Dyrkning af gener..

Fødselsdagsgave
Hanna Fink (...
4 år siden
Overgangen fra en hjerneh...
Camilla Rasm...
9 år siden
Fifty shades of fuck-up
Tine Sønder ...
11 år siden
Hvem sætter temaet?
Olivia Birch...
8 år siden
Jeg gør det snart
H.P Moeller
7 år siden
Hey now, hey now, don't d...
Camilla Rasm...
7 år siden
En brutal årstid
Olivia Birch...
9 år siden
Jeg er ikke en slave - Ka...
Kasper Lund ...
7 år siden
Pink banko med Racuelle
Racuelle Hei...
9 år siden
Endnu en - Kasper Lund
Kasper Lund ...
7 år siden
Kan jeg mon lære at elske...
Neola
3 år siden
Wonder Woman, ny lakeret ...
Racuelle Hei...
8 år siden
Min røvfattige søster
Flickarocks
9 år siden
Transpsarante mennesker -...
Kasper Lund ...
7 år siden
Dagen tiltaget 2timer og ...
Hanna Fink (...
11 år siden
Kreativitet overtager
Christacia
9 år siden
Selektiv skriveblokering
Olivia Birch...
9 år siden
Hvorfor er jeg så ensom?
Neola
3 år siden
De fire vægge og pc'en.
Rudi Kouring...
8 år siden
Problemer?
EmmaBechh
10 år siden
At overliste en seksårig
Olivia Birch...
8 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
9 år siden
Der var engang.
Ruth Christe...
7 år siden
Den gamle gartner
Peter
9 år siden
At skue hunden på hårene
CamillaJe
11 år siden
Lana Del Rey
Christacia
11 år siden
Byerne
Tine Sønder ...
11 år siden
Jeg hader - Kasper Lund.
Kasper Lund ...
7 år siden
Gode karakterer og en for...
Camilla Ahle...
5 år siden
Messingmænd og mirakelkur...
Marlene Gran...
11 år siden
Da jeg lærte at skrive
Olivia Birch...
9 år siden
Besvær med at finde rundt...
Bella Donals...
7 år siden
Surkål
Vina Frank (...
4 år siden
Hverdag
Hanna Fink (...
5 år siden
sov lidt længe
Kenny Raun (...
8 år siden
Første dag.
Neola
3 år siden
Drømme om kærlighed
Ace Burridge...
11 år siden
Påske
Hanna Fink (...
10 år siden
Galde med sukkerglasur og...
Olivia Birch...
8 år siden
Fin lørdag
David Hansen...
19 dage siden
Gennem et slør af rubinrø...
Olivia Birch...
9 år siden
bare træt...aldrig alene
Kenny Raun (...
10 år siden
Tanker, om mig, livet, nu...
PernilleBB
2 år siden
Adhd pille som brille
reseptpennen
7 år siden
Fra en kasse til skjerme
Halina Abram...
6 år siden
Fra jam til pølsefest
Martin Micha...
4 år siden
godmorgen og godnat
Simone Reinh...
10 måneder, 24 dage siden
Fitness
Peter
11 år siden
Det er noget mærkeligt noget, men jeg stresser af når jeg planlægger.

Eksempelvis har jeg planlagt sommerferiejobbet, så nu er der styr på det.
Det kommer til at foregå i skønne omgivelser og forhåbentlig godt vejr; jeg skal undervise på rideskole.

Samtidig med at jeg har job hos GC - målet er der 4-5 vagter om måneden - og så mit sorte rengøring når det lige kan passe ind.

Det eneste jeg mangler nu, er afklaring om hvorvidt jeg skal have banket en pointopgave af i ferien også, så jeg kan holde lidt lav profil i efteråret skolemæssigt, eller om jeg skal bide tænderne sammen, følge de fag der måtte være, og så bare skyde bachelor af når der er tid og mulighed.

Pointopgaven ser jeg bare som en rigtig god mulighed for øvelse i opgaveskrivning, det kunne være smart altså! Problemet begrænser sig til en vejleder der er til stede i sommerferien.

Jeg brugte de første par timer af dagen på at være edderspændt rasende på Teaks ekskæreste. Og spændt på hvad resultatet på snakken med Roomien bliver. Spændingen er faldet, nu spekulerer jeg mest på hvad i al verden han så vil gøre, med bolig. Og ja, gu' er det da fordi at jeg håber han kommer og vil slå pjalterne sammen med mig. Ikke fordi jeg helt tror på at det sker - omvendt ville det betyde for ham, at han ville kunne komme i hus, som han så gerne vil, med sin hund. Mærkeligt, at der snart kun er en hund!

Vejret er på ingen måde prangende herovre, og det irriterer mig lidt. Overskyet, aner ikke hvor varmt, og ser halvvejs truende ud.

Har aftalt med ridedamen fra rideskolen, at jeg skal se lidt på hendes computer. Noget med noget opsætning hun ikke kan få til at fungere. Det burde jeg kunne finde ud af. Eller i hvert fald komme til at finde ud af, godt hjulpet på vej af snilde og google. Det plejer at kunne løse selv de mest mystiske problemer nogle gange.

