Hvor er min motivation?
Kasper Lund ...
8 år siden
Bornholm2
Michala Esch...
15 år siden
En brutal årstid
Olivia Birch...
9 år siden
den første dag år 2013
bondeven
11 år siden
Det aktive...
Poul Brasch ...
11 år siden
Vi væver jo bare
spinosi
7 år siden
Den skjulte mening.
Liza Abildsk...
9 år siden
Om at være tanketyven
Merida Dunbr...
5 år siden
god start på dagen
Jette Peters...
7 år siden
Skriveblokering og psykos...
David Hansen...
1 måned, 19 dage siden
Hvad er sommer for mig?
Jønsse
7 år siden
Sæsonpræget spisevaner 24...
Anna Gammelg...
1 år, 5 måneder siden
En hvid rose og strøtanke...
Camilla Rasm...
9 år siden
Det er sjovt
Katrine Søre...
10 år siden
13.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Fundet af en gammel ven
Bella Donals...
7 år siden
Første dag.
Neola
2 år siden
Tanker, om mig, livet, nu...
PernilleBB
2 år siden
Lad os sammen hylde nørdh...
Katrine Søre...
10 år siden
Torsdag d. 3/8-2018
Smukke Emma
5 år siden
3. Side - I'm back!
Sweetypie93
5 år siden
De fire vægge og pc'en.
Rudi Kouring...
8 år siden
Hej. Og farvel igen. - Ka...
Kasper Lund ...
7 år siden
Mit sidste farvel til mor
Jønsse
8 år siden
Hvis jeg var en fisk ...
Halina Abram...
6 år siden
Tab og vind med samme sin...
Michala Esch...
16 år siden
de sidste 2
Kenny Raun (...
10 år siden
I aften står den på sværd...
Carsten Cede...
9 år siden
råb
Halina Abram...
6 år siden
Hvordan?
Halina Abram...
6 år siden
16.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Skæbne
Hanna Fink (...
10 år siden
At træffe en beslutning
Baru
1 år, 6 måneder siden
Det var pindsvinets hjem
Olivia Birch...
8 år siden
Pause
Hanna Fink (...
10 år siden
Velkommen til oversprings...
Michala Esch...
11 år siden
Frikadelle sved & æggepru...
Racuelle Hei...
9 år siden
Kærlighed til et andet me...
Shawn Cee (J...
8 år siden
Møde med Mette
Halina Abram...
6 år siden
Morgens musik
Halina Abram...
6 år siden
Uhm ... Efterårets kryb o...
Mikala Rosen...
11 år siden
Og hygger sig..

På sofaen formodentlig..

Jeg sidder i Virum og venter på Teak, der lige skulle udveksle sladder med Roomien, i deres fælles firma som de stadig har, og som Teak så vidt vidende er ved at trække sig ud af.. Så vidt det nu kan lade sig gøre..

Jeg var ellers lige igang med at gøre klar til at bage vanillekranse, men blev afbrudt da han ringede.. Havde håbet at ende hjemme så jeg kunne fortsætte, men sådan blev det ikke.. Hygger mig i bilen, skriver mails til mennesker jeg har forsømt, følger op på alt jeg kan følge op på, taget i betragtning at jeg kun har min telefon.. Jeg kan hygge mig med alt..

Har noget med lyde pt.. Falder i staver over motorstøjen fra vejen, der i perioder fuldkommen dør, indtil lyssignalet for foden af bakken lader en ny strøm af biler sætte igang..

Jeg kan høre drengenes latter ud af vinduet engang imellem.. Så giver bilen sig lidt.. Så kommer der en ny gang biler drønende forbi..

Sidder og falder i staver.. Bliver søvnig og træt.. Havde Teak med på shoppetur, frivilligt endda, og jeg fik købt mig et par nye vinterstøvler plus julegave til min søster.. Julegaverne til bedsteforældrene tager hun sig af, luksus, så jeg kan bare læne mig tilbage og slippe benymringerne der, lave en kontooverførsel, og så skulle det være på plads..

Det halter lidt med julestemningen i år, det gjorde det vist også sidste år, men det kommer nok..

Fik lige en ide.. At fylde sprinklervæske på bilen.. Den har været løbet tør, har kørt rundt med dunken i et par dage, og nu er det så gjort..

Overraskende nok slugte den en hel dunk.. Hm.. Gad vide hvornår behovet melder sig igen.. Hvor langt mon den egentlig kører på en dunk sprinkler? Det kommer an på så meget, og jeg føler mig lidt filosofisk.. Kunne køre min bil i vaskehal, men gider ikke..

