Tanker
Luxuryline
9 år siden
Vil du være min ven?
Mille33
11 år siden
Lyst til livet
Halina Abram...
6 år siden
Hund - hvad sker der...?
Michala Esch...
16 år siden
Gennem et slør af rubinrø...
Olivia Birch...
9 år siden
Holistisk eksistentialism...
Ansu Orheim ...
1 måned, 24 dage siden
How it all began...
Shirley Shei...
8 år siden
Personlig udvikling
Rud Stenfisk...
2 år siden
Dawn Under
Ruth Christe...
7 år siden
Romanprojekt, kunst, bog ...
Shirley Anke...
10 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
10 år siden
Dagen før starten
Shawn Cee (J...
8 år siden
Vi væver jo bare
spinosi
8 år siden
Dronningmølle, og der er ...
Michala Esch...
15 år siden
Endnu en - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Sandhedens slag - 16.09.2...
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Tankers paradis?
Katrine Søre...
10 år siden
Hun fik Cohen forærende
Olivia Birch...
7 år siden
Et tomrum
Katrine Søre...
10 år siden
Måske nattøjsdag
Hanna Fink (...
11 år siden
Hr Solsort
Peter
8 år siden
Under isen
Tine Sønder ...
11 år siden
Det at tænke positivt
Ace Burridge...
11 år siden
Hjemkomst
Hanna Fink (...
9 år siden
Hverdagen
Hanna Fink (...
10 år siden
Livsperspektiv
Flickarocks
9 år siden
Hvad vil du være?
Marie Martin...
10 år siden
Jeg inklinerede som det s...
Olivia Birch...
8 år siden
Dagene der går
Lisa Brøndbe...
3 år siden
starten på noget.
Liza Abildsk...
9 år siden
dating.
Ruth Christe...
7 år siden
haft en stille weekend
Martin Micha...
4 år siden
En regnfuld og blæsende n...
Michala Esch...
14 år siden
back agien!!
Lisa Fjord (...
10 år siden
Hypergrafi
Camilla Rasm...
15 år siden
Kære dagbog.

Ja, det er jo nogle dage siden jeg sidst har skrevet må jeg nok indrømme.

Vægten.. puha.. bekendelsens time.. Var jo på vægten i mandags og det så sgutte godt ud.. Tjah, jeg ved jo også hvis skyld det er..
Men altså..
PLUS 400 gram.. Dvs. 6,0 kg på 6 uger..
Stadig ikke et ringe resultat, men er glad for jeg har sparket en hvis del i gang igen..
Jeg har allerede smugkigget lidt i løbet af ugen, for at se hvordan vægten så ud.. og det ser ikke helt ringe ud.. Men venter til på mandag med at afsløre resultatet.

Hvad er der ellers sket på det sidste.. Tjoh.. En FEEED ting.. på den gode måde.. I midten af sidste uge ringede vores meget elskede og kære veninde fra København og sagde at hun var i Sønderborg i weekenden.. om vi havde mulighed for at låne en bil eller tage busen og komme derned om lørdagen.. For hun havde ikke mulighed for at komme fredag, som hun ellers plejer når hun er den ved, for der var ingen der kunna passe hendes hund.. Øv øv..
Men så ringede hun igen fredag og spurgte om vi gav kaffen om nogle timer.. JA NATURLIGVIS..
Så hun kom om aftenen, sammen med hendes nye kæreste.. Hyggelig fætter..
Men puha, jeg kunne dælme godt se hun havde tabt sig pga. hendes medicin.. Hver gang jeg tænker på hende, kan jeg ikke undgå at tænke.. Jamen HVOR længe er du her mon endnu...?!
Men det var umådelig dejligt at se hende igen, give hende et dejligt varmt kram..
Hun var herinde og læse mit digt til hende (Hyldest til et Tigerdyr).. Og det VAR jo ikke meningen hun skulle græde, men det rørte hende meget.. Min måde at fortælle hende hvor dejlig hun er og hvor hun betyder for meget.. Det er jeg nemmere til at skrive end at fortælle det.. i hvert fald hvis jeg skal lade være med at græde..
Vi tog et udprint at digtet, som hun fik med hjem.. og så læste hun min erotiske novelle, om hvilken hun roste meget.. *SS*

I lørdags var vi så ude ved nogle venner og grille og hygge.. De er i gang med at sætte nye vinduer i deres hus.. hvilket er et stort projekt.. Samt de har lige lavet ny hævet terasse.. Jo, der sker VIRKELIG noget ved deres nye hus.. Hmm.. nye.. de har snart haft det i et år.. sikke hurtigt tiden flyver.
Når man ser sine venner købe huse og lave en masse projekter ved dem, så længes man godt nok efter selv at få et tag over hovedet man selv ejer.. Men er nødt til at vente, det ved jeg jo godt.

I de næste to uger har kæresten ferie, hvilket han glæder sig enormt til.. Han har lige en søndagsvagt at skulle have overstået i morgen og så er det ferie.
Egentlig havde vi forhåbninger om at komme til Kbh. nogle dage.. Især for at se noget mere til den føromtalte veninde.. men vi må se i øjnene at vi simpelthen ikke har råd til det. Turen derover kunne måske gøres billigt, da vi kender et par chauffører der kører derover ofte og hvor vi kunne få en gratis tur.. og at bo derovre, kunne sikkert også gøres gratis da vi kender en del derovre.. Men det koster altså bare noget at være til.. Og når man endelig er der, så vil man jo også gerne se lidt.. Så det bliver istedet til et par småture, alt afhængig af hvor meget vi kan låne bilen..

På tirsdag skal vi til Randers Regnskom sammen med svigerforældrene.. Jeg håber det bliver hyggeligt, men jeg gruer sådan for varmen.. Det skulle jo være ekstra varmt der og fugtigt.. Nu må vi se..

Ellers sker der ikke så meget.. Må erkende efterhånden at min sommerferie smutter ud af hænderne på mig, på trods af alt det jeg gerne VILLE nå, men ikke når..
På den ene måde glæder jeg mig til at komme i gang igen (underligt nok, når man tænker på at jeg ikke er vild med at sidde på skolebænken og samtidig heller ikke er vild med mine klassekammerater).. På en anden måde giiider jeg ikke i gang igen..

Jeg går meget og tænker over hvad jeg vil om et år og i fremtiden.. Vi kan jo ikke rigtig beslutte os for om hvorvidt vi skal have et barn først eller jeg skal finde en læreplads først..

Og jeg kan heller ikke finde ud af hvad jeg præcist vil med min fremtid.. Jeg har nogle gode ideer, men samtidig tænker jeg "gider du virkelig det i 35 år frem i tiden?!"

What else...? Nå ja.. hehe.. er blevet medlem af en datingside.. Det virker mere seriøst når man betaler de par kr. det koster.. Det er lidt spændene så meget mere man kan nu man er medlem.. Og det giver bonus.. Altså, i hvert fald så meget at vi har kontakt til to seriøse par.. Så nu må vi se.. Det er over et halvt år siden jeg har udlevet min biseksuelle side, så man begynder at blive.. nå ja.. Det kan du vel selv gætte dig til.. *S*

Jeg vil smutte igen.. Kæresten er tiltet om inde på sofaen.. Han har været på arbejde til kl. 14 og så ude og hjælpe nogle venner med at lægge tag på.. kom hjem her ved 21-tiden.

Over and out.. mismismiav

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Besøg af Tigerdyret! er publiceret 19/07-2003 22:18 af Karina Hinze (mismismiav).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.