2Visen om Grimbolt den svage
Dette er visen om Grimbolt den svage, · Som ej kunne løfte en lyses... [...]
Rim og vers
14 år siden
1Om lykke
Jeg har det godt · Min samvittighed er belejligt gemt af vejen i de... [...]
Digte
14 år siden
1Natterejse (Reprise)
Maanen gaber søvnigt, med sin nathue paa · stjernerne de vækkes, j... [...]
Rim og vers
14 år siden
0Flyvske illusioner
Jeg lyster at fatte nogle ord · Kaste mig overbord · Fra lyrikkens g... [...]
Digte
14 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Isak Zachariasen (f. 1985)
Klik-lyde fra tastaturet synger hult deres vej gennem den tomhed, som er mit værelse. Jeg sidder og tænker, jeg plejer at sige at jeg skriver fordi jeg ikke kan lade være, i dag skriver jeg for at komme væk. Væk fra ensomheden, væk fra den tomhed som omgiver mig og fylder mig.
   Farven er falmet fra det maleri, som er mit liv. Det er flosset i kanterne, krakelerer. Sidder og be'r en stille bøn for mig selv, kigger bedende paa min telefon - er der ikke liv derude? - et eller andet sted, hvem som helst. Men alt er Tavshed. Kigger et sekund rundt paa de plakater som udsmykker mit værelse. Jeg bryder mig ikke om dem, de symboliserer en fortid, som ikke længere er mig. Hovedparten af min væg optages af en kæmpe trampolin, som ikke er min egen: en paamindelse om at jeg er paa vej videre - men hvorhen? Videre til hvad? Videre ud i tomheden? Jeg føler mig hul indeni. Jeg ville ønske at det hele bare ville holde op med at staa stille.

Jeg har indset at det ikke er muligt at elske mig.

Ikke som jeg er nu. Jeg gider ikke lede efter et haab for tiden, hvorfor skulle man det? - hvad er pointen i at ønske og drømme? - Det eneste haabet kan tilbyde er skuffelse. Ensomheden jager igennem mig. Alt er intetsigende. For en kort stund fornøjer jeg mig med tanken om at én eller anden maaske en dag vil sidde og læse dette - men nej.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 05/07-2005 14:57 af Isak Zachariasen (Azagal) og er kategoriseret under Kortprosa.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.