Kunne gå en tur - men gider ikke.. Luftede hund inden jeg kørte hjemmefra, det må være rigeligt.. Desuden kræver skinnebensbetændelsen lidt omsorg, og en gåtur er ikke måden at slippe af med skidtet på..

Der er julefrokost med badminton i næste weekend.. Sidste gang vi var i byen og drikke os stive, var Tvitter med.. Han lagde op til mig på et tidspunkt.. At han var rigtig ked af at det ikke var blevet til mere mellem os, og at han mente jeg kunne blive den perfekte mor til hans børn, at jeg havde en god røv og at jeg jo ikke havde prøvet hans eminente skills i sengen.. Jeg grinte, og afviste.. Sagde ingenting om Teak, afviste ham bare..hvorefter fulde Tvitter fortsatte videre til først den anden pige der var med, dernæst den tredje, hvorefter han gav op.. Hehe.. Jeg ved godt at det bare var fuldemandssnak, men jeg kan ikke sig mig fri for at være smigret..

Mødte mixmakker senere, der blev slemt skuffet over at jeg forsvandt da vi var kommet på Heidis.. Han brokkede sig noget, undskyldte dagen efter, og så er den viSt ude af verden.. Mm.. Mixmakker.. Han er sådan en gennem rar gut, som bare er en fantastisk fest.. Tvitter er for meget Uffe Holm til min smag.. Faldt i snak med Tvitters kammerat, grov hyggeligt.. Om Boris blandt andet.. Ikke noget vildt der, men han spurgte ind til hvad der gik galt, jeg svarede efter bedste evne og han var overraskende seriøs i sin tale.. Fik lige den der med, at han synes jeg var sød osv og at han godt kunne have været på, havde han ikke gang i en anden og var jeg ikke x til Boris.. Manden er stjernelækker.. Thumbs up for komplimenterne derfra, det var lækkert..

Tilbage til julefrokosten.. Teak henter mig, så der er ingen undskyldning for ikke at tage afsted.. Det bliver fedt, og dog føler jeg mig en anelse hæmmet.. Ved ikke af hvad eller hvorfor.. Bare hæmmet.. Måske fordi han ikke skal med, den gamle.. Måske fordi ham der holder julefrokosten var lige lovlig klar på at jeg da ikke skulle gå og fryse..? Argh, jeg burde kunne abstrahere, men sådan noget ødelægger det for mig, må jeg indrømme.. Gutten var ellers flink nok.. Sidder bare nu med en følelse af at jeg skal passe enormt meget på ikke at lægge op til noget som helst i den retning, fordi han med garanti ville opsnappe alt og misforstå det.. Er i grunden rimelig glad for at Teak henter, nu jeg tænker over det.. Jeg ville kunne stikke af derfra, hvis der sker noget jeg ikke bryder mig om.. Med en halv times forsinkelse, sådan ca., men jeg ville kunne komme hjem.. Amazing..!

Skummelt udseende fyr er lige gået forbi bilen.. Hmm.. Lignede Roomien en smule.. Men synes jeg kan høre begge stemmer fra vinduet.. Og nu ville alt andet lige være et underligt tidspunkt at gå en tur på..?

Roomien som i øvrigt er blevet fyret af sin finske dame, og som har fundet sig en ny.. Ifølge Teak sidder han stadig i Virum hver aften, og knokler løs - damen er der sat tid af til - på time og minut, i hans kalender.. Damn det er crazy.. Tænk at være fuldkommen afskåret fra spontane tiltag i enhver retning? Det kan umuligt være en særlig fed kæreste? Eller et fedt forhold for den sags skyld.. Jeg kunne ikke forestille mig det.. Det var svært nok med Boris..

Der bliver færre og flere biler til at drøne forbi ude på vejen.. En enkelt hårtot fra hestehalen er faldet ned, og hænger og hviler på jakkens lynlås.. Min næse er kold, mine fingre kan også snart mærke kulden, men freden, roen, er for kostbar lige nu til at jeg drejer nøglen og får kreeret en gang varme ud fra benzinafbrænding..

Han ville være omtrent tre kvarter om det, lovede han.. Det er lige om lidt.. Han har været ret sej til at overholde aftaler på det seneste, men forstår godt at situationen er nederen, fordi han ikke selv er herre over tiden.. Jeg vil gerne hjem.. Til hunden.. Til min seng..

Sørme, jeg er da vist en kende træt..

Og jeg har fået et forkølelsessår, der bare nægter at forsvinde.. Nitte!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Derhjemme ligger hunden.. er publiceret 13/12-2011 23:15 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.