om jagt og aftentræk.. Teak spurgte om jeg ville de stedet - og jeg fulgte med, væk fra x'en. Som valgte at gå med og hakke videre..

Jeg var grædefærdig.. Helt til øllet.. Havde på ingen måde forestillet mig at det var sådan det skulle gå med intro til hans far.. Jeg præsterede lige præcis at holde masken, vi gik videre og kom langt om længe hele vejen rundt og ind igen.. Teak hentede lillebroren ud fra hans computerskjul og vi kørte en tur i Teak's vilde Honda - ned til Brugsen og tilbage igen.. Jeg slap masken og lod et par tårer trille på turen.. Hoppede ud af bilen ud at se Teak i øjnene.. Gemte mig lidt derinde for lige at få styr på mig selv, tog alle varerne fra båndet da de havde fundet det nødvendige og gik ud på mit bagsæde..

Hjem igen med os.. Bilen gik i stykker indkørslen og måtte parkeres. Ind igen. Alle var væk. Heldigvis. Vi gik ud i have for at lytte til jagten. Han holdt om mig og vi snakkede. Tog et par tårer igen, ved ikke om han fandt ud af det, men han var ked af måden aftenen var endt ud på.. X'en var åbenbart særlig strid og han kunne godt se på mig at det var hårdt..

Vi gik ind igen da det blev for koldt og slog os ned i sofaen med en film på tv'et.. Hyggede og krammede lidt..

De andre kom tilbage, netop som jeg besøgte toilettet og da jeg vendte tilbage hakkede x'en allerede løs igen..

Suk!

Vi spiste aftensmad. Vildænder.

Vi blev kørt hjem af x'en. Mig på bagsædet med de tre hunde og de to på forsædet. Hakkeriet fortsatte. Det var mørkt i bilen så jeg gemte mig bag et hundehoved og lod stå til..

Hang godt og grundigt med snablen og Teak må have set det da han på et tidspunkt tændte lyset i bilen og kiggede om til mig..

Hun skældte ud over den glemte hund da vi kom hjem, svinede ham for at have været og hente den så sent som kl fem.. Jeg fik nok og svinede tilbage igen - for der var han længe hjemme igen - skred ud af bilen, tog vores hunde med og gik direkte ind på wc med en intention om at tage hjem bagefter..

Teak fangede mig da jeg kom ud igen og holdt mig fast.. Krammede mig og bare stod og holdt.. Jeg droppede min plan om at tage hjem da vi havde stået der i tyve minutter uden at sige noget til hinanden.

Han satte en film på den bærbare og vi lagde os..

Og jeg fik så meget kærlighed og omsorg og forståelse fra ham at jeg nær var begyndt at tude igen.. Han var ked af at hun var dukket op sådan, at hun havde været særlig ubehøvlet og at han i det hele taget havde sådan et levende lig i lasten.. Det var på ingen måde hans mening at det skulle have været så hårdt for mig - og han gav mig lige lidt credit over at have sagt fra da vi var kommet hjem.. Kunne jeg overleve den aften, mente han at jeg kunne overleve alt..

Han fortsatte med at overøse mig med kærlighed, til jeg faldt i søvn - midt i filmen selvfølgelig.. Ups!

Tog afsted derfra om morgenen og kyssede den sovende mand farvel.. Fik et tilfreds grynt til svar..

Puha!!

Siden har vi snakket mere om x'en.. Og han vil gerne snakke om det.. Han forstår ikke hvorfor hun ikke kommer videre, men han mener samtidig at det hjælper når nu jeg er kommet stormende ind i billedet..

Jeg er på arbejde hos GC nu. Han ligger og snakker med damen, og jeg ligger så ved siden af med min telefon. Teak ringede en tre gange i går, bare for at hyggepludre.. Åh det var hyggeligt..

Har en hundepasser-aftale med Teak's hunhund herinde senere.. Så det betyder lige et kys til mig, eller to..

Uh ja, og så var der guldkommentaren fra søndag aften! At jeg var den første han nogensinde havde mødt hvor det var gået så hurtigt med at blive kærester - at det var første gang hvor to parter havde været så enige om hvad der skulle ske.. Og at det for ham var første gang det havde føltes så ubetinget rigtigt.. Og at han ville gøre alt hvad han kunne for at sikre sig at det i hvert fald ikke skulle være pga. x'en at jeg skulle få kolde fødder og gå..

Der er mange flere gode og rare ting at nævne for vi taler rigtig meget, om alt.. Det er fantastisk..

Og jeg er så glad, så glad. Så glad for min "lækre skatter", som han omtaler sig selv som, når han tager telefonen. Hehe.

Det føles godt hele vejen igennem.. X'en skal vi nok slippe af med, med tiden..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Splitte mine bramsejl! er publiceret 09/11-2010 09:22 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.