Har bestemt mig for at tage følhoppen en lille tur ud i longe når jeg kommer hjem. Den skulle være lidt nervøs, så tror det er meget godt om jeg kan få lidt forbindelse til den fra jorden, inden jeg kravler op. Planen er da helt sikkert, at jeg skal op. Regelmæssigt. Først små ture til at starte med, og så lidt længere. Måske noget undervisning hos kusinen, hvis hun har tid. Bagefter skal der strigles lidt på nogle heste, og så er den dag vist gået, hvis jeg skal overholde min egen idé om at få ryddet op på værelset derhjemme. Mit tøj ligger spredt ud over det hele. Pinligt. Men gider ikke om morgenen, der vælter jeg bare ud af sengen, børster tænder, går i bad, tager frokost i fryseren, og kører. Gud hjælpemig, at måde kl syv om morgenen, omklædt. 17 km væk. Host sprut!!

Det irriterer mig at jeg har glemt mit kamerastativ på Sjælland. Man kan bare ikke tage gode billeder uden, når man har brug for lidt overeksponering og halvlang lukker. Det kan bare ikke lade sig gøre. Fis i en hornlygte.

Opgaven har fået en forside. Blev lige mindet om hvor meget jeg hader Microsoft Office. Et skriveprogram, jovist! Men når de praler med features som billedindsætning og lignende, jamen så måtte det da gerne virke i stedet for at få hele balladen til at crashe. Ihh!

Jeg har fri herfra om 40 min sharp. Har været ude og lave fysisk arbejde i ti minutter MAX i dag, og lullet herinde resten af tiden. Frygter godt nok for næste uge, hvor jeg ikke har nogen opgave.
Er nødt til at finde noget teori frem, og begynde at regne lidt på hvordan og hvorledes med saltning af ostene her på stedet. Har nogle notater et sted, med nogle lækre formler. Det må kunne bruges til noget konstruktivt, for mejerichefen udtrykte frustration forleden, over at det var så svært det med saltning. Tænk om man kunne bidrage med noget brugbart..!
Har jeg nævnt at de har tilbudt mig job?

Det føltes som at få en varm, lækker sommervind lige i hovedet, da rygtet nåede frem til mig. Tænk! To uger, så fik jeg et tilbud. Ikke noget fast, men jeg havde været oppe og vende som emne på et møde, hvor de havde talt om muligheden for at ansætte mig i en kombineret kontor og praktisk stilling. Wauv! Kunne ikke lade være med at blive en smule rørt over det. Det er smiger for mig. Tænk at du så godt, at de rent faktisk seriøst overvejer sådan noget.
Det er sejt.

Skulderklap til mig.

Skulderklap til Teak for at fikse højtalere. Nøej det er altså lækkert med lyd i bilen - ikke fordi der ikke var lyd før - men der var kun lyd i den ene side.
Jeg tror han var lidt stolt af sig selv, han mente da i hvert fald selv, at det arbejde vi havde lavet, var temmelig lækkert. Delefiltrene sidder synlige, for de er noget så vilde. Top najs!

Sommerferie.. Det ser mere og mere muligt ud at komme afsted.. Har lige ændret forskudsopgørelse med de tal jeg har siddet og regnet mig frem til i dag (overspringshandlinger igen, ups!) og det betyder tre tusind kr mere i fradrag om måneden til mig. Elsker når jeg kan gøre de ting! Har lavet et par linier i excel så jeg kan følge med i optjente feriepenge til næste år. Måske lyder det vanvittigt, men nøej det er godt at vide, bare lidt om, hvad der sker økonomisk. Det er så pokkers vigtigt at have styr på, og jo flere udgifter, jo vigtigere må det siges at være - ambivalent er det så lidt, at sidde og fifle med tallene, når jeg pt kun sidder og leger med indtægter der kommer til at virke uvirkeligt store, taget i betragtning at der ikke er udgifter til andet end benzin og telefon for tiden. Ingen husleje, ingen mad, intet underholdningsbidrag udover turen til København, som denne gang kostede mig stort set ingenting fordi Teak tog over. Wauv!

Den der ferie rykker bare tættere og tættere på! Teak meldte desuden i går, at han ville snakke med chefen om at få feriepenge i stedet for betalt ferie, eftersom betalt ferie kræver at man holder ferie - hvilket han ikke har gjort temmelig længe.. Han kunne risikere at få 20.000 i hånden på den måde - nok til både at klargøre bilen til ræs, til festival'en og til ferie med mig.. Vupti, det kunne være noget så smart!!

Og nu vil jeg så småt pakke min indre planlægger forsigtigt sammen igen, og se på muligheden for at pakke sammen og komme hjem herfra, der venter en hest på mig i stalden, og der venter noget korrekturlæsning på opgaven, noget flytten om på afsnit og lidt tilskrivning og spørgsmål til rette vedkommender. Spændende spændende.

Selvom klokken er snart tre, så glæder jeg mig lidt til i dag.
Hestearbejde. Både nu, fremadrettet og ikke mindst til sommer.

Der sker noget i mit liv igen.

Fantastisk.

Selvom jeg mangler et sted at bo i København, virker det lige nu bare så - ligegyldigt..

Og det vil jeg lige nyde, så længe det varer..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Dyrkning af gener.. er publiceret 29/03-2011 14:40 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.